Just One Energy 5.0 set 2

Just One Energy 5.0 set 2

Értékelés: 5
3 190 Ft

Két azonos színű, 500 ml űrtartalmú One Energy 5.0 palackot tartalmazó praktikus készlet. A palackok ergonomikus formájúak, amely ideális a kézbe.

Just One Kosár Kit 4.0

Just One Kosár Kit 4.0

Értékelés: 3
2 790 Ft

Tartós műanyagból készült kosár palackra, és ideális minden kerékpárhoz és palacktípushoz. Lehetővé teszi a palack jobb és bal oldali kivevését. Just One kosár Kit 4.0 gyermek kerékpárokra is alkalmas.

Zéfal Arctica Termokulacs, 700ml
3 590 Ft

Minden időben legyen ideális hőmérsékletű az innivalója kerékpáros útjai során. A *Zefal Arctica Termokulacs** egy kiválóan szigetelt modell, ami 2,5 órán át ideális hőmérsékleten tartja az innivalót. Belső tartálya kivehető, így könnyen, akár mosogatógépben is tisztítható.

Elite Custom Race Kulacstartó

Elite Custom Race Kulacstartó

Értékelés: 4,6
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Elite Custom Race egy kiváló minőségű kulacstartó, amit a Tour de France-on is használnak. Kialakításának köszönhetően még az extrém downhill körülmények között is biztosan megtartja a kulacsot. Minden váz típushoz könnyen felszerelhető.

Elite Custom Race Plus kosár

Elite Custom Race Plus kosár

Értékelés: 4,9
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc kosár Pro Tour a professzionális istállótól Elite Custom Race Plus szabadalmaztatott olasz formatervezéssel. Erős rögzítésével tűnik ki a palack egyszerű behelyezésével és kivételével extrém körülmények között is.

Zéfal Trekking 700 Kulacs, 700 ml
4 690 Ft

A francia gyártású Zéfal Trekking 700 kulacs minden kirándulás nélkülözhetetelen kiegészítője. A könnyű újratöltést a széles nyakú, csavaros kupakkal záródó száj, míg a menet közbeni használatot puha szilikon csutora segíti. Térfogata 700 ml.

Stamp Kulacs, Jégvarázs

Stamp Kulacs, Jégvarázs

Értékelés: 3,2
2 590 Ft

Stamp Kulacs, Jégvarázs könnyen felszerelhető minden gyermekkerépkárra. Mintájának köszönhetően hamar elnyeri a kicsik tetszését.

Stamp StarWars -palack
2 490 Ft 2 290 Ft

Színes műanyag palack szép grafikával a híres Star Wars filmből. Könnyen felszerelhető minden típusú kerékpárra a mellékelt konzolnak köszönhetően. – Így a gyermekek órákig biciklizhetnek és semmit sem fognak hiányolni.

Zéfal Arctica Pro 75

Zéfal Arctica Pro 75

Értékelés: 4,4
2 890 Ft

Kiváló minőségű kerékpárpalack. A Zéfal Arctica Pro 75 térfogata 750 ml, és 3 rétegből áll, ami kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A palack speciális zárófedélzárral Lock-cap rendelkezik, amely tökéletesen és könnyen zárható és nyitható. A kellemes ivási élményt egy puha szilikon szájnyílás biztosítja.