Collistar Szérum érett bőrre (Filler Concealer) 15 ml
5 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A korrektor egyedülálló konzisztenciájának köszönhetően behatol a ráncokba, kitölti és kisimítja őket. Ezenkívül az eredményt növeli a fényt visszatükröző és a bőr esetleges hibáit minimalizáló könnyű porok használata.

Folyékony bőrvilágosító Neo Nude (A-highlight) 3,9 ml
16 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Folyékony vízalapú kontúrkészítmény, amely azonnal keveredik a bőrrel, és egészséges és ragyogó bőrt biztosít. Könnyen rétegezhető és könnyen felvihető. Egyedülálló bársony applikátort tartalmaz a hibátlan alkalmazáshoz. Használja a bőrvilágosítót a gyöngyházfényű tükröződés érdekében.

Mattító korrektor (Power Fabric Concealer) 7 ml
15 050 Ft

Újdonság

A bársonyos matt felületű folyékony korrektor mindenféle hiányosságot lefed, a sötét karikáktól a bőrpíron át a pattanásokig. A pigmentek koncentrációja a korrektorban magas fedést eredményeznek. Többcélú applikátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyszerű alkalmazást.

Pola Cosmetics Bőrvilágosító Shine Bright 5,8 g
6 400 Ft

Újdonság

Élénkítse arcát, és adjon természetes fényt és vitalitást minden évszakban. Selymesen puha összetételének köszönhetően a termék egyszerűen tapad a bőréhez. Mindkét elérhető árnyalat minden bőrszínhez passzol. .

Pola Cosmetics Krém korrektor Trio 20 g
10 980 Ft

Újdonság

Az egyedülálló Pola Cosmetics Trio korrektornak minden kozmetikai felszerelés részét kell képeznie. Elrejtheti vele a bőr összes hiányosságát, és éppen ellenkezőleg, kiemelheti előnyeit.

RYOR Bőrvilágosító krém (Decorative Care) 10 ml
2 300 Ft

Újdonság

A bőrvilágosító krém professzionális szintre emeli a sminket azáltal, hogy a bőrnek egy harmadik dimenziót ad, és összességében frissebb bőrt eredményez. A mellékelt finom gyöngyház biztosítja a természetes ragyogást a nem kívánt csillogó hatás nélkül.

Shiseido Folyékony korrektor (Synchro Skin Self-Refreshing Concealer) 5,8 ml
10 640 Ft

Újdonság

Folyékony korrektor az ActiveForce™ technológiájával, amely könnyen tapad a bőrre, közepesen erős és 24 órán át tartó fedést biztosít. Csökkenti a sötét karikák, foltok, bőrpír és egyéb hiányosságok megjelenését, és világosítja a szem területét. Minden bőrtípusra alkalmas.

Vízálló korrektor (Luminous Silk Concealer) 12 ml
15 050 Ft

Újdonság

A finom és intenzíven pigmentált textúrájú folyékony korrektor közepesen magas fedést biztosít. Ugyanakkor gondozza a bőrt, amely összetételének köszönhetően akár 24 órás hidratáltságot biztosít.