TEFAL WEGO utazó termoszbögre 0,43 l sárga K2333504
10 990 Ft

. .
WEGO termosz a Tefal márkától 6 órán át melegen és 12 óráig hidegen tartja az italt. Gomb segítségével kényelmesen, egy kézzel nyitható. A termosz szája tetővel védett, ezért semmilyen baktérium vagy szennyeződés nem kerül bele. Nem kell aggódnod a nemkívánatos szivárgás ellen, a fedél 100%-ban tömít.
Lamart Termosz 0,42 fehér BRANCHE LT4043-36%
2 990 Ft 1 890 Ft

Akció

Termoszgombos mechanizmussal, amely rozsdamentes acélból és műanyagból készül, és szinte törhetetlen. A biztosított mechanizmus védi a folyadékot a nem kívánt kinyílástól és a kiömléstől. Minimalista dizájn.

Lamart Termosz 0,42 ezüst BRANCHE LT4044-45%
3 490 Ft 1 890 Ft

Akció

Termoszgombos mechanizmussal, amely rozsdamentes acélból és műanyagból készül, és szinte törhetetlen. A biztosított mechanizmus védi a tartalmát a nem kívánt kinyílástól és a kiömléstől. Minimalista dizájn.

Orion Termosz-pléhdoboz 0,5 l IZZÓ&HIDEG
3 490 Ft

Pléhdoboz formájú termosz felirattal. Első pillantásra felkelti magára a figyelmedet. Akár 12 órán át melegen, és akár 8 órán át hidegen tartja a bele töltött folyadékot. A fedélbe épített műanyag ivórész szilikon tömítéssel kiegészített, egyszerűvé teszi az ivást.

Orion Termosz-pléhdoboz 0,7 l CIPZÁR
4 290 Ft

Pléhdoboz formájú termosz cipzár motívummal. Első pillantásra felkelti magára a figyelmedet. Akár 12 órán át melegen, és akár 8 órán át hidegen tartja a bele töltött folyadékot. A fedélbe épített műanyag ivórész szilikon tömítéssel kiegészített, egyszerűvé teszi az ivást.

Orion Termosz-pléhdoboz 0,4 l BAGOLY
3 290 Ft

Pléhdoboz formájú termosz bagoly motívummal. Első pillantásra felkelti magára a figyelmedet. Akár 12 órán át melegen, és akár 8 órán át hidegen tartja a bele töltött folyadékot. A fedélbe épített műanyag ivórész szilikon tömítéssel kiegészített, egyszerűvé teszi az ivást.

TEFAL WEGO utazó termoszbögre 0,43 l zöld K2334504
9 890 Ft

WEGO termosz a Tefal márkától 6 órán át melegen és 12 óráig hidegen tartja az italt. Gomb segítségével kényelmesen, egy kézzel nyitható. A termosz szája tetővel védett, ezért semmilyen baktérium vagy szennyeződés nem kerül bele. Nem kell aggódnod a nemkívánatos szivárgás ellen, a fedél 100%-ban tömít.

TEFAL Travel Mug Termosz, 0,36 l
9 390 Ft

Tefal Travel Mug Termosz kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ellenállnak az ütéseknek, így biztosítva rendkívül hosszú élettartamot. Kialakításának köszönhetően egyszerűen hordozható, térfogata 360 ml. A benne tárolt italok sokáig megőrzik hőmérsékletüket, ezért tökéletes választás mindenki számára. A véletlenszerű nyitódástól sem kell tartania, hiszen a csavaros kupak biztonságosan zárható.

TEFAL Travel Mug utazási bögre 0,36 l barack színű-22%
8 490 Ft 6 590 Ft

Akció

100% áthatolhatatlan thermo bögre 360 ml űrtartalommal a Tefal márkától. A meleg italokat akár négy órán át melegen tartja, míg a hideg italokat akár nyolc érán át hidegen tartja. Gumírozott test és elsőosztályú kupak, amely sosem engedi át az italt, ezen felül úgy szabályozza az ital áramlását, hogy ne égesd meg magadat.

