Zenker forma a püspökkenyérre
4 690 Ft

püspökkenyér forma nagyon ellenálló és tapadásmentes anyagból készült. Folyóvíz alatt ajánlott mosni, nem alkalmas a mosogatógépben való tisztításra. Magassága állítható 25 – 35 cm-es tartományban.

TEFAL DELIBAKE szétszedhető püspökkenyér forma 30x11 cm J1640374
8 490 Ft

Delibake püspökkenyér forma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a sütést a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a gyümölcskenyér túlsütés nélkül is könnyen kivehető a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

Zenker Őzgerinc forma

Zenker Őzgerinc forma

Értékelés: 5
2 490 Ft

Az őzgerinc forma nagyon ellenálló és tapadásmentes anyagból készült. Folyóvíz alatt ajánlott mosni, nem alkalmas a mosogatógépben való tisztításra. A forma hossza 30 cm.

Banquet Culinaria szilikon gyümölcskenyér forma Red
1 990 Ft 1 690 Ft

Süsd meg a saját gyümölcskenyeredet amikor csak eszedbe jut! A Banquet márkájú forma segítségével erre bárki képes lesz. Népszerű szilikon anyagból készült, ami a nagyon magas hőmérsékletnek is ellenáll, mosogatógépben is mosható, nem ég meg.

Dr.Oetker Retro püspökkenyér forma, 25 cm
3 390 Ft 2 990 Ft

Dr. Oetker márka által gyártott püspökkenyérre alkalmas rózsaszín, retro stílusú forma, melynek hosszúsága 25 cm. A forma belseje kerámia ötvözetű tapadásgátló felülettel ellátott, ennek köszönhetően a tészta nem fog a formához tapadni.