Tescoma Azza 6 db-os késkészlet (884596)
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tescoma Azza 6 db-os késkészlet praktikus késtartóval egy modern konyha elengedhetetlen darabja! A kések magas minőségű rozsdamentes acélból készültek . A készlet további előnyei az ergonomikus markolat és a magas szilárdságú pengék.


Lamart (LT2018) Kerámia késkészlet, 3 db
7 690 Ft

6 490 Ft

2 év garancia

Lamart késkészlet hasznos segítség lehet a konyhában. A pengék kerámiából készültek, egonomikus kialakításúak, így könnyebb velük a munka. Tapadásmentes a felületük, így az ételek megőrzik vitaminjaikat.


Blaumann Kés készlet tapadásmentes felülettel, 3 db, fekete
4 390 Ft

Ezek a Blaumann márkájú kések tapadásmentes felületűek, nem szükséges gyakran élesíteni őket, mivel lézerrel élesítettek a tökéletes vágás érdekében. A penge antibakteriális felületének köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy az ételek elkészítés közben elveszítik a vitaminokat, az ízüket vagy az aromájukat. A fogantyú csúszásmentes, biztonsági ujjvédővel ellátott, így a csili vágása biztonságos és kényelmes lesz.


KDS VEGGIE YELLOW késkészlet
2 790 Ft
2 740 Ft

Késkészlet stílusos narancssárga nyelű késekkel. Nagyon pontos KSD VEGGIE YELLOW hámozó, amit zöldségek és gyümölcsök hámozásakor értékelhetsz majd, valamint univerzális konyhakés, ami kiváló mindenféle aprításhoz és vágáshoz. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.


Berlingerhaus Kés készlet mágneses állvánnyal 6 db Black Rose Collection
10 390 Ft

Ez a BerlingerHaus márkájú konyhai késeket tartalmazó készlet mágneses állvánnyal ellátott, éveken át kiváló társ főzés során. Dekorációs funkciót is ellát. A penge lézerrel élesített rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes és antibakteriális felületű, amely nem semmisíti meg a vitaminokat. A puha penge biztonságos szeletelést biztosít, matt színű, arany díszítő elemekkel ellátott.


KDS PASTRY késkészlet
5 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet péktermékek készítéséhez. A KSD PASTRY készlet legkisebb kését vágáshoz, a kicsit recés kést kenőkhöz vagy steakekhez, a legnagyobbat pedig kenyér szeleteléséhez használhatod. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.


KDS OPTIMA késkészlet mágneses késtartóval
19 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű acélkéseket a konyhában minden háziasszony és tapasztalt szakács is értékelni fogja. A késkészlet 5 késből és mágneses késtartóból áll, ami tökéletesen illik minden konyhába. A KDS OPTIMA késkészletben található kések nyele higiénikus és ütésálló erős műanyagból készült.


Alpina 41293 Kés szett (7db) Forgóállványon
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alpina 41293 Kés szett (7db) Forgóállványon egy fantasztikus kés szett, amellyel szinte minden konyhai művelet könnyedén elvégezhető! Az összeállítás egy praktikus, forgatható állványon összegyűjti a leggyakoribb konyhai késeket, emelyekből öt darabot találunk, kiegészítve egy késélezővel és egy konyhai ollóval!


Banquet LAVENDER Késkészlet, Lila, 5 db
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banquet LAVENDER késkészlet minőségi anyagválasztásának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen segédeszköze. A tapadásmentes bevonattal rendelkező, rozsdamentes acélból készült pengék és a műanyag, gumírozott nyél kényelmes használatot biztosítanak. A késeket mosogatógépben is tisztíthatjuk


Berlingerhaus Forest Line Késkészlet, 6 db
5 990 Ft

Berlingerhaus Frrest Line rozsdamentes acélból készült, márvány bevonatú késkészlet. A kések nyele puha tapintású, fa mintázatú, ergonomikus és nem csúszik, használata teljesen biztonságos. A pengék nem őrzik meg az ételek szagát, nem foltosodnak és antibakteriálisak. Mosogatógépben moshatók. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes.


Kitchen Artist Swiss Q Ergo Késkészlet, 10 db-os
12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ceramic Blade Swiss Q Ergo Késkészletben nyolc darab kés, egy bárd és egy konyhai olló található. Kiváló minőségük, biztonságos és kényelmes használatuk teszi őket a konyánk elengedhetetlen kellékeivé. Praktikus rozsdamentes acélból készültek, nyelük ergonomikus. A szeletelés még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű.


