FISKARS Készlet 3 kedvenc késsel 1014199
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készlet három kedvenc késselFiskars Functional Form. Kések ebből a sorozatból nehezebbek és kiegyensúlyozottabbak a jobb használatért. Hosszabb süllyesztett kés a markolatba megakadályozza az eltörését. Minden kéznagysághoz alkalmasak.

Blaumann Kés készlet tapadásmentes felülettel, 3 db, fekete
4 390 Ft 1 490 Ft

Ezek a Blaumann márkájú kések tapadásmentes felületűek, nem szükséges gyakran élesíteni őket, mivel lézerrel élesítettek a tökéletes vágás érdekében. A penge antibakteriális felületének köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy az ételek elkészítés közben elveszítik a vitaminokat, az ízüket vagy az aromájukat. A fogantyú csúszásmentes, biztonsági ujjvédővel ellátott, így a csili vágása biztonságos és kényelmes lesz.

FISKARS Functional Form Késkészlet, fekete 1014190
23 990 Ft

Elegáns és praktikus készlet, mely a legtöbbet használt Fiskars késeket tartalmazza. A fa késtartó oldalán egy narancssárga, nagyon erős mágnes található kés vagy olló rögzítése céljából.

Magefesa 3 részes késkészlet (9+12+17 cm)
4 590 Ft 3 590 Ft

Alap késkészlet, amely minden szakácsnak megfelelő – még olyanoknak is, akik csak ritkán főznek. A Magefesa márkájú kések minőségi acélból készültek, hagyományos designúak, fekete műanyag ergonomikus markolattal ellátottak. A készlet zöldségvágó kést, santoku kést és séfkést tartalmaz. Spanyolországban készült.

Berlingerhaus Kés készlet blokkban 5 részes, karbonból
16 590 Ft 15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ezüst acél táraló blokk az 5 darabos kiváló minőségű BerlingerHaus késkészletnek. A kések rozsdamentes acélból készültek és sötétszürke fogantyúval rendelkeznek. A készlet tartalmaz egy konyhakést, kenyér kést, univerzális kést, szeletelő kést és zöldségkést.

KDS JUNIOR késkészlet

KDS JUNIOR késkészlet

Értékelés: 5
7 790 Ft

6 kést tartalmazó késkészlet, ami főként kezdő szakácsoknak vagy éttermekbe ajánlott. A kések minőségi acélból készültek, ami megfelel minden higiéniai követelménynek. A KDS JUNIOR késkészlet a főzőiskolák elvárásai szerint lett összeállítva.

Richardson Sheffield Késekre alkalmas blokk Mono Geo + 5 kés
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késekre alkalmas Mono Geo blokk és 5 kés a Richardson Sheffield márkától. Nem csak praktikus társ lesz a konyhádban, hanem designos elem is. A kések pengéi minőségi rozsdamentes acélból készültek, speciális tapadásmentes felületűek, így az étel nem ragad a pengékre és a kés egyszerűen tisztítható. A nyomtatás ártalmatlan.

GUSTA 7 részes steak késkészlet
5 490 Ft

A Gusta márkájú BBQ kollekcióba tartozó steak kések tökéletes élvezetet biztosítanak az elkészített húsból. A 6 kést tartalmazó készlet egy műanyag blokkban van elhelyezve, a kések tökéletesek például grillezésnél.

KDS PASTRY késkészlet
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet péktermékek készítéséhez. A KSD PASTRY készlet legkisebb kését vágáshoz, a kicsit recés kést kenőkhöz vagy steakekhez, a legnagyobbat pedig kenyér szeleteléséhez használhatod. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

Koopman Rozsdamentes acél késkészlet, 4 db, kék
4 690 Ft

A Marex Trade praktikus 4 darabos rozsdamentes acél késkészlet számos módon kihasználható a konyhában. A séfkés és az univerzális kés hagyományos szeletelésre és vágásra alkalmasak, a kis kés szeletelésre, míg a hámozókés zöldségek szeletelésére alkalmas. Designos kék fogantyú.

Lamart (LT2018) Kerámia késkészlet, 3 db
7 690 Ft 6 090 Ft

2 év garancia

Lamart késkészlet hasznos segítség lehet a konyhában. A pengék kerámiából készültek, egonomikus kialakításúak, így könnyebb velük a munka. Tapadásmentes a felületük, így az ételek megőrzik vitaminjaikat.

Tescoma Blokk késekre PRECIOSO, 6 késsel
17 490 Ft

Minőségi késekkel mindenki képes séf lenni. Az elsőosztályú PRECIOSO kések a Tescoma márkától evőeszközökre alkalmas kiváló minőségű német acélból készültek. Kiválóak a biztonságos vágáshoz és szeleteléshez. Kiválóan illenek a csodásan megtervezett blokkba, amely szétszedhető és könnyedén mosható. A kések mosogatógépben moshatóak.

