Tescoma onWALL 4in1 Konyhai rendszerező
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma onWALL konyhai rendszerező egy modern és 4in1 kialakítású konyhai kiegészítő. Alufóliatartó hengerrel, fóliavágóval, papírtörlő tartóhengerrel és átlátszó polccal is ellátott eszköz. A minőségi vágóélek biztosítják a szakadásmentes és egyenes vágást, emellett a tekercsek egyszerűen cserélhetők, felszerelése nem okoz nehézséget senki számára.

TORO Felakasztható konyhai polc, króm
2 590 Ft

Felakasztható konyhai polc a Toro márkától, ami praktikusan kihasználja a kihasználatlan helyet és további tárhelyet biztosít még a kis konyhákban is. Krómozott fémből készült és könnyen felakasztható.

Kesper Fa polc fűszerekkel
14 690 Ft

Újdonság

Fa polc fűszerekkel a Kesper márkától kiváló minőségű fenyőfából. Az állványhoz 12 fűszerrel teli fűszertartó is tartozik. Ez megkönnyíti az ételek ízesítését, és így mindig kéznél lesznek a fűszerek.

TORO Kétrészes felakasztható konyhai polc, króm
4 513 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétrészes felakasztható polc nemcsak a konyhába, ami segít a különböző konyhai segédeszközök rendszerezésében és a kis helyiségekben az effektív helykihasználásban. Krómozott fémből készült és könnyen felakasztható.

Westmark Tároló 6 konyhai tartállyal "Venezia"
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden konyhamesternek rendet kell tartania a konyhában. Hogy tudd mi hol van, szerezz be magadnak egy ilyen tárolót 6 konyhai tartállyal, mindegyik 1 l űrtartalommal. Rögtön áttekinthetőbb lesz a konyhád.

Westmark Tartály konyhai tárolóval - 4 részes szett "Roma"
5 890 Ft

Az áttekinthető konyhában jó főzni. Tégy rendet a konyhában ennek a konyhai tartályos tárolónak köszönhetően a Westmarktól. Roma szett három 1 l űrtartalmú tárolóval, amelybe minden szükséges belefér.

Westmark Tároló 3 konyhai tartállyal "Milano"
3 790 Ft

A rendezett konyhában jobb főzni. A tárolók mindegyike a Westmarktól 1 l űrtartalommal rendelkezik, elegendő nyersanyagot tarthatsz benne több főzésre kitart.

Tescoma onWALL 5in1 Konyhai rendszerező
17 490 Ft

Tescoma onWALL konyhai rendszerező egy modern és 5in1 kialakítású konyhai kiegészítő. Alufóliatartó hengerrel, fóliavágóval, papírtörlő tartóhengerrel, három fiókos tárolóval és átlátszó polccal is ellátott eszköz. A minőségi vágóélek biztosítják a szakadásmentes és egyenes vágást, emellett a tekercsek egyszerűen cserélhetők, felszerelése nem okoz nehézséget senki számára.

TimeLife Konyhai regál, bambusz
4 190 Ft

A TimeLife konyhai regál váza bambuszfából, polcai minőségi fémből készültek. Kiváló szilárdsággal rendelkezik és merev. A regál magassága 43 cm.