Banquet SYMBIO NEW Giallo 5 darabos késkészlet
4 590 Ft

3 690 Ft

A Banquet Symbio New Giallo egy rozsdamentes acélból készült, 5 darabos késkészlet. A kések divatos, sárga színűek és tapadásmentes felülettel rendelkeznek, valamint ergonomikus nyele kiváló fogást biztosít. Tisztítása könnyű, mivel mosogatógépben is mosható.


CS Solingen Eszközkészletet, 4 db
1 340 Ft

Egy praktikus eszközkészlet, amely nem hiányozhat a konyhádból. A készlet két kést, ollót és egy nyitót tartalmaz, ezek olyan alapvető eszközök, amelyeket egyik konyhából sem hiányozhatnak.


CS Solingen Kés készlet Shikoku fa fa késtartó blokkban, 6 db
28 320 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kés készlet masszív, természetes fából készült késtartó blokkban. A készlet 5 kést tartalmaz, amelyek pengéjét lézerrel élezték és hosszú időn át éles marad. A késeket ergonomikus, lágyított markolattal szerelték fel a kényelmes fogásért.


CS Solingen Rozsdamentes acél kés szett Tri-Star, 3 db
1 710 Ft

Praktikus késkészlet, amely nem hiányozhat a konyhádban. A rozsdamentes acél késkészlet tartalmaz hámozó kést, univerzális kést és recés kést. A kések egy klasszikus szegecselt fafogantyúval rendelkeznek.


FISKARS 1014211 Functional Form Késkészlet
19 990 Ft

Akció

Fiskars 1014211 Functional Form Késkészlet tökéletes választás mindenki számára. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot. Helytakarékos, használata egyszerű és kényelmes.


FISKARS 3db-os késkészlet 1016006
15 810 Ft

A Fiskars 1016006 három darabos késkészlet tökéletesen kiegyensúlyozott fő késeket tartalmaz a pontos és könnyű szeletelésért. Kenyérvágó, nagy szakácskés és hámozó kés. A kések igényes felhasználó számára ajánlottak.


FISKARS Edge Késkészlet, 5 db-os
39 990 Ft

36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiskars Edge késkészlet minőségi anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen segédeszköze. A tapadásmentes bevonattal rendelkező, rozsdamentes acélból készült pengék és a higiénikus markolatok kényelmes használatot biztosítanak. A késeket mosogatógépben is tisztíthatjuk és tartója akár falra is szerelhető.


FISKARS Functional Form+ Késkészlet tartóban, 5 db-os
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiskars Functional Form+ Késkészlet tartóban, 5 db-os szett praktikus konyhai alapfeszerelés. A tároló oldalán mágnes került elhelyezésre, mely egy konyhai ollónak szolgálhat helyéül. A csomag azokat a késeket tartalmazza, melyek minden konyha alaptartozékai.


FISKARS Functional Form Kiskés készlet
3 690 Ft

Fiskars Functional Form kiskés készlet egy általános, kis méretű, sokoldalú késkészlet asztali használatra. Éles pengéje kiválóan alkalmas akár péksütemények, akár zöldségek, gyümölcsök szeletelésére. A markolaton lévő ujjtámasznak köszönhetően fogása kényelmes és biztonságos. Használja a mindennapi étkezések alkalmával asztali késként, vagy akár általános konyhai késként is, zöldségek, gyümölcsök szeletelésénél. A készlet 3 db ugyanolyan kést tartalmaz.


FISKARS Functional Form Steak Késkészlet
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Functional Form steak késkészletet a mindennapos konyhai használatra tervezték, különös hangsúlyt fektetve az ergonómiára és a praktikumra. A kések steak, grillhús és pizza vágására is kitűnően alkalmasak. SoftTouch markolata ujjtámasszal van ellátva, mely biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást. A készlet 3 darab, recés élű kést tartalmaz.


FISKARS Húsvilla készlet 1016003
13 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars készlet 1016003 a lehető legigényesebb vágófeladatok elvégzésre nagy konyhakést és adagoló villát tartalmaz Igényes felhasználók számára ajánlott, akik a csúcsminőségen kívül modern design-t is keresnek.


FISKARS Norr három darabos késkészlet 1016473
35 225 Ft

27 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Norr termékcsalád Fiskars három darabos késkészlete 1016473 fa markolattal. A sokoldalú kis méretű, könnyű szeletelő kést, japán típusú santoku kést és széles, erős pengéjű nagy konyhakést tartalmaz a hús, zöldség szeletelésére és a gyógynövények felaprózására.


