Kosmos MB Növekvő kristályok
3 460 Ft

Nézd meg, hogyan lesz a fehér kristályos sóból, egy kis vízből és színezékből csodásan növekvő kristály. És egyébként azt is meg fogod érteni, hogy mi a kristály, és hogyan alakulnak ki annak különféle formái.

Kosmos MB Csodás ásványok
3 990 Ft

Áss és fedezd fel az ásványi anyagokat úgy, mint az igazi geológusok! Öt különböző féldrágakövet rejtenek egy gipsztömbben. A színes útmutatóban többet megtudhatsz az ásványokról.

Clementoni Gyerek laboratórium Kőzet és ásvány készítés
6 660 Ft

Ez a Gyermek laboratórium Kőzet és ásvány készítés készlet lehetővé teszi a fiatal tudósok számára, hogy felfedezzék az ásványi anyagok titkait. A gyerekek megtanulnak igazi kristályokat létrehozni és köveket díszíteni. De először a drágaköveket ki is kell ásni a tömbből. A kézikönyvben a gyerekek felfedezik az ásványtan, a kristályok és a sók kémiai reakcióinak minden titkát!

Clementoni Jégvarázs 2 Mágikus kristály készlet
5 730 Ft

Ez a különleges Jégvarázs 2 kreatív varázskristály készlet lehetővé teszi a kislányoknak, hogy kristályokat készítsenek, és megalkossák a Jégvarázs csodálatos világát. Elza Jégkirálynővel a lányok hihetetlen sókristályokat alkotnak. A folyamat nagyon egyszerű és gyors. Csak merítsd el a formát vízben, majd hagyd néhány percig pihenni, és a kísérlet máris kész!

Clementoni Gyerek laboratórium ékszerkészítés
4 660 Ft

Az egyedülálló Gyerek laboratórium ékszerkészítés szett lehetővé teszi a kis tudósok számára, hogy fantasztikus ékszereket és kristály drágaköveket készítsenek. A lányok is felfedezhetik a kémia és a sóreakciók titkait. A készlet tartalmaz mindent, ami a javasolt kísérletek szórakoztató kivitelezéséhez szükséges.

Clementoni Gyerek laboratórium - Vízi kristály készítés
8 790 Ft 8 000 Ft

Ez a hihetetlen Clementoni Gyerek laboratórium – Vízi kristály készítés segít az óriás kristályok tudományában való elmélyedésben. A speciális tartály és a speciális sók használatával láthatod, hogy az óriás színes kristályok miként nőnek a vízben. A megfigyeléshez használj nagyítót és ne hagyd ki a fantasztikus tudományos kísérlet legcsekélyebb részletét sem.

Kosmos FS A kristályok világa
6 390 Ft

Tenyésszél ki valóban nagy kristályokat egy új innovatív módszer segítségével. Hozzál létre egy valódi kristályvilágot az egyes kristályokból, kristályláncokból és egyéb izgalmas kísérletekből.

Kosmos Kristálygeodák
3 460 Ft

Hagyd, hogy a gipszformában kristályok növekedjenek, és nézd, hogy azok hogyan válnak lenyűgöző kristálygeodává. A készlet lehetővé teszi kristály létrehozását héjban. Ez a nagyszerű szórakozás érdekes tényeket is tartalmaz a kristályokról és a kémiai reakciókról.