shumee BERLINGER HAUS BH-6241 KONYHAI SZERSZÁM SZERK

shumee BERLINGER HAUS BH-6241 KONYHAI SZERSZÁM SZERK

Száma: 100046680938
Közvetlenül partnerünktől
7 darabos készlet BERLINGER HAUS nylon konyhai eszközökből a BURGUNDY sorozatból. Edények, különösen kerámia és teflon bevonattal ellátott edényekhez. Az anyag, amelyből készülnek, nem karcolja meg az edények felületét. Ellenáll a magas hőmérsékletig, 210 ° C-ig. Különleges antibakteriális tulajdon További információ
11 733 Ft
Partnerünktől: Shumee

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.27 - 2021.5.31 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100046680938

Leírás

7 darabos készlet BERLINGER HAUS nylon konyhai eszközökből a BURGUNDY sorozatból. Edények, különösen kerámia és teflon bevonattal ellátott edényekhez. Az anyag, amelyből készülnek, nem karcolja meg az edények felületét. Ellenáll a magas hőmérsékletig, 210 ° C-ig. Különleges antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A fogantyúk ergonómikus alakja azt jelenti, hogy az edényeket szilárdan és kényelmesen a kézben tartják. Az evőeszközökből készült kiváló minőségű anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek. Az edények nem okoznak karcolást az edények felületén. Anyag: THERMOPLASTIC NYLON magas hőmérsékletig ellenálló, 210 ° C-ig. A készlet elemei: Leveskanál 1 db Spagetti kanál 1 db Skimmer vödör 1 db Váll 1 db Burgonya szabotázs 1 db 1 konyhai kanál Rotációs állvány Anyag: Nylon Szín: fekete / piros Az egész elegáns kartondobozba van csomagolva.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.