Nintendo Ever Oasis / 3DS

Márka: Nintendo Katalógus száma: 1061002

Nintendo Ever Oasis / 3DS

Az Ever Oasis a Legend of Zelda: Majora's Mask 3D készítőinek legújabb, akció-kaland RPG játéka, melyben felfedezhetsz egy egyiptomi mitológia által insiprált, varázslatos sivatagi világot. A Seedlingek kiválasztottjaként a főhős, Tethu és a víz szellem, Esna feladata egy virágzó oázis teremtése, azonban a sivatagot megszálló rejtélyes Káosz az útjukban áll! Fedezd fel a sivatagot, oldj meg fejtörőket, szerezz felszerelést, fejlődj és győzd le a káosz erőit! További információ

12290

12 290 Ft ÁFA-val
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Ever Oasis / 3DS

Új, eredeti RPG

Koichi Ishii, akinek a The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D feldolgozását és a Mana sorozatot köszönhetjük egy teljesen új RPG-vel várj a játékosokat. Merülj el az egyiptomi mitológia által inspirált, varázslatos világban.

Sztori

A sivatagban élő Seedlingek közül Tethu/Tethi különleges, képessége van Esna-val, a víz szellemmel egy virágzó Oázis létrehozására. Azonban a sivatagot megszálló, rejtélyes Káosz erői a béke útjában állnak.

Tegye a kosárba!

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Nintendo 3DS
Pc játék nem
Játék műfaja RPG
Program verziója doboz
Virtuális valóság nem
Ajánlott korosztály 7 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.