TimeLife Edénycsepegtető 50 x 40 cm
3 390 Ft

Praktikuscsepegtető A TimeLife által gyártott gumi és PVC kombinációja alkalmasutazásra, kempingezésre. Kisebb mennyiségű étel tárolására alkalmas, ideálisüvegek, poharak és evőeszközök számára.

Kela PURANA edény mosogató szett, fehér
6 890 Ft 5 590 Ft

PURANA edény mosogató készlet a KALA márkától ideális segítség a konyhádba. Tartalma egy pumpás tisztítószer adagoló, két tartály és tisztítókefe flexibilis felhasználással. A készlet kerámiából készült.

Tescoma Mosogatószer adagoló + szivacstartó 350 ml (900812)
6 290 Ft

A Tescoma (900812) praktikus mosogatószer adagolója külön tárolóval rendelkezik a szivacsnak. Rozsdamentes acélból, kerámiából és tartós műanyagból készült. Ezzel az adagolóval a mosogató körül is ízlésesen nézhet ki konyhája.

Kela KL-49553 LOOP Edényszárító
5 790 Ft

Kela edényszárító praktikus eszköze lehet minden konyhának. Kivitelezésének és formájának köszönhetően nem csak jól kihasználható, hanem szép is. Tágas kialakítása segíti az edények minél gyorsabb száradását.

Kela RAPIDA csepptálca szürke
2 588 Ft 2 190 Ft

Ez a praktikus formájú, nem hagyományos csepptálca poliészterből készült, 50×39 cm méretű. Megtartja a nedvességet, könnyedén mosható, összehajtható és tárolható. Gyorsan száradó, foltálló anyag.

Tescoma President Evőeszköz tároló
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tescoma President evőeszköz tároló, elősegíti mosogatás után az evőeszközök gyors és egyszerű száradását, de akár tárolóként is használható. Nemcsak nagyon praktikus, de stílusos kiegészítője is a konyhának.

CURVER Edényszárító négyzetes sötétszürke
2 090 Ft

Újdonság

Az edényszárító innovatív formája lehetővé teszi a poharak külső oldalon történő szárítását. A sötétszürke színű négyzetes Curver edényszárító sokoldalú belső résszel és a víz elvezetésére szolgáló beépített üritőnyilással rendelkezik.

CURVER Edényszárító négyzetes fehér
2 090 Ft

Újdonság

Az edényszárító innovatív formája lehetővé teszi a poharak külső oldalon történő szárítását. A fehér színű négyzetes Curver edényszárító sokoldalú belső résszel és a víz elvezetésére szolgáló beépített üritőnyilással rendelkezik.

CURVER Edényszárító szürke
1 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű anyagokból készült edényszárító, amely éveken át tartó használatot ígér. A szürke Curver edényszárító praktikus, tartós és nagy kapacitású.

CURVER Edényszárító luna
2 090 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű anyagokból készült edényszárító, amely éveken át tartó használatot ígér. A luna Curver edényszárító praktikus, tartós és nagy kapacitású.

Tescoma Grandchef szűrő, Állvánnyal, 28 cm
6 690 Ft

Tescoma Grandchef szűrővel egyszerűen megy a sütés-főzés. Rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot kölcsönöz neki. Kialakításának köszönhetően akár egy kézzel is könnyen használható.