Grohe Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelep szabályozható szénsavadagolóval 31454000

Márka: Grohe Katalógus száma: 1050006

Ingyen szállítás5 év garancia

Grohe Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelep szabályozható szénsavadagolóval 31454000

GROHE Blue Home Duo – a tiszta és frissítő szűrt, hűtött és szénsavas víz élvezetének egyszerű, környezettudatos módja, egyenesen a csapból. Felejtse el a palackozott víz beszerzésével járó vesződséget, vásároljon otthonra saját szűrőrendszert. Élvezze a legtisztább minőségű, azonnal rendelkezésre álló, sima vagy szénsavas víz felséges ízét, közvetlenül a saját csapjából. A GROHE Blue Home Duo alapkészlet mindent biztosít, amire a szűrt, a hűtött és a szénsavas víz élvezetéhez szüksége lehet. Még a félig vagy teljesen szénsavas opció közül is választhat. És a Blue Home Duo csapnak köszönhetően a jól megtervezett, klasszikus GROHE konyhai csapok minden előnyét is kiélvezheti. A készlet a GROHE Blue egykaros csapot kombinálja az kis energiafogyasztású (0,5 kW/h) házi hűtőegységgel, a szűrővel és a szénsavval való dúsításhoz szükséges CO2 palackkal. További információ

399900

399 900 Ft ÁFA-val Piaci ár: 429 990 Ft, Megtakarítás: 30 090 Ft (6 %)

Katalógus száma: 1050006

Leírás

Termékleírás

GROHE szaniter termékek

 • A világ egyik vezető szanitergyártó vállalata 1936 óta
 • Német precizitás és a legmagasabb szintű minőség
 • 240 dizájn és innovációs díj
 • Kiváló ár-érték arány

GROHE Blue Chilled & Sparkling

Csúcsminőség és vonzó dizájn: a GROHE Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelep szabályozható szénsavadagolóval a többi GROHE termékhez hasonlóan ötvözi a GROHE minőséget a modern dizájnnal.

Főbb jellemzők

Egyszerű használat

A hűtőegység befér a 30 cm-nél szélesebb szekrényekbe – tökéletesen passzol minden konyhába –, a szűrő és a 425 grammos CO2 palack pedig könnyen kiszerelhető és cserélhető. Az elegáns L-alakú kifolyó és a vékony test külön belső vízvezető csöveket rejt magában a szűrt és a szűretlen víz számára. A fogantyú karja normál mosogatóvízzel szolgál, míg a szűrési, hűtési vagy szénsavas víz készítési funkció aktiválásához csak egyszerűen nyomja meg a világító LED nyomógombot.


Annyira egyszerűen használható, mint egy okostelefon, és a LED kijelző azt is megmutatja, hogy mikor kell kicserélni a szűrőbetétet. Ez a jellegzetesen sima GROHE vonalakkal készülő monoblokk konyhai keverőcsap csillogó Starlight® krómfelülettel és tartós SilkMove® belső mechanizmussal rendelkezik a könnyű használat érdekében. Ezenfelül nincs szükség külső csövekre, és a készlet minden egyes eleme készen használható, a beszerelése gyorsan elvégezhető, legfeljebb 30 percet vesz igénybe – a beszereléshez nincs szükség vízvezeték-szerelő szakemberre.

Kettő az egyben megoldás – normál és szűrt víz ugyanabból a csaptelepből

A GROHE Blue Duo csaptelep normál csapvizet és finom, friss ízű tisztított vizet egyaránt szolgáltat. A hagyományos csaptelep rendkívül egyszerűen és problémamentesen lecserélhető erre az innovatív és hatékony modellre. A magas kifolyó tökéletesen alkalmas a magas kancsók feltöltésére.

5 lépéses szűrőbetét

Tiszta ivóvíz az 5-fázisú szűrési technológiának köszönhetően
Az 5-fázisú szűrési technológiával a GROHE Blue megtisztítja az ivóvizet, és finom, friss ízt kölcsönöz neki. Amikor a víz áthalad a szűrőn, a szűrő eltávolítja azokat a nemkívánatos anyagokat, pl. a klórt, amelyek megváltoztatják a víz szagát vagy ízét.

A finom részecskeszűrő a legkisebb részecskéket is kiszűri, így a szűrés után csak a finom, friss ízű, tiszta víz marad. A szűrő a nehézfémeket is eltávolítja, és jelentősen csökkenti a víz vízkő tartalmát.

