BEURER BS 59-17%

BEURER BS 59

Értékelés: 4,4
14 490 Ft 11 890 Ft

Akció

A BEURER BS 59 kozmetikai tükör segít a miteszerek eltávolításában vagy a szemöldök szedésben. -ös nagyítással rendelkezik, melynek segítségével könnyebbé válik a szépítkezés, vagy használhatja a sima tükröt is. LED-es megvilágítása biztosítja a még nagyobb hatékonyságot. 11 cm-es átmérője, krómozott felülete és az átfordítható tükör része mindenképp elnyeri majd a tetszését. Falra szerelhető, de lehet asztali tükörként is használni.

BEURER BS 55 Kozmetikai tükör
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Beurer BS 55 Kozmetikai tükör kiváló választás mindenki számára. Forgatható tükrökkel rendelkezik, normál, illetve négyszeres nagyítással, átmérője 13 cm. Érintésérzékelő, valamint fényes, LED világítás található rajta. Akkumulátorral működik, 2 × 1.5 V AAA típusú akkumulátor található a szerkezetben.

BEURER BS 49

BEURER BS 49

Értékelés: 4,4
11 990 Ft

A BEURER BS 49 Kozmetikai tükör segít a miteszerek eltávolításában vagy a szemöldök szedésben. -ös nagyítással rendelkezik, melynek segítségével könnyebbé válik a szépítkezés, vagy használhatja a sima tükröt is. LED-es megvilágítása biztosítja a még nagyobb hatékonyságot. 11 cm-es átmérője, krómozott felülete és az **átfordítható*- tükör része mindenképp elnyeri majd a tetszését.

Kleine Wolke RIDGE MIRROR kozmetikai tükör ezüst
11 990 Ft

Kozmetikai nagyító tükör, amely akár 3-szoros nagyításra is képes. A RIDGE MIRROR ezüst tükör 360 fokban forgatható a forgó és mozgatható könyöknek köszönhetően.

Kleine Wolke FLEXY LIGHT kozmetikai tükör hófehér
11 990 Ft 11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a LED LIGHT világítással ellátott kozmetikai nagyító tükör akár 5-szörös nagyításra is képes. A Kleine-Wolke FLEXY LIGHT tükör egyszerűen, szükség szerint forgatható, ugyanis a könyöknek köszönhetően valóban flexibilis.

Kleine Wolke TIMBER MIRROR kozmetikai tükör természetes
7 890 Ft 7 390 Ft

Ez a 17 cm átmérőjű kozmetikai tükör egyúttal az apró ékszerek (pl. fülbevalók stb.) praktikus tárolóhelyeként is szolgál. A TIMBER MIRROR tükör, természetes, bambuszalappal ízlésesen kiegészíti fürdőszobádat vagy hálódat.

Kela AVITA Kozmetikai tükör

Kela AVITA Kozmetikai tükör

Értékelés: 4,5
6 690 Ft

A Kela AVITA kozmetikai tükör rendkívül praktikus, hiszen falra szerelhető és oda húzható, ahol épp szükség van rá. Az 5-szörös nagyítású tükör átmérője 18,5 cm. A krómozott tükör esztétikus kiegészítője lesz fürdőszobájának.

BEURER BS 89 kozmetikai tükör
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Beuer BS 89 kozmetikai tükör tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Vonzó designja és krómozott kivitelébe rögtön bele fog szeretni. Amellett, hogy stílusos, a tükör képes akár ötszörös nagyításra is. Falra is rögzíthető.

BeautyRelax BR-530

BeautyRelax BR-530

Értékelés: 3,5
3 190 Ft 2 690 Ft

A kozmetikai tükrök segítenek a miteszerek eltávolításában, a szemöldök szedésben vagy a sminkelésben. A BeautyRelax BR-530 dupla nagyítással rendelkezik, melynek segítségével könnyebbé válik a szépítkezés, vagy használhatja a sima tükröt is. 13,5 cm-es átmérője, krómozott felülete és az átfordítható tükör része mindenképp elnyeri majd a tetszését.

