La Prairie Korrektor (Light Fantastic Cellular Concealing) 2 x 2,5 ml (árnyalat 20)

Márka: La Prairie Katalógus száma: 100004363239

Közvetlenül partnerünktől

La Prairie Korrektor (Light Fantastic Cellular Concealing) 2 x 2,5 ml (árnyalat 20)

Kétszeres recept elérni a ragyogó, fiatalos megjelenést. Minden érintés „mágikus ezüstpálcát” van egy azonnali eredménye a közvetlen kivilágosodott a bőr a szem körül, és hangsúlyozzák a fiatalos hatású kilátás. További információ

23880

23 880 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004363239

Leírás

Termékleírás

Kétszeres recept elérni a ragyogó, fiatalos megjelenést. Minden érintés „mágikus ezüstpálcát” van egy azonnali eredménye a közvetlen kivilágosodott a bőr a szem körül, és hangsúlyozzák a fiatalos hatású kilátás. Emellett sok a szem körül, de eredményesen használható ragyogást arccsont, áll, vagy a homlokát. Minden csomag újratölteni. Összhangban a teljes körű emberi bőrszínt. Ezen túlmenően, a méret a toll tökéletesen illeszkedik táskákat, így segítségével a rejtegető számíthatnak bármikor a nap folyamán. Alkalmas minden bőrtípusra.

Aktív anyagok:

  • bioaktív komplex és ló gesztenye kivonat (ló gesztenye) – csökkenti a sötét körök láthatóságát a szem alatt
  • papaya kivonat – csökkenti a ráncokat és javítja a bőr textúraát
  • fényesítő komplex – az alkalmazás után azonnal megvilágítja a bőrt, és támogatja a fényt tükröző képességét. A sorokat és a ráncokat kitölti, csökkenti a flickiditást és a sötét köröket,
  • gyógynövénykivonatok – megnyugtatja és csökkenti az irritációt, miközben megszünteti a duzzanatot
  • Exkluzív sejtkomplex – tápanyagok, amelyek energiát biztosítanak, hidratálják és táplálják.

hatásai:

  • ragyog és frissít, segít elrejteni az életkorral kapcsolatos hiányosságokat
  • gondoskodik a szem körüli bőrről, és ideális alapot nyújt a sminkeléshez,
  • megszünteti a szemek alatti duzzanatot és sötét köröket, és a bőr sugárzását biztosítja
  • rendkívül hatékony összetevőt ad a bőrnek a korai öregedés és az ahhoz kapcsolódó összes funkció ellen: ráncok, apró vonalak, duzzanat és sötét körök.
Hogyan kell használni:

A kupak eltávolítása után utántöltő ecset smink, ismételten nyomja meg a gombot az alsó a nyelv (használat előtt az első gombnyomás 25 – 30×). Miután tele ecset, lepényhal, hogy a készítmény a szem alatti beleértve a szemhéjakat. Ügyében, hogy ecsettel teteje felé az orbitális csont és ki arccsont. A termék felhasználható alkalmazása előtt make-up, illetve szükség szerint több make-up a nap folyamán. Csere patron: Minden csomag tartalmaz egy utántöltő. Következőképpen járjon el: – távolítsa el a kupakot, és forgassa a ezüstgyűrű La Prairie ellentétesen. A laza gyűrűt, vegye ki az üres patront, és helyette egy újat. Szerelje az ezüst gyűrűt, és forgassa jobbra, amíg meg nem zár. Azután, hogy a kupakot vissza. Cserepatronokat lehet fenntartani a minőségi ecset csak egyszer. Felvétele után két toll patron van további felhasználásra.


Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat 20

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.