Tescoma onWALL 4in1 Konyhai rendszerező
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma onWALL konyhai rendszerező egy modern és 4in1 kialakítású konyhai kiegészítő. Alufóliatartó hengerrel, fóliavágóval, papírtörlő tartóhengerrel és átlátszó polccal is ellátott eszköz. A minőségi vágóélek biztosítják a szakadásmentes és egyenes vágást, emellett a tekercsek egyszerűen cserélhetők, felszerelése nem okoz nehézséget senki számára.

TORO Kétrészes felakasztható konyhai polc, króm
4 513 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétrészes felakasztható polc nemcsak a konyhába, ami segít a különböző konyhai segédeszközök rendszerezésében és a kis helyiségekben az effektív helykihasználásban. Krómozott fémből készült és könnyen felakasztható.

TORO Felakasztható konyhai polc, króm
2 590 Ft

Felakasztható konyhai polc a Toro márkától, ami praktikusan kihasználja a kihasználatlan helyet és további tárhelyet biztosít még a kis konyhákban is. Krómozott fémből készült és könnyen felakasztható.

Westmark Tartály konyhai tárolóval - 4 részes szett "Roma"
5 890 Ft

Az áttekinthető konyhában jó főzni. Tégy rendet a konyhában ennek a konyhai tartályos tárolónak köszönhetően a Westmarktól. Roma szett három 1 l űrtartalmú tárolóval, amelybe minden szükséges belefér.

Kesper Fa polc fűszerekkel
14 690 Ft

Újdonság

Fa polc fűszerekkel a Kesper márkától kiváló minőségű fenyőfából. Az állványhoz 12 fűszerrel teli fűszertartó is tartozik. Ez megkönnyíti az ételek ízesítését, és így mindig kéznél lesznek a fűszerek.

Westmark Tároló 6 konyhai tartállyal "Venezia"
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden konyhamesternek rendet kell tartania a konyhában. Hogy tudd mi hol van, szerezz be magadnak egy ilyen tárolót 6 konyhai tartállyal, mindegyik 1 l űrtartalommal. Rögtön áttekinthetőbb lesz a konyhád.

Westmark Tároló 3 konyhai tartállyal "Milano"
3 790 Ft

A rendezett konyhában jobb főzni. A tárolók mindegyike a Westmarktól 1 l űrtartalommal rendelkezik, elegendő nyersanyagot tarthatsz benne több főzésre kitart.