shumee A SILICONE PAW Konyha megfogja a KH-4621 KINGHOFF-t

Márka: shumee Katalógus száma: 100046664171

Közvetlenül partnerünktől

shumee A SILICONE PAW Konyha megfogja a KH-4621 KINGHOFF-t

A szilikon lábaknak köszönhetően eltávolíthatja a forró sütőkemencét a sütőből, emelheti fel a forró fedelét, vagy áthelyezheti az edényt a forró rakott eszközzel az asztalra anélkül, hogy keze megégne. A belső oldal fülekkel van borítva, amely biztosítja a jobb fogást A termék higiénikus és tiszt További információ

694

694 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046664171

Leírás

Termékleírás

A szilikon lábaknak köszönhetően eltávolíthatja a forró sütőkemencét a sütőből, emelheti fel a forró fedelét, vagy áthelyezheti az edényt a forró rakott eszközzel az asztalra anélkül, hogy keze megégne. A belső oldal fülekkel van borítva, amely biztosítja a jobb fogást A termék higiénikus és tisztán tartható – csak mossa le vízzel és folyadékkal. A termék jellemzői:


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.