TEFAL Termosz kancsó 1 l

TEFAL Termosz kancsó 1 l

Értékelés: 4,3
15 990 Ft

A termosz kancsó 5 rétegű izolációval rendelkezik, amelynek köszönhetően maximálisan megtartja az ital meleg vagy hideg hőmérsékletét. A Tefal márkájú Campo termosz belső üveg edénnyel rendelkezik. 100%-ban hermetikusan zár, így egy csepp ital sem fog kifolyni.

TEFAL SAMBA termoszkanna 1,0 L szürkés pasztell F4010410
5 890 Ft

SAMBA vákuumos termoszkanna a Tefal márkától, mely az italt 12 órán át melegen és 24 óráig hidegen tartja a belső dupla falú üvegedénynek köszönhetően. Gomb segítségével kényelmesen, egy kézzel nyitható. Speciális csőr alakú száj, mely megakadályozza a csöpögést. Nem kell aggódnod a nemkívánatos szivárgás ellen, a fedél 100%-ban tömít.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, piros, matt
7 790 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, piros, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Ecoffee cup Papafranco bambusz bögre, 350 ml
3 790 Ft 3 290 Ft

bambusz bögrePapafranco Ecofee-tól ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, fekete, matt
7 790 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, fekete, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, fekete, matt
7 390 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, fekete, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Pioneer DrinkPod füles thermo bögre ezüst, 280ml
6 690 Ft

A Pioneer DrinkPod füles thermo bögre ezüst, 280 ml ideális utazáshoz, munkába, iskolába, edzőterembe és kirándulásokra is. A bögre kiváló dizájnú és minőségi kidolgozású. Az ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja akár 6 órán át. A bögre levehető tetővel és praktikus füllel rendelkezik a könnyű használat érdekében.

Ecoffee cup Threadneedle bambusz bögre 350 ml
3 790 Ft 3 290 Ft

2 év garancia

bambusz bögreThreadneedle Ecofee-tól ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

Banquet Thermo bögre COFFEE 350 ml
2 790 Ft 2 490 Ft

COFFEE 350 ml-es thermo bögre barna színben a társad lesz nem csak az utazások során. Köszönhetően a vákuum testnek megőrzi az italok hőmérsékletét, legyen az meleg vagy hideg. És értékelni fogod a nemszivárgó fedelet.

Banquet Termosz TRAVELER 350 ml, rozsdamentes
2 790 Ft 2 490 Ft

A BANQUET TRAVELER utazó termosz praktikus segítség utazáskor. Magaddal vinnéd az italodat? Akár autóval, akár tömegközlekedéssel utazol, ezzel a termosszal nem lesz semmi problémád.

Pioneer DrinkPod füles thermo bögre piros, 280 ml
6 690 Ft

A Pioneer DrinkPod piros füles thermo bögre 280 ml a stílusos dizájnú, minőségi kidolgozású és nagyon praktikus, ennek köszönhetően ideális utazáshoz. A therm bögre ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja akár 6 órán át. A bögre levehető tetővel** és praktikus füllel rendelkezik a könnyű használat és hordozhatóság érdekében.

Ecoffee cup Diggi Do bambusz bögre, 350 ml
3 790 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

bambusz bögreDiggi Do Ecofee-tól ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

Ecoffee cup Cadence bambusz bögre 240 ml
3 190 Ft 2 990 Ft

bambusz bögreEcofee Kubricek ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

Yoko Design termosz tea szűrővel, 350 ml, virágok
9 490 Ft

Termosz dupla rozsdamentes acélból készült hőszigetelő fallal. Ennek köszönhetően képes az italt melegen tartani 5 órán át és hidegen akár 10 órán keresztül. Termosz a Yoko Design márkától két szűrővel örvendeztet meg – a nagyobbik a gyógynövények lúgozására szolgál a kisebbik a teák lúgozására. Felhívja magára a figyelmet a dizájnjával is, amelynek a bájos virágminta dominál.

