Days Gone [magyar felirattal] (PS4)

Days Gone [magyar felirattal] (PS4)

Száma: 100004004962
Közvetlenül partnerünktől
Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában

Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban?
További információ
20 700 Ft
Piaci ár ÁFA-val
15 760 Ft
-23%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Expres Stores

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 - 2021.11.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100004004962

Leírás

Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában

Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban?


Bújj az egykor motoros bandákkal nyomuló, volt fejvadász Deacon St. John csizmájába, aki értelmet próbál találni egy pusztuló világban. Kutass át elhagyatott településeket felszerelésért, készíts hasznos tárgyakat és fegyvereket, vagy próbálkozz más túlélőkkel összeállva tisztességes munkával… vagy erőszakosabb módszerekkel megélni a világban.


A globális járvány által megtizedelt emberiséget az elvadult, Freakereknek nevezett lények is fenyegetik, és a legkisebb hiba is az életedbe kerülhet, miközben próbálsz új életet kezdeni a rideg, sivatagos tájon.

Videó



PREŽITE MEDZI FREAKERMI
Days Gone sa odohráva na sopečnom a zničenom americkom severozápade, kde na vás čaká svet plný zdegenerovaných príšer, ktoré boli kedysi ľuďmi. Hovorí sa im freakeri. Prebojujte sa spustošenou krajinou a hľadajte zásoby, zdroje a hlavne tiež dôvod, prečo to všetko nevzdať.

Days Gone CZ

OHROMUJÚCE PROSTREDIE
Lesy a lúky, zasnežené pláne aj lávové polia ... severozápad Ameriky je krásny aj smrtiaci. Preskúmajte radu pohorí, jaskýň, baní a malých vidieckych mestečiek poznačených miliónmi rokov vulkanickej činnosti.

 + darček kalendár + tričko + DLC

BRUTÁLNE STRETY
Ak budete chcieť prežiť napriek krutým gangom a hordám freakerov potulujúcich sa krajom, budete musieť plne využívať rôzne vlastné pasce, zbrane a vylepšovať aj svoje schopnosti. A nezabudnite na svoju tulácku motorku, v rozľahlej krajine je to nedoceniteľný nástroj.

E318

PREMENLIVÉ PROSTREDIE
Naskočte na Deaconovu spoľahlivú motorku a vydajte sa na prieskum dynamického sveta, ktorý výrazne ovplyvňuje počasie, striedanie dňa a noci i vyvíjajúci sa freakeri, ktorí sa prispôsobujú svojmu prostrediu - a ľuďom v ňom.

ps4 ex

PÚTAVÝ PRÍBEH
Ponorte sa do silného príbehu plného zúfalstva, zrady a ľútosti, pretože Deacon St. John hľadá nádej po tom, čo utrpel hlbokú osobnú stratu. Čo z nás robí ľudí tvárou v tvár každodennému boju o prežitie">Days Gone [magyar felirattal] (PS4)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.