SCANPAN 2 részes SANTOKU készlet
27 990 Ft 21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Santoku késkészlet a SCANPAN márkától, amely 18 és 12,5 cm-es pengékkel rendelkező késekből áll. A santoku megfelelő papírvékony szeletek vágásához. A perforálásnak hála a hús nem ragad rá a késre. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

TEFAL ICE FORCE fa kés tartó + 5 kés K232S574
31 190 Ft 24 990 Ft

Az ICE FORCE készlet 1 fatartót és 5 alap konyhai kést tartalmaz, minden főzési feladathoz: 20 cm-es kenyérvágó kés, 20 cm-es szakácskés, 18 cm-es japán kés és univerzális kés 11 cm-es, 9 cm-es vágó kés.

TimeLife 15 darabos Alpina késkészlet állvánnyal
16 190 Ft 15 990 Ft

Praktikus Alpina késkészlet a TimeLife márkától a profiknak és azoknak is, akik még nem piszkolták be a kötényüket. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készültek, ergonomikusan kialakított markolatának köszönhetően kényelmesen tartható. A szett 15 részből áll, beleértve a késtartó blokkot.

SCANPAN NEREZ 7 részes készlet - 6x kés és késtartó
113 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus rozsdamentes acél késkészlet a SCANPAN márkától a konyhádba szükséges alapvető késeket, valamint egy tárolásra szolgáló késtartót tartalmaz. A készletben zöldségvágó kés, szeletelő kés, kenyérvágó kés, séfkés, sajtvágó kés és univerzális kés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Banquet Késkészlet METALLIC Platinum, 5 db és rozsdamentes késtartó
16 490 Ft 14 990 Ft

Késkészlet METALLIC Platinum, 5 db és rozsdamentes késtartó minden konyhába. A készlet egy 33,5 cm-es szakácskést, egy 30,5 cm-es japán konyhakést, egy 33,5 cm-es kenyérvágókést, egy 23,5 cm-es univerzális kést, egy 21 cm-es praktikus kést és egy rozsdamentes acél késtartót tartalmaz. A kések megfelelőek mindennapi használatra. Az acél kések nélkülözhetetlen segítséget jelentenek a konyhában.

SCANPAN 2 részes szeletelő készlet
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN szeletelő készlet 20 cm hosszú pengével késből és 15 cm hosszú villából áll. A szeletelő kés segítségével egyenlő szeletek vághatóak sonkából, pulykából és sültekből, a villa segít az étel tálalásánál és hordozásánál. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Banquet Késkészlet CULINARIA, 5 db, fekete
4 190 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CULINARIA 5 darabos késkészlet fekete színben, mely minden konyhában alapfelszereltség. Egy 9 és 14 cm-es kést, egy 18 cm-es csontozókést, egy 20 cm-es szeletelőkést egy 20 cm-es kenyérvágó kést tartalmaz. Az acél kések nélkülözhetetlen segítséget jelentenek a konyhában. A megfelelő kés kiválasztása megkönnyíti az élelmiszerek szeletelését és darabolását.

KDS OPTIMA késkészlet mágneses késtartóval
19 490 Ft

A kiváló minőségű acélkéseket a konyhában minden háziasszony és tapasztalt szakács is értékelni fogja. A késkészlet 5 késből és mágneses késtartóból áll, ami tökéletesen illik minden konyhába. A KDS OPTIMA késkészletben található kések nyele higiénikus és ütésálló erős műanyagból készült.

SCANPAN 4 részes steak készlet
12 490 Ft

Praktikus steak kés és villa készlet a SCANPAN márkától. Egyetlen grillezésről sem hiányozhat. A steak kések masszívak és egyszerűen lehet velük vágni, a villák kiválóan illenek a kézbe és segítenek a helyén tartani a húst. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
75 590 Ft 58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, sajtvágó kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes steak kés készlet 12 cm
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus steak kés készlet a SCANPAN márkától. Egyetlen grillezésről sem hiányozhat. A steak kések nyersanyagok vágására is alkalmasak, ezen felül vaj és kenő is kenhető velük. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN NEREZ 3 részes alap késkészlet
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A SCANPAN márkájú praktikus késkészlet a konyhádba szükséges alapvető késeket tartalmazza. A kések minőségi rozsdamentes acél fogantyúval rendelkeznek. A készletben a pontos vágás érdekében zöldségvágó kés, a húsvágás teljes ellenőrzése érdekében szeletelő kés, valamint az aprításhoz, szeleteléshez és vágáshoz séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

Blaumann Blaumann késkészlet tapadásmentes felülettel, 3 db, szürke
4 890 Ft

A Blaumann márkájú csúcsminőségű kések minőségi rozsdamentes acélból készültek, antibakteriális tapadásmentes felülettel rendelkeznek, amely segít megőrizni az ételek ízét és vitaminjait azok szeletelése közben. A lézerrel élesített penge mindig pontosan vág. A kés praktikus pengevédővel ellátott, amely védi azokat az ütésektől.

