Roces Fur Inside Női jégkorcsolya
34 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jég korcsolya Roces Fur Inside a rekreációs korcsolyázók számára szőrmével a belsejében a kényelem érdekében. Műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget.


Roces Icy 3 Férfi jégkorcsolya
38 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Roces Icy 3 a sportos és rekreációs korcsolyázóknak. Szénacél pengével rendelkezik a hosszantartó kitartás érdekében és a könnyű pengecsiszoláshoz. Anatómiai kialakítás a kényelmesebb korcsolyázáshoz.


Roces RSK 2
29 990 Ft

27 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Féfri jégkorcsolya Roces RSK 2 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Jégkorongos ** szénacél pengével** a hosszabb élettartalom és könnyebb csiszolás érdekében.


FILA Chrissy LX Női jégkorcsolya
31 990 Ft

28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Chrissy női jégkorcsolya egy luxusmodell, amely kitűnik a puhaságával és az anatómiailag formázott szerkezetével. A kényelem és a meleg új standardját mutatja be.


FILA Eve BS Női jégkorcsolya
22 990 Ft

18 990 Ft

Fila Eve BS női jégkorcsolyák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljen minden szabadidős korcsolyázó igényeinek, úgy a kényelem, mind a teljesítmény terén. Univerzális felhasználásuk van. A váz kialakítása garantálja az oldalirányú és a láb hajtási támaszát is.


FILA Primo Ice Férfi jégkorcsolya
32 990 Ft

19 890 Ft

Fila Primo Ice jégkorcsolyát úgy tervezték, hogy kényelemben és teljesítményben is maximálisan kiszolgálja a szabadidős korcsolyázók igényeit. Rendkívül kényelmes viselet, a külső váznak köszönhetően biztonságos és stabil tartást ad a bokának, rozsdamentes acél éle pedig könnyen siklik a jégen.


FILA Primo Ice Lady Női jégkorcsolya
33 990 Ft

29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Fila Primo Ice Lady úgy van tervezve, hogy minden igényt kielégítsen egy szabadidős korcsolyázó számára, mind a komfort, úgy a teljesítmény. Univerzális felhasználása van. A váz kialakítása garantálja az oldal és a hajlat támasztását.


FILA Viper HC Férfi jégkorcsolya
30 990 Ft

28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Fila Viper HC kíváló minőségű ergonomikusan formázott cipővel. Ultra könnyű kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével. Merevített orr rész, megerősített hátsó rész.


FILA X-One Ice G Gyerek hokikorcsolya
15 990 Ft

14 090 Ft

Fila X-One Ice G egy kiváló minőségű, modern designnal készült hokikorcsolya gyerekek számára. Légáteresztő felsőrésszel, állítható mérettel, finom tapintású bársony béléssel készült, csattal és tépőzárral rögzíthető. Éle tartós, rozsdamentes acélból készült.


FILA X-One Ice Hokikorcsolya, Fekete/Sárga
16 990 Ft

13 490 Ft

Fila X-One Ice egy kiváló minőségű, modern designnal készült hokikorcsolya gyerekek számára. Állítható mérettel, finom tapintású bársony béléssel készült, csattal és tépőzárral rögzíthető. Éle tartós, rozsdamentes acélból készült.


Roces Model R Női jégkorcsolya
27 990 Ft

19 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női divatos jég korcsolyaRoces Model R a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. S műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Roces RFG 1

Roces RFG 1

Értékelés: 4
24 990 Ft
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Roces FRG 1 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Szénacél pengéi fogakkal vannak ellátva a tovább tartó használat érdekében. Anatómiailag kialakított, hogy a használata még kényelmesebb legyen.


Roces RH 4 Férfi jégkorcsolya
25 990 Ft

18 290 Ft

Férfi jég korcsolya Roces RH 4 a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. A jégkorong penge szénacélból készült a hosszú élettartam véget és a könnyű él köszörülésért. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Tempish Chantal Női jégkorcsolya
24 990 Ft

17 990 Ft

Tempish Get-UP Luxury női jégkorcsolya minőségi kidolgozása és kellemes kinézete igazán megnyerő. Hagyományos szerkezete rekreációs sportolásra és a jégen való szórakozásra teszi alkalmassá.