A szűrő gyorsan és problémaentesen cserélhető, ami friss, vízkőmentes vízellátást biztosít, egyenesen a csapból.

Egyszerűen beszerelhető

Gyorsan és egyszerűen beszerelhető
Hűtse le, szűrje át és dúsítsa széndioxiddal a csapvizet ezzel a kecses hűtővel, amelyet arra terceztek, hogy a legkisebb mosogatótartó szekrénybe is beférjen (mindössze 20 cm széles, 50 cm mély és 44 cm magas). Azáltal, hogy nincs külső csöve, könnyen felszerelhető a GROHE Blue Home csapra, nem szükséges hozzá külön csatlakozó. A szűrő és a CO2 palack pont elfér benne, és nagyon könnyen kicserélhető. Egy digitális kijelző mutatja a még megmaradt szűrőkapacitást, és egyszerűvé teszi a szűrőbeállítások módosítását. A kis energiafogyasztásnak (naponta 0,5 kW/h) és az óránkénti 5 l kapacitásának köszönhetően soha többé nem kell várnia a tökéletes ivóvízre.


Ivóvíz, ahogy szereti, egyetlen gombnyomásra
Szabályozza az ivóvizet ugyanolyan könnyedén, mint az okostelefonját. Aktiválja a GROHE Blue Home szűrt vizet egyszerűen az innovatív LED gomb megnyomásával. Nyomja meg a sima víz ikont, és a LED színe kékre változik, vagy nyomja meg a szódavíz ikont, és a LED színe zöldre változik. A félig szénsavas vízhez egyszerűen nyomja meg az egyik ikont, majd a másikat. A LED azt is jelzi, hogy mikor kell szűrőt és CO2 palackot cserélni.

Innovatív megoldások

GROHE StarLight® – ragyogó és könnyen tisztítható króm bevonat

A GROHE Starlight® ragyogó krómbevonat egy száraz ruhával is könnyen tisztítható. Ellenáll a szennyezettségnek és elhomályosodásnak, így megőrizve a csaptelep eredeti fényét.

GROHE SilkMove® – mintha a csapok szervokormányosak lennének

Egy GROHE SilkMove® betét a csapban tökéletes kényelmet biztosít. A víz hőmérséklete és áramlása finom érintéssel szabályozható, és a GROHE kiváló német technikája és szaktudása pedig azt jelenti, hogy mindez évekig továbbra is ilyen kiválóan fog működni.

Magas kifolyó – a nagy edények egyszerű feltöltéséhez

A dolgos konyhákban ez a teljes magasságú csap minden feladatot megold, amit csak rábíznak. Nem kell többé a nagy edényeket valahogy a csap alá küszködni, mert ez a csap megkönnyíti a súrolást, az öblítést és a feltöltést.


150°-os elforgatási szög – kényelmesen elforgatható kifolyó

Tegye flexibilissé és kényelmesen tisztíthatóvá a konyháját vagy fürdőszobáját a 150°-os szögben finoman elforgatható kifolyóval.

További jellemzők

 • GROHE Blue Home egykaros mosogató keverőcsap, szűrőfunkcióval
 • Külön fogantyú a kétféle szűrt és hűtött víz számára:
 • Sima és szénsavas víz
 • L-kifolyó
 • Külön belső vízvezető csövek a szűrt és a szűretlen víz számára
 • Flexibilis összekötő tömlők
 • GROHE Blue Home hűtő
 • 250 Wattos hűtőegység, 230 V, 50 Hz
 • Óránként 5 liter hűtött vízzel szolgál
 • Beállítható a GROHE Blue S szűrőmérethez, a GROHE Blue aktívszenes szűrőhöz és a GROHE Blue magnézium+ szűrőhöz
 • CE-bevizsgált
 • GROHE Blue S méretű szűrő, szűrőfej flexibilis állítási lehetőséggel
 • GROHE Blue 425 g CO2 palack szénsavas víz készítéshez

Tegye a kosárba

Ne cipekedjen! Ha kiszállítást kér, akkor a szállítási díjért futáraink oda helyezik Önnek a készüléket, ahol azt használni fogja. Sőt, a régi készülékét is elviszik, ha úgy kívánja!Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok


Paraméterek

%2% paraméterei

Felhasználás módja Mosogatóhoz
Csaptípus Egykezes
Zuhany kiegészítő nem
Szín króm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.