Dior Szájceruza hegyezővel Dior Contour (Lip Liner) 1,2 g
8 750 Ft

A hegyezővel ellátott kiváló minőségű Dior Dior Contour ajakceruza meggátolja a rúzs kellemetlen elmosódását és segítségével tökéletes ajkakat formálhat.  A ceruza másik végén van egy felhordókefe, amelyet felvihet az ajkak teljes felületére, vagy csak árnyékolhatja a vonalat.

Lavera Ajakkontúr ceruza (Soft Lipliner) 1,14 g
1 980 Ft 1 710 Ft

Puha ajak ceruza az ajkak, hogy magával ragadja. Akár inkább a természetes megjelenés, diszkrét smink dolgozni, vagy egy üzleti tárgyalás, vagy jelentős esti smink, ajak bélés minden igényt kielégít. A sokféle árnyalatú megtalálni az igazit minden hangulat. .

MAC Patentpolish (Lip Pencil) 2,3 g
10 210 Ft

A Patentpolish ajakrúzs ötvözi az ajakbalzsam kényelmét, az ajakrúzs színét, az ajakrúzs fényességét és pontosságát. Ezzel a multifunkcionális ajaktermékkel tökéletesen sugárzó fényt, azonnali lágyságot és rugalmasságot hoz létre egyetlen hullámban.

Maybelline Tekerős szájkontúr ceruza  Color Sensational 1,2 g-20%
1 890 Ft 1 510 Ft

Kiárusítás

Color Sensational ajak ceruza soha nem fog csalódást okozni, és tökéletes ajakötétet hoz létre. Automatikus és gazdag pigmentált ajakrúzsok, melyeket nem szabad elszalasztani a Color Sensational ajakrúzsokkal. Azok a színek, amelyek szépen kiegészítik őket.

Rimmel Szájkontúrceruza Lasting Finish
1 890 Ft

Újdonság

A Lasting Finish szájkontúrceruza színe tökéletesen kiegészíti a Rimmel London portfólió ajakrúzsait. Hosszantartó, az ajkakon akár 8 órán át tart, és nem kenődik el. A textúrának köszönhetően könnyen felvihető az ajkakra. A ceruza 14 árnyalatban vásárolható meg.

Shiseido Kontúrozó ajakceruza balzsammal Lipliner InkDuo 1,1 g
9 780 Ft

Újdonság

A Lipliner InkDuo kontúrozó ajakceruza balzsammal tartalmaz egy alapot, amely előkészíti az ajkakat egy színes réteg felviteléhez. Az alapozó bázis akár 8 órás tartósságot biztosít az egyszerű és gyors alkalmazás érdekében.

Yves Saint Laurent Ajak ceruza Dessin des Lèvres (Lip Liner) 0,35 g
8 320 Ft 6 520 Ft

A Dessin des Lèvres rúzs tökéletesen körülveszi és kiemeli az ajkát, ugyanakkor a pontos ajakhatárnak köszönhetően elkerüli a rúzsát. Egyesíti a kontúros ceruza és a rúzs funkcióját. Hosszú élettartam, és egész nap tart az ajkán.