Tempish Crox Férfi jégkorcsolya
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Crox férfi korcsolya alkalmas közepes és alacsonyabb versenyek játékosa számára, valamint rekreációs korcsolyázók számára, akik a korcsolyától versenytulajdonságokat várnak el. Nagyon szilárd anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.


Tempish Detroit jégkorcsolya
24 065 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

férfi jégkorong korcsolyák** alkalmasak az alacsonyabb vagy közép szintű versenyeken részt vevő korcsolyázóknak és rekreációs korcsolyázásra. A Tempish Detroit korcsolyák anatómiailag formázottak és ellenálló PVC műanyagból készültek. A belső része speciálisDB 320 latex alapú anyagból készült memóriával, ezáltal a cipő alkalmazkodik a láb formájához. A penge magas ellenállását a 53–55 keménységű edzett szénacél biztosítja.


Tempish Detroit junior korcsolya
22 671 Ft

11 990 Ft

Modern junior jégkorcsolya. A Tempish Detroit junior korcsolyák elsősorban a rekreációs korcsolyázásra alkalmasak. A cipő héja anatómiailag formázott. A belső DB 320 anyag memóriával a korcsolyázó lábához alkalmazkodik. A korcsolyák magas minőségű edzett szénacélból készült pengékkel rendelkeznek a nagyobb tartósság érdekében.


Tempish Detroit lady korcsolya
27 231 Ft

22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.


Tempish Dream Női Jégkorcsolya
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->


Tempish Fearless Gyermek jégkorcsolya
21 990 Ft

15 990 Ft

Tempish Fur Fearless gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni. .


Tempish Fine Női jégkorcsolya
21 990 Ft

15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.


Tempish Fiú korcsolya FS 200
21 152 Ft

11 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish FS 200 fiú korcsolya minőségi poliuretánból készült, ami megtartja a szilárdságát nagyon alacsony hőmérsékleten is. A kényelmet a gyorsan száradó betét biztosítja. A korcsolya kitűnik a könnyű nagyság állíthatóságával az alsó részébe rejtett szalagos rendszernek köszönhetően. A megnövelt ellenállásért a korcsolya teteje a talpával szilárd rögzítéssel van összekapcsolva.


Tempish FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
15 990 Ft

11 990 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.


Tempish Get-UP Luxury Jégkorcsolya
24 990 Ft

17 990 Ft

Női jégkorcsolya ** Tempish Get-Up Luxury ** elbűvöl a minőségi anyagjaival és az új ** érdekes divattervezésével **. Klasszikus formatervezés ** szabadidős és sportos ** korcsolyázáshoz.


Tempish Giulia Női jégkorcsolya
18 990 Ft

15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.


Tempish Joy lány korcsolya
17 479 Ft

10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos állítható lány jégkorcsolyák. A Tempish Joy lány korcsolyák kitűnnek gyorsan száradó és kényelmes cipő bélésükkel. A korcsolyák minőségi PVC műagyagból készültek. A korcsolyák a lábon való erős tartását a cipőfűzők, tépőzáras pántok és a kétoldalas biztonsági csatok biztosítják. A korcsolyák kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A korcsolyák nagyon könnyen beállíthatók nyomógomb segítségével.


Tempish Korcsolya Elena
25 078 Ft

15 990 Ft

Modern stílusú női korcsolya enyhe retró beütéssel. A Tempish Elena korcsolya kombinálja a kényelmet, amit a SUPER SOFT FUN FUR puha bélés biztosít, és a biztos haladást a boka körüli anatómiai kialakítású erős váznak köszönhetően. A korcsolya nagyon jól szigetel a jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró bélésnek köszönhetően.