BEURER BS 69

BEURER BS 69

Értékelés: 4,3
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

A kozmetikai tükrök segítenek a miteszerek eltávolításában vagy a szemöldök szedésben. A BEURER BS 69 -ös nagyítással rendelkezik, melynek segítségével könnyebbé válik a szépítkezés, vagy használhatja a sima tükröt is. LED-es megvilágítása biztosítja a még nagyobb hatékonyságot. 17 cm-es átmérője, krómozott felülete és az átfordítható tükör része mindenképp elnyeri majd a tetszését.

BEURER BS 99 Kozmetikai tükör
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Beuer BS 99 kozmetikai tükör tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Vonzó designja és krómozott kivitelében rögtön bele fog szeretni. Amellett, hogy stílusos, a tükör képes akár ötszörös nagyításra is.

Alum online Kozmetikai nagyító tükör - My FoldAway
5 000 Ft

A kozmetikai tükör minden nő kozmetikai felszerelésének fontos része. A tükör akár tízszeres nagyítással és LED-es háttérvilágítással feltárja a bőr legkisebb bőrhibákat és otthon és útközben is használható. A tükör minden irányba fordítható és a háttérvilágítás elemmel működik.

BeautyRelax BR-535 Kozmetikai tükör, kétoldalas
2 890 Ft 2 690 Ft

BeautyRelax kozmetikai tükör 10,6 cm átmérőjű, kétoldalas kivitelezésű. Az egyik oldalról hagyományos tükör, a másik oldalról háromszorosan nagyít. A kiváló kivitelezés műanyag és fém kombinációját képezi.

Kleine Wolke Bright kozmetikai tükör, ezüst
13 990 Ft

A Kleine Wolke márka Bright kozmetikai tükre kétoldalas és tükörképedet 5× nagyítja arcod részletes megjelenítése érdekében. A tükör ezüst kerete minőségi, fényes anyagból készül beépített LED fénnyel. Modern designjával minden sminkasztal dísze lesz.

TimeLife Kozmetikai tükör 16 LED-es világos
3 790 Ft

A Timelife márkájú kozmetikai tükörrel a mindennapos gondoskodás a bőrről egyszerűbbé válik. Összesen 16 LED lámpa helyezkedik el az oldalain és egy további nagyító tükör a legjobb feltételeket alkotja a tökéletes sminkhez minden helyzetben.

TimeLife Kozmetikai tükör 21 LED-es összecsukható
4 690 Ft

Timelife márkájú kozmetikai tükör remek segédeszköz a bőröd mindennapos kezelésére. A tükör körül elhelyezkedő 21 LED lámpával tökéletes smink érhető el. Az talapzaton három praktikus rekesz található, kis tárgyak tárolására.

Laica PC5003 Kozmetikai tükör-19%
7 190 Ft 5 790 Ft

Akció

A Laica PC5003 Kozmetikai tükör forgatható és dönthető, hogy mindig a legmegfelelőbb szögből láthassuk magunkat. A tükör másik oldala 7×-es nagyítást biztosít. Kiváló minőségű fémből készült.

TimeLife Kozmetikai tükör klasik 28,5 x 37,5 cm
2 390 Ft

Kozmetikai tükör klasik fekete keretével háztartásod praktikus, egyúttal dekoratív kiegészítőjévé válik. A tükör mérete 28,5 cm × 37,5 cm megkönnyíti a mindennapos bőrápolást vagy a frizura elkészítését. A tükör lehetővé teszi a falra akasztást vagy egyszerűen az asztalra felállítást.

TimeLife Kozmetikai tükör klasik 28,5 x 37,5 cm
2 390 Ft

Kozmetikai tükör klasik fehér keretével háztartásod praktikus, egyúttal dekoratív kiegészítőjévé válik. A tükör mérete 28,5 cm × 37,5 cm megkönnyíti a mindennapos bőrápolást vagy a frizura elkészítését. A tükör lehetővé teszi a falra akasztást vagy egyszerűen az asztalra felállítást.

