Közép hangfal

Yamaha NS-C 444 (Piano Black)
19x

Yamaha NS-C 444 (Piano Black)

89 990 Ft
Ingyen szállítás

Yamaha NS-C 444 2 utas center sugárzó, zongoralakk fekete kivitelben. Megjelenésében is tekintélyt parancsol. A terméket jellemzi az akusztikus felfüggesztés, mágneses árnyékolás valamint a maximális teljesítmény 250W.

Forgalmazó: MALL
MAGNAT Monitor Supreme Center 250 Hangfal, fekete
17x

MAGNAT Monitor Supreme Center 250 Hangfal

30 990 Ft
Ingyen szállítás

Magnat Monitor Supreme Center 250 Hangfal magas teljesítményének és kétutas kialakításának köszönhetően bármelyik mozirendszer ideális kiegészítője lehet. A 11 cm-es mélysugárzó és az 1,3 cm-es magassugárzó gondoskodik arról, hogy a készülékek mind a magasabb, mind a mélyebb frekvenciatartományokban tökéletes, intenzív hangzást biztosítsanak. A készülék erőteljes dinamikájával otthonába varázsolja az élő koncertek hangélményét, vagy élethűen adja vissza a filmek párbeszédeit és hanghatásait.

Forgalmazó: MALL
MAGNAT Tempus C22 Középhangszóró, Fekete
4x

MAGNAT Tempus C22 Középhangszóró

39 490 Ft
Ingyen szállítás

Magnat Tempus C22 Középhangszóró egy kétutas basszreflex centersugárzó. Retro formatervezésének köszönhetően az otthona nemcsak praktikus, stílusos kiegészítőjévé is válhat, amely külön hangulatot biztosít a mindennapi zenehallgatáshoz. Két darab 130 mm-es középmély hangszóróval és egy 25 mm-es magassugárzóval rendelkezik, melynek segítségével bármely frekvenciatartományban intenzív hangzást nyújt. A zenehallgatást koncertté, a filmnézést pedig mozivá varázsolja. Fekete és mokka színben is rendelhető.

Forgalmazó: MALL