shumee tömör újrahasznosított fa tálalószekrény 120 x 30 x 75 cm

shumee tömör újrahasznosított fa tálalószekrény 120 x 30 x 75 cm

Száma: 100043205010
Közvetlenül partnerünktől
Ennek a fa tálalószekrénynek minden része egyenlően kifinomult és elegáns. A tömör újrahasznosított fából és porszórt acélvázzal készült bútor egyszerre büszkélkedhet a régiesség bájával és az ipari megjelenéssel, valamint jellegzetes kiegészítője lesz otthonának. A tálalóasztal tömör újrahasznosíto További információ
Partnerünktől: Shumee
113 760 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2022.5.26 - 2022.5.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100043205010

Leírás

Ennek a fa tálalószekrénynek minden része egyenlően kifinomult és elegáns. A tömör újrahasznosított fából és porszórt acélvázzal készült bútor egyszerre büszkélkedhet a régiesség bájával és az ipari megjelenéssel, valamint jellegzetes kiegészítője lesz otthonának.

A tálalóasztal tömör újrahasznosított fából készült, amely régi lebontott épületek gerendáit, padlóit és tartóoszlopait tartalmazza, és különböző fafajtákból állhat, mint például a fenyő, tík, bükk, tölgy, cédrus, mangófa, akác stb. Ez azt jelenti, hogy az újrahasznosított fa megőrzi e különböző fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már érett, megpatinásodott és száraz, így nem zsugorodik vagy hajlik. A kifinomult kivitelezés és az esztétikailag vonzó erezet minden bútordarabot egyedivé és kissé különbözővé tesznek. A megmunkálás minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az polírozás, festés vagy lakkozás. Az asztallap stabil és biztonságos felületet nyújt italok, gyümölcsöskosarak és egyéb dísztárgyak elhelyezéséhez. Emellett három ajtóval és egy polccal is rendelkezik, így bőséges helyet kínál kulcsai, jegyzettömbjei és egyéb apróságai számára. A terméket könnyű összeszerelni.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a tálalóasztalok mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa és porszórt bevonatú acél
  • Mérete: 120 × 30 × 75 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 3 ajtóval és 1 polccal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.