TimeLife Kozmetikai tükör 16 LED-es összecsukható
3 790 Ft

A Timelife márkájú kozmetikai tükörrel a mindennapos gondoskodás a bőrről egyszerűbbé válik. Összesen 16 LED lámpa helyezkedik el az oldalain és egy további nagyító tükör a legjobb feltételeket alkotja a tökéletes sminkhez minden helyzetben.

Laica MD6051 Kozmetikai Tükör
4 290 Ft 3 690 Ft

Laica MD6051 kozmetikai tükör amely háromszoros nagyítást biztosít a szépítkezések folyamán. A világításának köszönhetően rendkívül praktikus kiegészítő minden hölgy számára. Apró méretének köszönhetően könnyen magával viheti bárhova.

Kleine Wolke Brilliant kozmetikai tükör, ezüst
18 490 Ft

A Kleine Wolke márka Brilliant kozmetikai tükre tükörképedet 3× nagyítja az arcod részletes megjelenítése érdekében. A tükör ezüst kerete minőségi, fényes anyagból készül beépített LED fénnyel. Modern designjának köszönhetően minden fürdőszobában jól mutat.

InnovaGoods Nagyító tükör 4 az 1-ben LED-del
12 990 Ft

A make-up minden részletét szabályozhatod köszönhetően a nagyító tükörnek 24 LED izzóval. A tükör több nagyítási zónával rendelkezik (1×, 2×, 3× és kör tükörrel 10× nagyítással és 360 ° -ban elforgatható. Része az eltávolítható talapzat a sminkek tárolásához. Ceramicblade nagyító tükör LED-ekkel 4 az 1-ben az USB, vagy 4× AA elemek csatlakoztatása után működik.

Kela Fiona kozmetikai tükör

Kela Fiona kozmetikai tükör

Értékelés: 4,8
6 890 Ft 6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kela Fiona kozmetikai tükör tökéletes kiegészítője lehet otthonának. Vonzó designja és praktikus állványa nem csak stílusossá, de még praktikussá is teszi. Mindemellett a tükör még képes akár háromszoros nagyításra is.

Medisana CM 850 kozmetikai tükör
13 490 Ft

A 19 cm átmérőjű CM 850 kozmetikai tükör ötszörös nagyítással (nemcsak) minden nőnek jól jön. A Medisana márka tükre tapadókorong segítségével sima felületre ragasztható és 3× 1,5 V AAA elemre működő LED világítással rendelkezik, így ügyes segítője az arcápolásnak.

TimeLife Kozmetikai tükör és szervező egyben
4 890 Ft

A kozmetikai tükör szervező rekeszekkel rendelkezik a kozmetikai smink és kiegészítők tárolására. A tükör forgatható és kétoldalas. Az egyik oldal kettős nagyítással rendelkezik az egyszerű mindennapos bőrápoláshoz. A szervezővel ellátott tükör kompakt méretekkel rendelkezik, melynek köszönhetően szinte bárhová elhelyezhető.

Lanaform LED Mirror X10 Kozmetikai Tükör
13 990 Ft

Lanaform LED Mirror X10 egy kétoldalú kozmetikai tükör amely tízszeres nagyítást*- biztosít a szépítkezések folyamán. LED világítással*- van felszerelve, így rendkívül praktikus kiegészítő minden hölgy számára. **Apró méretének köszönhetően **könnyen magával viheti bárhova.

Kela LIA Kozmetikai Tükör

Kela LIA Kozmetikai Tükör

Értékelés: 4,8
7 190 Ft 6 890 Ft

Kela LIA Kozmetikai Tükör ötszörös nagyítást biztosít, így kiválóan alkalmas szépítkezések alkalmával. Talpának köszönhetően kényelmesen használható. Erős műanyagból készült, kis méretű, így könnyen hordozható.

Medisana CM 840 2v1 kozmetikai tükör
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Medisana CM 840 2v1 kozmetikai tükör a legnagyobb segítség a sminkelésben vagy bármilyen kozmetikai kezelésnél. A tükör kétoldalú: rendelkezik egy normál és egy ötszörös nagyítású felülettel. Hogy még praktikusabb legyen. LED égőkkel látták el, hogy a legapróbb részletek is jobban látszódhassanak.

