Richard Bergendi Csokoládé olvasztó 1,5 l
Elfogyott
Termékek partnerünktől: Beneo
Leírás
Professzionális csokoládé olvasztó gép, öntetekhez, mártásokhoz… hőmérséklet szabályozás 60 fokig, 1,5 l rozsdamentes acél eltávolítható tartály fedéllel. A csokiolvasztó tégely alján található a melegítő, és az egyenletes hőmérséklet biztosítása érdekében keresztirányban melegszik. Hőmérséklet szabályozás termosztáttal. 230V / 80W. Méretek 23×26cm, magasság 13,5cm, térfogat 1,5l.
A csokoládé olvasztó használata:
1. Olvadás
– a legjobb termék előállítása érdekében jobb minőségű csokoládét, legalább 32% kakaóvajat tartalmazó csokoládét használjon
– a legjobb az, ha mindig egy kicsit több csokoládét melegít fel, mint amennyire szüksége van
– kerülje a vízzel való érintkezést, különben a csokoládé nem olvad fel megfelelően
Töltse fel a tartályt 2/3 öntettel vagy csokoládéval, és állítsa a hőmérsékletet 50 fok fölé. Fűtés közben ügyeljen arra, hogy a hőmérséklet ne haladja meg a 45–50 fokot. Ez néhány percig tarthat, amíg az összes csokoládé meg nem olvad.
2. Hűtés
– egy fényesebb felület érdekében hagyja a csokoládét 26–28 fokra hűlni a megmaradt csokoládé darabok hozzáadásával
– majd röviden melegítse a csokoládét a kívánt üzemi hőmérsékletre – ez a titok, hogy professzionális csokoládétermékeket készítsünk – a csokoládé művészete