Blaumann Késkészlet tapadásmentes felülettel, 3 db, piros
4 790 Ft

A Blaumann kések kiváló minőségű ** rozsdamentes acélból készülnek, tapadásmentes bevonattal. A készlet tartalmazza három lézerrel élesített kést, amelyek tapadásmentes antibakteriális felülettel rendelkezik. A csomagolásban megtalálod a leggyakrabban használt késeket, amelyekre szükséged lesz a főzésnél, vagy az ételkészítésnél, és ezek a Santoku kések, mint az univerzális és a hámozó kés.

KDS VEGGIE YELLOW késkészlet
2 790 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet stílusos narancssárga nyelű késekkel. Nagyon pontos KSD VEGGIE YELLOW hámozó, amit zöldségek és gyümölcsök hámozásakor értékelhetsz majd, valamint univerzális konyhakés, ami kiváló mindenféle aprításhoz és vágáshoz. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

SCANPAN 3 részes alap késkészlet
38 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből áll. A készletben a pontos hámozás érdekében zöldségvágó kés, a keskeny szeletek vágása érdekében szeletelő kés, és a vágás és szeletelés érdekében séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

SCANPAN 6 részes készlet - 5x kés és késtartó
84 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus késkészlet a SCANPAN márkától. A legtöbbet használt késekből, valamint egy késtartóból áll. A készletben zöldségre alkalmas kés, szeletelő kés, univerzális kés, kenyérvágó kés és séfkés található. Evőeszközökre alkalmas elsőosztályú német acélból készült.

CS Solingen Kés készlet tartóban 6 db, SOLMS
15 990 Ft

Farönk késtartó öt alapkéssel, melyeket biztosan kihasználsz. A kések rozsdamentes acélból készültek minőségi kidolgozásban a CS Solingen saját márkája.

CS Solingen Kés készlet Shikoku fa fa késtartó blokkban, 6 db
28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kés készlet masszív, természetes fából készült késtartó blokkban. A készlet 5 kést tartalmaz, amelyek pengéjét lézerrel élezték és hosszú időn át éles marad. A késeket ergonomikus, lágyított markolattal szerelték fel a kényelmes fogásért.

KDS Késtartó táska PROFI LINE, kék
28 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel. A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni. Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is.

FISKARS Functional Form Késtartó, 7 db-os
28 990 Ft

Fiskars Functional Form késtartó minőségi fából készült tartó, mely hét különböző funkciójú kést tartalmaz. Oldalán egy erős késmágnes található, mely segítségével még több kés tárolható a tartóban. Anyaga nyírfa, a pengék pedig rozsdamentes acélból készültek. Minden kés nyele csúszásmentes, így fogásuk kényelmes és biztonságos. A Functional Form családba tartozó konyhai eszközök tökéletes összhangban vannak használójukkal.

CS Solingen Steinfurt késkészlet márvány felülettel, 6 db
4 390 Ft

Késkészlet márvány felülettel, mely 5 kést és 1 hámozót tartalmaz. Speciális antibakteriális márvány felülettel rendelkezik, mely szeletelés közben nem pusztítja el a vitaminokat az élelmiszerekben, és ergonómikus markolatának köszönhetően nem csúszik a kézben.

Mediashop Harry Blackstone AirBlade
6 690 Ft

Harry Blackstone AirBlade késgarnitúra speciális, rombuszos felépítésű pengékkel van ellátva, ami könnyed, éles és stabil szeletelést tesz lehetővé. Tapadásmentes kések. Ergonomikusan formázott fogantyúkkal rendelkeznek a tökéletes fogás érdekében, még vizes kézzel is.

Lamart LT2056 Bamboo Kerámia kés készlet és vágódeszka
10 490 Ft

Lamart LT2056 bambusz késkészlet időtálló kialakításának és minőségi anyagválasztásának köszönhetően bármely konyha praktikus segédeszköze lehet. A stílusos fa állvány kényelmessé és helytakarékossá teszi a kések a tárolását. A kerámia pengék nem befolyásolják a vágott élelmiszer ízét és illatát.

