Bourjois 123 Perfect (Color Correcting Stick) 2,4 g-27%
3 030 Ft 2 210 Ft

A Perfect Corrector ideális megoldást nyújt a bőr hiányosságaihoz. Semlegesíti a sötét területeket az arcon, köröket a szem alatt és a vörösséget. Minimalizálja a pórusok láthatóságát, könnyen alkalmazható és terjed. A bőrt frissen és a szárítás jeleitől mentes. Tökéletes sminket kínál egész nap.

Alcina Fényesítő korrektor (Cover Coat Concealer) 5 ml
4 550 Ft 3 870 Ft

Világosabb korrektor mindenkinek, aki kisméretű bőrhibákat szeretne rögzíteni, és fáradtabb karizmat ad. A korrektor lefedi a látható köröket a szem alatt, kisebb hibákat. A kellemes szerkezet csökkenti a kis bőr zúzódások, pórusok és vonalak láthatóságát.

Annabelle Minerals Ásványi korrektor 4 g
4 400 Ft

A titán-dioxidot tartalmazó ásványi korrektor tökéletesen elfedi a hiányosságokat, a pigmentfoltokat és a bőrpírt. A cink-oxid elősegíti a gyógyulást és gyulladáscsökkentő hatású.

Art Deco Bőrvilágosító (Perfect Teint Illuminator) 2 ml
5 100 Ft 5 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns fényesítő hagyja eltűnni játékosan árnyékos területek a szeme körül és másutt az arcon. Ez lehetővé teszi, hogy jelölje ki a kívánt játékot, és optikailag farag az arcát. Kellemes könnyű szerkezetű. .

Art Deco Folyékony korrektor (Perfect Teint korrektor) 2 ml
5 260 Ft 4 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fényvisszaverő folyékony korrektor bársonyos fedéssel minden bőrtípusra.  Könnyű vízálló formula, amely egész napon át tart. A fényvisszaverő hatásának köszönhetően elhalványodnak az apró ráncok. Alapozó alatt és felett is alkalmazható.

Art Deco Korrektor (Camouflage Cream) 4,5 g
2 560 Ft 2 360 Ft

Vízálló rejtegető minden bőrtípusra elrejteni vörös erek, anyajegyein, tetoválás és az esetleges kisebb hiányosságai. Javítani arcszín megbízható asszisztens a napi és ünnepi smink tökéletes smink fényképezés előtt és az esküvő.

Art Deco Korrektor ceruza (Camouflage Stick) 1,6 g
3 490 Ft 3 000 Ft

Akció

Vízálló fedél ceruza maszkok minden tökéletlensége, mint például a szem alatti karikák, bőrpír, hegek és pattanások. Hosszan tartó, enyhén krémes állag. .

Avéne Korrektor roll-on Couvrance (Stick Corrector Verde) 4 g
5 770 Ft

Az Avene márkától származó Couvrance korrektor nem tartalmaz tartósítószert vagy parfümöt, és érzékeny bőrre készült. Optikailag elfedi a kisebb bőrhibákat, például a pattanásokat, az ereket, a szem alatti karikákat és egyéb hibákat, amelyeket szeretne elfedni.

Bourjois Délice de Poudre fényesítő (Highlighting Palette) 18 g-46%
5 320 Ft 2 870 Ft

Tetszetős recept az ellenállhatatlan napfényes bőrnek. A Délice de Poudre Brightener termékcsalád négy kakaó-préselt sajtot tartalmaz: három csokoládé árnyalat a fénytől a sötétig a fókuszált fényerő eléréséhez, valamint sokoldalú elpirul.

By Terry Stylo Expert Kattintson a Stick Contour és Correction Stick 1 g-ra-19%
10 910 Ft 8 790 Ft

Akció

A Stylo Expert Click Stick minden bőrtípusra készült. Ez a többfunkciós termék korrigálja a bőr tökéletlenségeit, élénkíti, kontúrjait és eltünteti a bőrből a fáradtság nyomokat másodpercek alatt. Sötétebb árnyalatok kontúr és világosabb árnyalatok működnek rejtegetőként.

Catrice Bőrfehérítő púder High Glow Mineral (Highlighting Powder) 8 g
2 120 Ft 1 890 Ft

A fényt visszatükröző ásványi anyagok és ultra-finom pigmentek biztosítják a ragyogó bőrt. A por finom textúrája fedést nyújt, amelyet fokozhat a bőr ismételt felvitelével. A púder a teljes arcra, vagy csak a halántékára és nyakára alkalmazható a kihangsúlyozás érdekében.

Catrice Camouflage (Cream) 3 g
1 280 Ft

Abszolút szükségesség a hibátlan bőrre. A hosszú élettartamú Camouflage krém tökéletesen illeszkedik a bőrébe. Megbízhatóan borítja a bőr szabálytalanságait, a pigmentfoltokat és a vénákat. A hatásos álcázó krém magas lefedettséget biztosít, és porral kombinálva vízálló is.

Chanel Éclat Lumière (Highlighter Face Pen) 1,2 ml
13 380 Ft

Csodálatos ragyogást ad a bőrének egyetlen ütemben! Kissé rejtegető, kiemelő és világosabb egyben – a multifunkcionális segítő azonnal megmutatja az arc azon területeit, amelyeket ki szeretne emelni. A fényvisszaverő pigmentek optikailag csökkentik a ráncok és a sötét foltok megjelenését.

Clarins Hidratáló korrektor Everlasting Concealer 12 ml-16%
10 640 Ft 8 850 Ft

A korrektor eltakarja a szem alatti sötét karikákat, csökkenti a szem körüli duzzanatot és a fáradtság nyomait, valamint az egyéb bőrhibákat. Hosszú ideig tart, hidratálja a bőrt, és a pigmentek új koncentrációjának köszönhetően matt megjelenést kölcsönöz neki. .

Clinique Airbrush Concealer világosító korrektor (Illuminates, Perfects) 1,5 ml
7 580 Ft 7 380 Ft

Airbrush korrektor korrektor azonnal csökkenti a finom vonalak és ráncok világosítja arcod árnyékos köszönhetően mikročástečkám hogy visszaveri a fényt. Csökkenti a fáradtság jeleit a szem körül. Könnyű krémes textúrája és kefe applikátor biztosítja az egyszerű, de pontos alkalmazását.

Clinique (Powder Foundation + Concealer) 14.5 g
11 250 Ft

2 in 1 klarinét smink a Bein Perfecting a Clinique egy luxus termék, amely elrejti mind a smink és a smink. Könnyű, olajmentes formulája olyan, mint az, mert nem párolja el a pórusokat és nagyon könnyen tapad a bőrre.

Clinique Szemkörnyékápoló korrektor (All About Eyes Concealer) 10 ml
7 600 Ft 7 050 Ft

Többcélú rejtegető elrejti a sötét karikák a szem alatt, csökkenti a duzzanatot és nyomokban fáradtság a szem körül, hanem az arc többi hiányosságai. Hosszú élettartamú, nem hidratálja a bőrt, és karcolások telepedett a ráncokat. Fény és nem zsíros krémes textúrájú könnyű alkalmazás.

Dermacol Multifunkcionális precíziós korrektor (Make-Up Perfector) 1,5 g-15%
1 510 Ft 1 280 Ft

A praktikus ceruzával ellátott multifunkciós korrektor könnyen fedezi a bőr hibáit, pigmentfoltjait vagy pattanásait. A ceruza egyik oldalán egy faragható ceruza található, a másik oldalon pedig egy praktikus és puha applikátor, amelynek köszönhetően a korrektor szükség szerint könnyen elosztható.