OREGON SCIENTIFIC Scientific TW 331 W Konyhai óra, Fehér
8 590 Ft

2 év garancia

Az Oregon Scientific TW 331 W konyhai óra rendkívül hasznos kiegészítője lehet konyhájának. Az óra egyszerre használható időzítőként és stopperként is, emellett időformátumát beállíthatjuk 12 vagy 24 órás időkijelzésre. A beállított idő elteltét hangjelzés követi, továbbá működéséhez 2 darab AAA elem szükséges.

TEFAL Electronikus időzítő Clipso Minut X1060007
10 490 Ft

Tefal elektronikus időzítő X1060007 megfelelő a Clipso Minut Duo, Clipso Minut Perfect ésClipso Minut Easy modellekhez. A visszaszámálás automatikusan elindul a kívánt hőmérséklet elérése után.

TFA Perc időmérő és stopper színe fehér
4 090 Ft

Különösen köszönhetően az igazán nagy számbeosztásnak és számos módjának, hogyan válik ez az eszköz felbecsülhetetlen segítővé, amely a konyhában mindig kéznél van.

TFA Stopper és időzítő

TFA Stopper és időzítő

Értékelés: 4,7
6 990 Ft

stopper és időzítő egy kicsi, de praktikus segédeszköz minden háztartásban, főleg a konyhában. A számjegyek a kijelzőn nagyon jól láthatóak, és mágnes segítségével a készüléket könnyen felszerelheted például a hűtőszekrényre vagy a szagelszívóra.

Garni KT2

Garni KT2

Értékelés: 4,6
6 790 Ft

Időzítő stopperórával nem hiányozhat egy konyhából sem. Garni KT2 intelligens forgatható gombbal, mellyel könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt időt. Két független időzítő stopperóra és visszaszámlálás funkciót használ fel. A hátsó rész mágnese hűtőre való felhelyezést tesz lehetővé.