NYX Professional smink ( Slim Lip Liner) 1,04 g
1 390 Ft 700 Ft

A LipX smink Professional smink Slim ajkak az NYX segítségével segít meghatározni az ajakvázakat és megakadályozni a rúzs terjedését. Ő is törődik az ajkával a kókuszolajjal, amely táplálja és védi az ajkát. Tartós, mindennapi viseletre alkalmas.

Clinique Rózsaszín (Quickliner For Lips ) 0.3 g
5 510 Ft 2 690 Ft

A kontúr ajak ceruza nem szabad kihagyni bármely nő! Clinique ajak kontúr tollak pontos körvonallal rendelkeznek. Segítségével idézi fel az érzéki ajkakat, amelyek egész napig tartanak! Z növeli az ajkak teljességét, és megakadályozza, hogy a rúzs elmosódjon és elmosódjon.

Bobbi Brown Rúzs a Art Stick tollban 5,6 g
9 980 Ft 9 500 Ft

Kiárusítás

A finom szín, ami kétszer fog működni. Egy ceruza, amely rúzsnak és egy kontúrnak szolgál. Kényelmes a kényelmes viselet és a krémes matt érzékenység mellett.

Catrice Lip Foundation (Lip Pencil) 1.3 g
980 Ft

Többfunkciós ajak ceruza finom, gyorsan száradó formula és bársonyos matt hatással. A ceruzával tele lehet az ajkaid, töltsd ki őket teljesen, vagy használd bázisként a rúzs alatt.

Dior Szájceruza hegyezővel Dior Contour (Lip Liner) 1,2 g
8 510 Ft

A hegyezővel ellátott kiváló minőségű Dior Dior Contour ajakceruza meggátolja a rúzs kellemetlen elmosódását és segítségével tökéletes ajkakat formálhat.  A ceruza másik végén van egy felhordókefe, amelyet felvihet az ajkak teljes felületére, vagy csak árnyékolhatja a vonalat.

Estée Lauder Ajak ceruza  Double Wear Stay-In-Place (Lip Pencil) 1,2 g
7 090 Ft 5 110 Ft

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place ajak ceruza gondoskodik ajkairól. Segít kialakítani és meghatározni az ajkakat, kiemelni őket, és tartós hatással van – legfeljebb 12 óráig tart. A szín könnyen illeszkedik az ajkakhoz, és könnyen szagtalanul lesz.

Lavera Ajakkontúr ceruza (Soft Lipliner) 1,14 g
1 900 Ft 1 640 Ft

Akció

Puha ajak ceruza az ajkak, hogy magával ragadja. Akár inkább a természetes megjelenés, diszkrét smink dolgozni, vagy egy üzleti tárgyalás, vagy jelentős esti smink, ajak bélés minden igényt kielégít. A sokféle árnyalatú megtalálni az igazit minden hangulat. .

MAC (Lip Pencil) 1.45 g-56%
6 810 Ft 2 960 Ft

Kiárusítás

MAC Lip Pencil ajak ceruza finom, gyorsan száradó formula. Ezzel a ceruzával az ajkádat teljes, teljes vagy a rúzs alatti alapként használhatja.

MAC Patentpolish (Lip Pencil) 2,3 g
9 930 Ft

A Patentpolish ajakrúzs ötvözi az ajakbalzsam kényelmét, az ajakrúzs színét, az ajakrúzs fényességét és pontosságát. Ezzel a multifunkcionális ajaktermékkel tökéletesen sugárzó fényt, azonnali lágyságot és rugalmasságot hoz létre egyetlen hullámban.

Maybelline Tekerős szájkontúr ceruza  Color Sensational 1,2 g
1 840 Ft

Color Sensational ajak ceruza soha nem fog csalódást okozni, és tökéletes ajakötétet hoz létre. Automatikus és gazdag pigmentált ajakrúzsok, melyeket nem szabad elszalasztani a Color Sensational ajakrúzsokkal. Azok a színek, amelyek szépen kiegészítik őket.

Sisley Lip Liner, ecset és Phyto-Lèvres Perfect (Lipliner) 1,2 g-36%
17 020 Ft 10 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kefékkel és a Phyto-Lèvres Perfect Brush-vel ellátott ajakhajlító tökéletesen festeni fogja az ajkát, és érzéki megjelenésű, szatén és sugárzó felülettel rendelkezik. Könnyen csúszik az ajkakra, védi és táplálja és védi az ajakrúzs elmosódásától. Hosszú ideig tart.

Yves Saint Laurent Ajak ceruza Dessin des Lèvres (Lip Liner) 0,35 g
8 060 Ft 7 280 Ft

Akció

A Dessin des Lèvres rúzs tökéletesen körülveszi és kiemeli az ajkát, ugyanakkor a pontos ajakhatárnak köszönhetően elkerüli a rúzsát. Egyesíti a kontúros ceruza és a rúzs funkcióját. Hosszú élettartam, és egész nap tart az ajkán.