FISKARS Norr két darabos késkészlet 1016471
22 478 Ft

17 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Norr termékcsalád Fiskars két darabos késkészlete 1016471 fa markolattal. Egyenes pengéjű kis méretű, könnyű szeletelő kést és széles, erős pengéjű nagy konyhakést tartalmaz a hús, zöldség szeletelésére és a gyógynövények felaprózására.


FISKARS Öt darabos késkészlet tartóban 1023782
17 467 Ft

15 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fiskars Essential öt minőségi ajándék késkészlet fatartóban elhelyezve. Az alkalmazott kiváló minőségű acél mindennapos használat mellett hosszú időre olyan éles éleket biztosít, mint a borotva. A készlet a leghasználtabb típusú késeket tartalmazza.


FISKARS Royal három darabos késkészlet 1016464
31 998 Ft

28 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fiskars késkészlet 1016464 két darab Royal kést tartalmaz. A kis méretű egyenes pengéjű konyhakés, a széles, erős pengéjű nagy konyhakés sokoldalú a hús, zöldség szeletelésére és a hosszú, hullámos pengéjű erős kés pékáru szeletelésére.


FISKARS Royal két darabos késkészlet 1016461
28 828 Ft

23 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fiskars késkészlet 1016461 két darab Royal kést tartalmaz. A kis méretű szeletelő kés egyenes pengével és a nagy konyhakés széles, erős pengével a hús, zöldség szeleteléséért és a gyógynövények felaprózására.


FISKARS Royal öt darabos késkészlet 1020242
58 251 Ft

55 160 Ft

A Fiskars késkészlet 1020242 öt Royal családbeli kést tartalmaz. Az igényes szakácsok számára való készlet egyenes pengéjű kis és nagy konyhakést, hosszú kenyérvágó kést, szeletelő kést és univerzális hámozó kést tartalmaz.


Hama Xavax konyhai késkészlet
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Négy darabos konyhai kés készlet és zöldség hámozó edzett acélból készült pengével színes felületkezeléssel. Mind a kés, mind a hámozó speciálisan kialakított műanyag fogantyúval rendelkezik a biztonságos és szilárd markolás érdekében.


KDS 2690 Szakács Késkészlet
25 890 Ft

23 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh KDS nem csak az otthoni konyhatündérekre, hanem az éttermek vagy a menzák szakácsaira is gondol. Ez a készlet kifejezetten szakácsok számára készült. Tartalmaz egy csontozó kést, egy henteskést, egy szeletelőkést, villát, élezőt és egy nyitót is. Mindezt egy praktikus tárolótáskában adjuk.


KDS PROFI késkészlet mágneses késtartóval
27 690 Ft

késkészlet mágneses késtartóval úgy lett megtervezve és tesztelve, hogy bírja az ipari használatot és megfelel a mai magas higiéniai elvárásoknak. A kések éle vanádiummal és molibdénnel dúsított acélból készült, amelyek meghosszabbítják az élettartamát. A PROFI késkészlet mágneses késtartóval mosogatógépben mosható.


KDS QUATRO késkészlet
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4 darabos késkészlet különböző méretű késekkel. A KSD COLOR TOP kések közül a legkisebbet főként hámozáskor jön majd jól, a recés kés tízórai készítéséhez, a közepes méretű csontozáshoz és aprításhoz, a legnagyobb pedig hús és kenyér szeleteléséhez kiváló. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.


KDS Trend Box Késkészlet, 8 db-os
40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

KDS Trend Box Késkészlet tökéletes választás minden háztartásba. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. Ergonomikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot.


KDS Trend Royal Késkészlet

KDS Trend Royal Késkészlet

Értékelés: 2,5
11 090 Ft

9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KDS minőségű anyagból készült kései nem hiányozhatnak egyetlen egy konyhából sem. Ergonómikusan kialakított markolatának köszönhetően a készlet mindegyik kését könnyű használni, a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengékkel pedig szinte bármilyen alapanyag könnyen felszelhető.


KDS TRIPLE késkészlet
3 790 Ft
3 740 Ft

3 darabos késkészlet különböző felhasználásra. A KSD TRIPLE kések közül a legkisebb főként hámozáskor jön majd jól, a Trion nyitót pedig üvegek és konzervek kinyitásához, a közepes méretű univerzális kést pedig csontozáshoz és szeleteléshez használhatod. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.


KDS UNIVERSAL késkészlet
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális késkészlet 3 különböző méretű késsel. A KSD COLOR TOP kések közül a legkisebbet főként hámozáskor jön majd jól, a közepes méretű csontozáshoz és aprításhoz, a legnagyobb pedig hús és kenyér szeleteléséhez kiváló. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.


