Yamaha NS-C 444 (Piano Black)

Yamaha NS-C 444 (Piano Black)

Értékelés: 4,6
82 990 Ft 69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Yamaha NS-C 444 2 utas center sugárzó, zongoralakk fekete kivitelben. Megjelenésében is tekintélyt parancsol. A terméket jellemzi az akusztikus felfüggesztés, mágneses árnyékolás valamint a maximális teljesítmény 250W.

MAGNAT Monitor Supreme Center 250 Hangfal
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magnat Monitor Supreme Center 250 Hangfal magas teljesítményének és kétutas kialakításának köszönhetően bármelyik mozirendszer ideális kiegészítője lehet. A 11 cm-es mélysugárzó és az 1,3 cm-es magassugárzó gondoskodik arról, hogy a készülékek mind a magasabb, mind a mélyebb frekvenciatartományokban tökéletes, intenzív hangzást biztosítsanak. A készülék erőteljes dinamikájával otthonába varázsolja az élő koncertek hangélményét, vagy élethűen adja vissza a filmek párbeszédeit és hanghatásait.

MAGNAT Tempus C22 Középhangszóró
50 490 Ft 47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magnat Tempus C22 Középhangszóró egy kétutas basszreflex centersugárzó. Retro formatervezésének köszönhetően az otthona nemcsak praktikus, stílusos kiegészítőjévé is válhat, amely külön hangulatot biztosít a mindennapi zenehallgatáshoz. Két darab 130 mm-es középmély hangszóróval és egy 25 mm-es magassugárzóval rendelkezik, melynek segítségével bármely frekvenciatartományban intenzív hangzást nyújt. A zenehallgatást koncertté, a filmnézést pedig mozivá varázsolja. Fekete és mokka színben is rendelhető.

AQ Tango 91
34 490 Ft

Időtlen dizájn, cseh gyártás – Az otthonod magas színvonalú hangzását az AQ Tango 91 legfelső középső hangszórója biztosítja 60W zajteljesítménnyel és 120W zeneteljesítménnyel. A készülék 1 magassugárzóval textil kupolával, 2 középső basszus hangszóróval, papírmembránnal és D'Appolito konfigurációval rendelkezik.

MAGNAT Shadow Center 213 Centersugárzó
74 990 Ft

2 év garancia

Magnat Shadow Center 213 Centersugárzó a legmegfelelőbb választás otthonra. Egy házimozi rendszerben a centersugárzó szerepe létfontosságú. Ez a fekvő kialakítású doboz talán a frontoknál is nagyobb feladatot kell, hogy teljesítsen, hiszen össze kell illesztenie a jobb-és baloldali hanginformációt, miközben a hallgató figyelme a képernyőre irányul.