Homedics MIR-SR820

Homedics MIR-SR820

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadon álló Homedicskozmetikai tükör világítással, érintésre működik és 5-szörös nagyítást nyújt. USB kábel segítségével tölthető, 1 töltéssel 2,5 órát bír ki.

Homedics MIR-150CG tükör és powerbank 2in1
9 290 Ft

Zsebtükör világítással, powerbank funkcióval rendelkezik, 3000mAhkapacitással. Megtakarítja a helyet a táskában vagy bármikor útközben. A tükör egyik fele normális méretet, a másik fele dupla nagyítást nyújt. "

Kela JADE Kozmetikai tükör

Kela JADE Kozmetikai tükör

Értékelés: 4,4
6 690 Ft

Kela JADE kozmetikai tükör kitűnő választás az otthoni kozmetikai tevékenységekhez. Háromszoros nagyításával, nagy fokú hatékonyságot tesz lehetővé. Könnyedén forgatható a krómozott acél szerkezetének köszönhetően. Sminkelés során nagyszerű segítség, minden fürdőszobához remekül illik.

Kela SILVANA Kozmetikai tükör
6 090 Ft

A Kela SILVANA kozmetikai tükör állítható magasságának köszönhetően bárkinek a szemmagasságához igazítható. A tükör 5-szörös nagyítással segíti sminkelés vagy szemöldökszedés közben. A 17 cm átmérőjű tükröt krómozott váza a fürdőszoba díszévé varázsolja.

Kleine Wolke Clever kozmetikai tükör, natúr
3 690 Ft

A Kleine Wolke márka Clever kozmetikai tükre bambusz hátsó fallal van ellátva. Tökéletes kézbe vagy asztalra, könnyedén hordozható. Normál tükörkép, nagyítás nélkül.

Kleine Wolke Lady kozmetikai tükör, fehér
11 490 Ft

A Kleine Wolke márka Lady kozmetikai tükre levehető mágneses feltéttel rendelkezik 5-szörös nagyítással. A tükör nyomógombos érzékelővel van ellátva sötétülő funkcióval. Egyszerűen, USB kábel segítségével tölthető.

Kleine Wolke Tray kozmetikai tükör, tengeri
3 790 Ft

A Kleine Wolke márka Tray kozmetikai tükre használható fektetve és állítva is. A tükör ékszerek, kozmetikumok stb. elhelyezésére alkalmas rekesszel van ellátva.

Kleine Wolke Blade kozmetikai tükör, ezüst
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kleine Wolke márka Blade kozmetikai tükre tükörképedet 5× nagyítja az arcod részletes megjelenítése érdekében. A tükör ezüstkerete minőségi, magas fényű anyagból készül.

Lanaform Kétoldali LED-es tükör
6 790 Ft

Lanaform kétoldali LED-es tükör semelyik női táskából sem hiányozhat. Kétoldali tükrözödő felületének köszönhetően még nagyobb hatékonyságot nyújt. LED-es megvilágításával a tükör körül akár sötétben is használható. Sminkelés vagy egyéb kozmetikai tevékenység során nagyszerű segítség.

Medisana CM 835 Kozmetikai tükör
9 090 Ft

Ez a 12 cm-es tükör átmérőjű Medisana Kozmetikai tükör könnyűvé teszi a mindennapi arcápolást. Két megvilágított részből áll, melyek közül az egyik az eredeti méretű tükörrel, az egyik pedig 5-szoros nagyítással rendelkezik. A 360°-os forgócsuklóval bármikor elforgathatja bármely helyzetbe. A keret tükröződésmentes megvilágítása 12 fehér LED-et tartalmaz, amelyek hosszú élettartamúak, és egyszerű kapcsolóval világítanak vagy kapcsolnak ki. A Medisana CM 835 Kozmetikai tükör nagy előnye a –kompakt méret--, köszönhetően az alaphoz való szoros kapcsolatának.