Bobbi Brown Rúzs a Art Stick tollban 5,6 g
9 370 Ft

A finom szín, ami kétszer fog működni. Egy ceruza, amely rúzsnak és egy kontúrnak szolgál. Kényelmes a kényelmes viselet és a krémes matt érzékenység mellett.


Clinique Rózsaszín (Quickliner For Lips ) 0.3 g
5 180 Ft

4 660 Ft

Akció

A kontúr ajak ceruza nem szabad kihagyni bármely nő! Clinique ajak kontúr tollak pontos körvonallal rendelkeznek. Segítségével idézi fel az érzéki ajkakat, amelyek egész napig tartanak! Z növeli az ajkak teljességét, és megakadályozza, hogy a rúzs elmosódjon és elmosódjon.


Estée Lauder Ajak ceruza  Double Wear Stay-In-Place (Lip Pencil) 1,2 g
6 640 Ft

5 970 Ft

Akció

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place ajak ceruza gondoskodik ajkairól. Segít kialakítani és meghatározni az ajkakat, kiemelni őket, és tartós hatással van – legfeljebb 12 óráig tart. A szín könnyen illeszkedik az ajkakhoz, és könnyen szagtalanul lesz.


Lavera Ajakkontúr ceruza (Soft Lipliner) 1,14 g
1 800 Ft

Puha ajak ceruza az ajkak, hogy magával ragadja. Akár inkább a természetes megjelenés, diszkrét smink dolgozni, vagy egy üzleti tárgyalás, vagy jelentős esti smink, ajak bélés minden igényt kielégít. A sokféle árnyalatú megtalálni az igazit minden hangulat. .


MAC (Lip Pencil) 1.45 g
6 460 Ft

6 010 Ft

Akció

MAC Lip Pencil ajak ceruza finom, gyorsan száradó formula. Ezzel a ceruzával az ajkádat teljes, teljes vagy a rúzs alatti alapként használhatja.


Maybelline Tekerős szájkontúr ceruza  Color Sensational 1,2 g
1 710 Ft

Color Sensational ajak ceruza soha nem fog csalódást okozni, és tökéletes ajakötétet hoz létre. Automatikus és gazdag pigmentált ajakrúzsok, melyeket nem szabad elszalasztani a Color Sensational ajakrúzsokkal. Azok a színek, amelyek szépen kiegészítik őket.


NYX Professional smink ( Slim Lip Liner) 1,04 g
1 320 Ft

Újdonság

A LipX smink Professional smink Slim ajkak az NYX segítségével segít meghatározni az ajakvázakat és megakadályozni a rúzs terjedését. Ő is törődik az ajkával a kókuszolajjal, amely táplálja és védi az ajkát. Tartós, mindennapi viseletre alkalmas.


Sisley Lip Liner, ecset és Phyto-Lèvres Perfect (Lipliner) 1,2 g-25%
15 960 Ft

11 970 Ft

Akció

A kefékkel és a Phyto-Lèvres Perfect Brush-vel ellátott ajakhajlító tökéletesen festeni fogja az ajkát, és érzéki megjelenésű, szatén és sugárzó felülettel rendelkezik. Könnyen csúszik az ajkakra, védi és táplálja és védi az ajakrúzs elmosódásától. Hosszú ideig tart.


Yves Saint Laurent Ajak ceruza Dessin des Lèvres (Lip Liner) 0,35 g
7 560 Ft

Újdonság

A Dessin des Lèvres rúzs tökéletesen körülveszi és kiemeli az ajkát, ugyanakkor a pontos ajakhatárnak köszönhetően elkerüli a rúzsát. Egyesíti a kontúros ceruza és a rúzs funkcióját. Hosszú élettartam, és egész nap tart az ajkán.