FISKARS 3db-os késkészlet 1016006
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fiskars 1016006 három darabos késkészlet tökéletesen kiegyensúlyozott fő késeket tartalmaz a pontos és könnyű szeletelésért. Kenyérvágó, nagy szakácskés és hámozó kés. A kések igényes felhasználó számára ajánlottak.

FISKARS Functional Form Zöldségkés készlet, 3 db
4 390 Ft

Fiskars Functional Form zöldségkés készlet elengedhetetlen konyhai eszköz. Alapvető késkészlet asztali és konyhai használatra egyaránt. A készlet tartalmaz egy hámozókést, ami kiváló zöldségek és gyümölcsök pucolásához egyaránt, valamint egy recés kést, mellyel kiválóan lehet szeletelni, valamint egy hagyományos, jó minőségű asztali kést is. SoftGrip markolatuknak köszönhetően fogásuk kényelmes és biztonságos.

Lamart LT2057 3 darabos késkészlet tartóban
11 490 Ft

2 év garancia

Lamart 3 darabos késkészlete elengedhetetlen tartozéka egy mai konyhának. A 3 darab kés éles pengéikkel és ergonomikus markolatukkal hatékonyabbá teszik a vágást, a szeletelést és még a filézést is. Mindemellett a pengék nem befolyásolják az épp felszelt alapanyagok illatát és ízét.

KDS Aléna Késkészlet

KDS Aléna Késkészlet

Értékelés: 5
9 790 Ft 9 090 Ft

KDS az Aléna késkészletet normál háztartási és professzionális használatra fejlesztette ki. A csomag olyan késeket és más konyhai eszközöket tartalmaz, melyek egyetlen egy konyhából sem hiányozhatnak. Maguk a kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, a markolat pedig kemény, ütésálló műanyagból.

Banquet SYMBIO NEW Giallo 5 darabos késkészlet
4 590 Ft 3 690 Ft

A Banquet Symbio New Giallo egy rozsdamentes acélból készült, 5 darabos késkészlet. A kések divatos, sárga színűek és tapadásmentes felülettel rendelkeznek, valamint ergonomikus nyele kiváló fogást biztosít. Tisztítása könnyű, mivel mosogatógépben is mosható.

FISKARS Functional Form Kiskés készlet
3 690 Ft

Fiskars Functional Form kiskés készlet egy általános, kis méretű, sokoldalú késkészlet asztali használatra. Éles pengéje kiválóan alkalmas akár péksütemények, akár zöldségek, gyümölcsök szeletelésére. A markolaton lévő ujjtámasznak köszönhetően fogása kényelmes és biztonságos. Használja a mindennapi étkezések alkalmával asztali késként, vagy akár általános konyhai késként is, zöldségek, gyümölcsök szeletelésénél. A készlet 3 db ugyanolyan kést tartalmaz.

Lamart 5 Darabos késkészlet fa tartóban, LT2080
7 837 Ft 6 990 Ft

Lamart ** késkészlet** faállvánnyal. Kiváló minőségű kései a szakácsok minden igényét kielégítik. A rozsdamentes acélból készült, igen éles pengék és az ergonomikus markolatok hatékony, egyben biztonságos munkát garantálnak.

KDS Hentes disznóvágó szett 2695
76 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A hentesek disznóvágó szettje 10 különböző késből és szerszámokból áll, fekete-piros szilárd kofferben, amelynek köszönhetően a készlet könnyen hordozható és mindig minden egy helyen lesz. A szerszámok magas minőségű rozsdamentes acélból készültek.

FISKARS Edge Késkészlet, 5 db-os
39 990 Ft 38 990 Ft

Fiskars Edge késkészlet minőségi anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen segédeszköze. A tapadásmentes bevonattal rendelkező, rozsdamentes acélból készült pengék és a higiénikus markolatok kényelmes használatot biztosítanak. A késeket mosogatógépben is tisztíthatjuk és tartója akár falra is szerelhető.

KDS 2690 Szakács Késkészlet
25 890 Ft 25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh KDS nem csak az otthoni konyhatündérekre, hanem az éttermek vagy a menzák szakácsaira is gondol. Ez a készlet kifejezetten szakácsok számára készült. Tartalmaz egy csontozó kést, egy henteskést, egy szeletelőkést, villát, élezőt és egy nyitót is. Mindezt egy praktikus tárolótáskában adjuk.

FISKARS 1014211 Functional Form Késkészlet
22 490 Ft

Fiskars 1014211 Functional Form Késkészlet tökéletes választás mindenki számára. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot. Helytakarékos, használata egyszerű és kényelmes.

KDS Késtartó táska PROFI LINE, bükk
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni. Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is. Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel.