Just One Energy 5.0 set 2

Just One Energy 5.0 set 2

Értékelés: 5
3 190 Ft

Két azonos színű, 500 ml űrtartalmú One Energy 5.0 palackot tartalmazó praktikus készlet. A palackok ergonomikus formájúak, amely ideális a kézbe.

Elite Custom Race Kulacstartó

Elite Custom Race Kulacstartó

Értékelés: 4,6
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Elite Custom Race egy kiváló minőségű kulacstartó, amit a Tour de France-on is használnak. Kialakításának köszönhetően még az extrém downhill körülmények között is biztosan megtartja a kulacsot. Minden váz típushoz könnyen felszerelhető.

Elite Crystal Ombra Kulacs, 550ml
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 0,55 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Garantálja a biztos fogást és átlátszó falán keresztül ellenőrizheti a folyadék mennyiségét. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.

Elite Custom Race Plus kosár

Elite Custom Race Plus kosár

Értékelés: 4,9
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc kosár Pro Tour a professzionális istállótól Elite Custom Race Plus szabadalmaztatott olasz formatervezéssel. Erős rögzítésével tűnik ki a palack egyszerű behelyezésével és kivételével extrém körülmények között is.

Zéfal Trekking 700 Kulacs, 700 ml
4 690 Ft

A francia gyártású Zéfal Trekking 700 kulacs minden kirándulás nélkülözhetetelen kiegészítője. A könnyű újratöltést a széles nyakú, csavaros kupakkal záródó száj, míg a menet közbeni használatot puha szilikon csutora segíti. Térfogata 700 ml.