Lamart LT4038 TERMOSZ 0,45 FEKETE ESPRIT
3 190 Ft

Fekete termosz Esprit a LAMART márkától, ami nagyon minőségi rozsdamentes acélból készült. A termosz gombos mechanizmusa nagyon minőségi műanyagból készült, a rozsdamentes acél belső szinte törhetetlenné teszi a termoszt. A biztonsági mechanizmus megakadályozza a nem várt kinyílást.

Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval fekete, 450 ml
7 090 Ft

A Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval, 450 ml-es, kitűnő kiegészítő nem csak utazáshoz. Ez a fekete színű thermo bögre kiforrott dizájnú és minőségi kidolgozású, ami hosszú élettartamot biztosít. Ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésű, aminek köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja akár 8 órán át.

Cilio Palack thermo tokban ELEGANTE 500 ml Rosegold
7 790 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Palack thermo tokban ELEGANTE 500 ml, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 500 ml, fehér, matt
7 790 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 500 ml, fehér, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Ecoffee cup Dutch oven bambusz bögre 350 ml
3 790 Ft 3 290 Ft

bambusz bögreDutc oven Ecofee-tól ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

Pioneer DrinkPod füles thermo bögre fehér, 280 ml
6 690 Ft

A Pioneer DrinkPod fehér füles thermo bögre 280 ml ideális utazáshoz. A bögre kiváló dizájnú és minőségi kidolgozású. Az ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja akár 6 órán át. A bögre levehető tetővel és praktikus füllel rendelkezik a könnyű használat és hordozhatóság érdekében.

Pioneer DrinkPod termosz fekete, 350 ml
6 090 Ft

Egy kompakt méretű termosz keresel mindennapos használatra, akkor a 350 ml-es fekete Pioneer DrinkPod termosz ideális választás. A termosz első látásra lenyűgöz a kiváló dizájnjával és a minőségi kidolgozásávál. Az dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt akár 8 órán át melegen tartja.

Pioneer DrinkPod termosz piros, 350 ml
6 090 Ft

Pioneer DrinkPod piros termosz piros, 350 ml, ami az ellenálló kivitelezésének és a kompakt méretének köszönhetően ideális társ a mindennapos utakra az iskolába vagy a munkába. Az dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt akár 8 órán át melegen tartja. Csavaros kupakkal zárható, ami tökéletesen vizzáró.

Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval ezüst, 450 ml
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pioneer DrinkPod ezüst színű thermo bögre fogantyúval, 450 ml-es, praktikus kiegészítő nem csak utazáshoz. A therm bögre ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésű, aminek köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja 5akár 8 órán át. Csavaros tetővel zárható, ami tökéletesen tömít, tehát nem kell aggódnod attól, hogy kiömlene a hátizsákodba vagy a táskádba.

Yoko Design termosz szűrővel a Natural’Tea teára, 350 ml
9 990 Ft

Dizájnos üvegpalack, dupla tartós boroszilikát üvegből, tágas szűrővel kiegészítve, gyógynövények, vagy tea lúgozására. Üveggel a Yoko Design márkától kiváló természetes teát készíthetsz bármikor és bárhol. Az üveg felhívja magára a figyelmet a külsejével, amelynek a művészi anyagkombináció dominál – üveg, bambusz, parafa és rozsdamentes acél.

Yoko Design üveg palack tea szűrővel, 350 ml, rózsaszín
9 490 Ft

Stílusos üvegpalack, dupla tartós boroszilikát üvegből, tágas szűrővel kiegészítve, gyógynövények, vagy tea lúgozására. Üveggel a Yoko Design márkától kiváló természetes teát készíthetsz bármikor és bárhol. Az üveg felhívja magára a figyelmet a dizájnjával is, amelynek a bájos virágminta dominál.