Kela Acida Késkészlet, 5db-os
17 990 Ft

14 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kela Acida kiváló minőségű acélkések matt feketék így rendkívüli eleganciát kölcsönöznek konyhánkba. A különleges késtartóba több száz műanyag rúd közé tehetjük tetszőleges elrendezésben vissza a készletet, melynek darabjai így nem sérülnek meg. Markolata kényelmes fogást és teljes biztonságot nyújt. A különböző funkciójú kések éles pengéivel bármilyen étel könnyedén felszeletelhető.


Lamart 5 Darabos késkészlet fa tartóban, LT2080
7 837 Ft
7 490 Ft

Lamart ** késkészlet** faállvánnyal. Kiváló minőségű kései a szakácsok minden igényét kielégítik. A rozsdamentes acélból készült, igen éles pengék és az ergonomikus markolatok hatékony, egyben biztonságos munkát garantálnak.


Lamart LT2006 Kerámiakés-készlet, 3 darabos
8 790 Ft

2 év garancia

Lamart LT2006 3 darabos kerámiakés-készlet egy exkluzív, fekete, mágneses, párnázott ajándékdobozban tárolható. A nyelek minőségi, rozsdamentes acélból készültek. Kialakításuk ergonomikus, fogásuk kényelmes. Az étel a szeletelés során megőrzi eredeti zamatát, tápanyagát, frissességét.


Lamart LT2057 3 darabos késkészlet tartóban
12 490 Ft

2 év garancia

Lamart 3 darabos késkészlete elengedhetetlen tartozéka egy mai konyhának. A 3 darab kés éles pengéikkel és ergonomikus markolatukkal hatékonyabbá teszik a vágást, a szeletelést és még a filézést is. Mindemellett a pengék nem befolyásolják az épp felszelt alapanyagok illatát és ízét.


Lamart Soft Késkészlet, 5 darabos
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lamart Soft késkészlet 5 darab igen éles, kovácsolt pengéjű késből áll. A kések minőségi, rozsdamentes acélból készültek. Szeletelés közben az étel nem veszít eredeti zamatából, illatából, tápanyagaiból.


Lamart LT2056 Bamboo Kerámia kés készlet és vágódeszka
8 790 Ft

Lamart LT2056 bambusz késkészlet időtálló kialakításának és minőségi anyagválasztásának köszönhetően bármely konyha praktikus segédeszköze lehet. A stílusos fa állvány kényelmessé és helytakarékossá teszi a kések a tárolását. A kerámia pengék nem befolyásolják a vágott élelmiszer ízét és illatát.


Maxwell & Williams 4 db-os sajtkés készlet
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams 4 db-os sajtkéskészlet. A szettben 1 db szeletelő kés lágy sajtokhoz, 1 db daraboló kés kemény sajtokhoz, 1 db parmezánkés valamint 1 db sajtvilla és egy modern kivitelű akril tartó állvány található. Az eszközök mindegyike tapadásmentes bevonatú, emellett pedig rozsdamentes acélból készült és ergonómikus kialakítású nyéllel vannak ellátva. Hosszú élettartamú, mutatós és praktikus készlet.


Berndorf-Sandrik Profi-line Késkészlet fatartóval, 6 db-os
33 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bernford Sandrik Profi Line rozsdamentes acél késekészlet és gyönyörű lakkozott fatartója a legjobb minőséget képviselik. A Rockwell keménységi skálán 55 pontosak, így kivételesen hosszú élettartammal bírnak, valamint tökéletesen szelhető vele minden étel. Ergonómikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású.


TORO Virágos Késkészlet, 3 Darabos
3 590 Ft

2 év garancia

Toro Virágos késkészlet ergonomikus kivitelezésének és időtálló anyagainak köszönhetően kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. A rozsdamentes acélból készült pengék tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, így nem ragad hozzájuk az étel. A műanyag gumírozott fogantyúk kényelmes használatot tesznek lehetővé.


Victorinox Késkészlet, 5 darabos (5.1163.5)
22 590 Ft

19 690 Ft

2 év garancia

Victorinox 5 darabos készlet ideális választás konyhájába. A kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, valamint ergonomikus kialakítású nyelüknek köszönhetően kényelmes és hatékony használatot biztosítanak. Praktikusságukat tovább fokozza, hogy a kések könnyen tisztíthatóak.


KDS JUNIOR késkészlet
7 790 Ft

6 kést tartalmazó késkészlet, ami főként kezdő szakácsoknak vagy éttermekbe ajánlott. A kések minőségi acélból készültek, ami megfelel minden higiéniai követelménynek. A KDS JUNIOR késkészlet a főzőiskolák elvárásai szerint lett összeállítva.