Tempish Korcsolya Giulia black plus
25 711 Ft

15 890 Ft

Stílusos női jégkorcsolya ideális igényesebb korcsolyázóknak. Tempish Brusle Giulia black plus első látásra megragad az érdekes 3D felületi kezelésnek köszönhetően. A korcsolya anatomikusan formázott konstrukcióval rendelkezik, ami nagyobb kényelmet és biztonságot biztosít. A cipő belső betéte nagyon tartós és nedvességnyelő az újblack velvet T anyagnak köszönhetően.


Tempish Lucia Női jégkorcsolya
23 990 Ft

16 990 Ft

Tempish Lucia női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításon elhelyezett csillogó kövektől úgy tűnhet mintha gyémántokon korcsolyázna. A belső biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz. Első sorban hobbi korcsolyázásra lett kialakítva.


Tempish Neo-X Ice Lány jégkorcsolya
18 990 Ft

Neo-X Ice jégkorcsolyát kifejezetten kezdő korcsolyásoknak tervezték.A cipő anatómiailag formált vázának köszönhetően tökéletesen alkalmas az első, jégen megtett lépésekhez. Előnye, hogy a cipő mérete nagyon egyszerűen állítható, legfeljebb négy méret erejéig. Praktikus választás kezdőknek, haladóknak illetve szabadidejükben sportoló gyerekekneknek.


Tempish Nice Női jégkorcsolya
15 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Nice Női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításnak köszönhetően vízálló és megvédi a lábat az esetleges ütésektől. A belső bélés biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz.


Tempish North Jégkorcsolya

Tempish North Jégkorcsolya

Értékelés: 5
21 990 Ft
20 990 Ft

Tempish North egy téli mintával díszített klasszikus női jégkorcsolya, mely puha műszőrme bélésének köszönhetően kényelmes és meleg viselet. A minőségi PVC felsőrész ellenáll a hidegnek, gyöngyházfénye pedig harmonikus összhatást eredményez. A korcsolya éle ellenálló, rozsdamentes acélból készült.


Tempish Phoenix X4 Férfi Jégkorcsolya
23 990 Ft

15 990 Ft

Tempish Phoenix X4 Red férfi hobbi jégkorcsolya, mellyel nagyon könnyedén lehet a jégen siklani kialakításának köszönhetően. A PVC anyag biztosítja a szilárdságot, strapabíróságot.


Tempish Rebel Ice One Pro Girl Jégkorcsolya
21 990 Ft

16 390 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.


Tempish Rebel Ice One Pro Jégkorcsolya
21 990 Ft

16 390 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.


Tempish Revo toqr korcsolya
37 290 Ft

31 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.


Tempish RS Verso Ice Girl Gyermek jégkorcsolya
12 990 Ft

Tempish RS Verso Ice Girl korcsolya lányoknak, szabadidősporthoz és a jégen való szórakoztató időtöltéshez. Megfelelő választás a kezdő és haladó korcsolyázók számára. Nem mindennapi külső, amely a stílusra fekteti a hangsúlyt.


Tempish Széthúzható korcsolya Fur Expanze
16 670 Ft

10 490 Ft

Junior jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish Fur Expanze széthúzható korcsolya fagyálló műanyagbólkészült, könnyen állítható, akár 3 mérettel is. A gyermek lábak kényelméről a kivehető gyorsan száradó betét gondoskodik.


Tempish Wortex Férfi jégkorcsolya
24 990 Ft

15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Wortex férfi korcsolya alacsony és középfokú versenyek játékosainak, és rekreációs céllal korcsolázóknak, akik versenykorcsolyához méltó tulajdonságokat várnak el. A nagyon erős anyag biztosítja a hosszú élettartamot.


Tempish Neo-X Ice Fiú jégkorcsolya
18 990 Ft

16 190 Ft

Neo-X Ice jégkorcsolyát kifejezetten kezdő korcsolyásoknak tervezték.A cipő anatómiailag formált vázának köszönhetően tökéletesen alkalmas az első, jégen megtett lépésekhez. Előnye, hogy a cipő mérete nagyon egyszerűen állítható, legfeljebb négy méret erejéig. Praktikus választás kezdőknek, haladóknak illetve szabadidejükben sportoló gyerekekneknek.