Cilio Palack thermo tokban ELEGANTE 250 ml Rosegold
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Palack thermo tokban ELEGANTE 250 ml, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, piros, matt
7 390 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, piros, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, zöld, matt
7 390 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 250 ml, zöld, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 250ml, fehér, matt
7 390 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 250ml, fehér, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, zöld, matt
7 790 Ft

A termosz melegen tartja az italt akár 18 óráig és hidegen akár 24 óráig. Cilio Thermo palack ELEGANTE 500ml, zöld, matt, rozsdamentes acélból készült, és ideális szénsavas italok számára.

ion8 One Touch termosz kék, 480 ml
8 290 Ft

Az ion8 One Touch** termoszok** segítségével adott hőmérsékleten a kávé vagy a friss nyári limonádéhosszú ideig tartható. A vízszigetelésnek köszönhetően már nem kell aggódnod, hogy az italod a hátizsákodba vagy** kézitáskádba** kerül, még akkor is, ha** fejjel lefelé** fordul.

ion8 One Touch termosz piros, 480 ml
8 290 Ft

One Touch ion8** termosz** egy nagyszerű** utazási** társ. Hosszan melegen vagy** hidegen** tartja az italt. A palack vízálló, így már nem kell aggódnod, hogy az italod szivárog a hátizsákodban vagy a kézitáskádban.

Pioneer DrinkPod termosz ezüst, 350 ml
6 090 Ft

Pioneer DrinkPod piros termosz ezüst, 350 ml, ami az ellenálló kivitelezésének és a kompakt méretének köszönhetően ideális italok mindennapos hordására. A termosz kiváló dizájnú és minőségi kidolgozású. Az dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt akár 8 órán át melegen tartja. Csavaros kupakkal zárható, ami tökéletesen vizzáró.

Pioneer DrinkPod termosz fehér, 350 ml
6 090 Ft

A 350 ml-es fehér Pioneer DrinkPod termosz egy praktikus kiegészítő utazáshoz és mindennapi használatra. A termosz kiváló dizájnú és minőségi kidolgozású. Az dupla rozsdamentes acél falú felépítésének köszönhetően az italt akár 8 órán át melegen tartja. Csavaros tetővel zárható, ami tökéletesen tömít, tehát nem kell aggódnod attól, hogy a termosz kiömlene a hátizsákodba vagy a táskádba.

Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval fehér, 450 ml
7 090 Ft

A Pioneer DrinkPod fehér színű thermo bögre fogantyúval, 450 ml-es, ami a kialakításának köszönhetően praktikus kiegészítő nem csak utazáshoz. A therm bögre ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésű, aminek köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja 5akár 8 órán át. Csavaros tetővel zárható, ami tökéletesen tömít, tehát nem kell aggódnod attól, hogy kiömlene a hátizsákodba vagy a táskádba.

Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval piros, 450 ml
7 090 Ft

A Pioneer DrinkPod thermo bögre fogantyúval, 450 ml-es, kitűnő kiegészítő nem csak utazáshoz. Ez a fekete színű thermo bögre nem csak stílusos dizájnú, hanem minőségi kidolgozású is. Ellenálló dupla rozsdamentes acél falú felépítésű, aminek köszönhetően az italt hidegen vagy melegen tartja akár 8 órán át.

Portobello A kávé az új fekete bambusz bögre, 450 ml
3 190 Ft 2 790 Ft

A Speckle Portobello By Inspire bambusz bögre ötvözi az elegáns dizájnt és az ökológiát. A bambuszszálból és gyantából készült bögréből többször iszol kávét vagy teát. Ezenkívül a flakonba beeső szilikon kupak megakadályozza, hogy italod az útra folyjon Legyél egyszerre természetbarát és divatos.

TEFAL SAMBA termoszkanna 1,0 L kék-pasztell F4010110
5 890 Ft

SAMBA vákuumos termoszkanna a Tefal márkától, mely az italt 12 órán át melegen és 24 óráig hidegen tartja a belső dupla falú üvegedénynek köszönhetően. Gomb segítségével kényelmesen, egy kézzel nyitható. Speciális csőr alakú száj, mely megakadályozza a csöpögést. Nem kell aggódnod a nemkívánatos szivárgás ellen, a fedél 100%-ban tömít.