Honeywell CZ2104EV ventilátor fűtés

Honeywell CZ2104EV ventilátor fűtés

Száma: 100041475410
Közvetlenül partnerünktől
Tartós, kizárólag fémből készült Honeywell ventilátoros fűtés, 2500 W teljesítménygel. Stílusa ideális garázsokhoz, műhelyekhez vagy alagsorokhoz. Hatékonyan melegíti a 30 m2-es helyiségeket. Kényelmes fogantyúval rendelkezik, hőszigeteléssel. Könnyű és biztonságos hordozni. Automatikus kikapcso További információ
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
21 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Elfogyott

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100041475410

Leírás

  • Kizárólag fémből készült Honeywell ventilátoros fűtőtest, 2500 W teljesítménygel. – Hatékonyan melegíti a szobákat 30 m2-ig. – Kényelmes fogantyúval rendelkezik, hőszigeteléssel. – Átvitel egyszerűen és biztonságosan. – Automatikus lekapcsolás felborulás esetén. -A fűtőtest beépített lámpával rendelkezik, amely figyelmezteti a felhasználót a túlmelegedés ellen. – Specifikációk: 3 fűtési szint. – Automatikus lekapcsolás felborulás esetén. -Gyerek zárja -Fém tartós felépítés -Fújás funkció fűtés nélkül – Termosztát – automatikus bekapcsolás – Alkalmas 30m2-es helyiségekre – Szigetelt fogantyú. – Folyamatos hőmérséklet-szabályozás – Tápegység: hálózati -Szín: fekete -A készülék előnye, hogy a bekapcsolás után azonnal felmelegszik. – A fűtőkészülék vezérlése a fűtőelem mögött található ventilátorkeréknek köszönhető, amely melegített levegőt fúj az elülső kimeneti nyílásokon keresztül. – A ventilátor eltávolítja a hideg levegőt a környezetből és melegíti azt a beállított hőmérsékletre. – Garancia: 3 év.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.