Hama Xavax Rozsdamentes konyhai időzítő óra
2 390 Ft

A Hama Xavax Rozsdamentes konyhai időzítő megörvendeztet minőségi kidolgozottságával és stílusos dizájnjával. Az időzítő 59 percig méri az időt, az első 15 perc 1 perc után jelenik meg a skálán. Beállítása több, mint egyszerű – elég csupán a kívánt időhöz forgatni. A beállított idő lejárta után hangjelzéssel figyelmeztet.

Zenker Rozsdamentes acél időmérő mágnessel
3 390 Ft

2 év garancia

A rozsdamentes acél időmérőt a hátsó oldalon levő mágnes segítségével egyszerűen rögzítheti a hűtőszekrényhez. Ezt a kicsi időmérőt egy percre állíthatja be.

TFA Perc időmérő

TFA Perc időmérő

Értékelés: 4,5
3 263 Ft 2 490 Ft

A TFA stopper kicsi, de praktikus segédeszköz minden háztartásban, főleg a konyhában. Az időzítő felső része az acéllemezhez műanyag gumi fedéllel.

TEFAL Electronikus időzítő Clipso Minut X1060007
7 990 Ft 7 790 Ft

Tefal elektronikus időzítő X1060007 megfelelő a Clipso Minut Duo, Clipso Minut Perfect ésClipso Minut Easy modellekhez. A visszaszámálás automatikusan elindul a kívánt hőmérséklet elérése után.

Garni KT2

Garni KT2

Értékelés: 4,6
4 990 Ft

Időzítő stopperórával nem hiányozhat egy konyhából sem. Garni KT2 intelligens forgatható gombbal, mellyel könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt időt. Két független időzítő stopperóra és visszaszámlálás funkciót használ fel. A hátsó rész mágnese hűtőre való felhelyezést tesz lehetővé.

OREGON SCIENTIFIC Scientific TW 331 W Konyhai óra, Fehér
6 290 Ft

Az Oregon Scientific TW 331 W konyhai óra rendkívül hasznos kiegészítője lehet konyhájának. Az óra egyszerre használható időzítőként és stopperként is, emellett időformátumát beállíthatjuk 12 vagy 24 órás időkijelzésre. A beállított idő elteltét hangjelzés követi, továbbá működéséhez 2 darab AAA elem szükséges.

Stanley Rogers Időmérő LED 7,5x7,5x2,5 cm
6 190 Ft

Időmérő LED kijelzővel a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent minden szakácsnak. Mágneses, így például tűzhelyre vagy hűtőszekrényre is rá lehet helyezni. Műanyagból készült.

TFA Perc időmérő és stopper
5 138 Ft 4 290 Ft

A konyhai időzítő TFA népszerű segítség mindenki számára, aki időnként mozog a konyhában. A nagyméretű, világos kijelzőnek köszönhetően, amelyet alumínium fedél keretez, a konyha szinte minden sarkából látható.

TFA Perc időmérő és stopper színe fehér
3 888 Ft 3 090 Ft

Különösen köszönhetően az igazán nagy számbeosztásnak és számos módjának, hogyan válik ez az eszköz felbecsülhetetlen segítővé, amely a konyhában mindig kéznél van.

TFA Perc időmérő és stopper színe piros
5 138 Ft 4 290 Ft

Időzítő TFA nagy segítség a konyhában való munkához. Az eszköz kombinálja az időzítőt és a stopperórát. Az időzítő emlékezni fog az utolsó beállított időre, így a következő indításkor automatikusan beállítod.

TFA Stopper és időzítő

TFA Stopper és időzítő

Értékelés: 4,7
5 390 Ft

stopper és időzítő egy kicsi, de praktikus segédeszköz minden háztartásban, főleg a konyhában. A számjegyek a kijelzőn nagyon jól láthatóak, és mágnes segítségével a készüléket könnyen felszerelheted például a hűtőszekrényre vagy a szagelszívóra.