Nalgene MultiDrink 600 ml ivópalack
3 890 Ft

Nalgene Multi Drink 600 ml-es palack egy minőségi ivópalack, alkalmas sporthoz, kirándulásokra és pihenésnél. Újított változata lehetővé teszi szívószállal való, ill. hagyományos ivást.

Nalgene Narrow Mouth 500 ml ivópalack
3 290 Ft

a Nalgene Narrow Mouth 500 ml ivópalack vékony és ellenálló polikarbonát Tritan anyagból készült. A zárókupak rá van csatlakoztatva egy szalaggal a palackhoz, így ez nem veszik el, és kényelmesen hordozhatod így a teli üveget.

Yoko Design Palack szűrővel 730 ml
4 690 Ft

Tartós műanyagból készült, vízre alkalmas praktikus és öko palack a Yoko Design márkától. A szűrőnek hála gyümölccsel vagy gyógynövényekkel ízesítheted a vizet. A fantáziád határtalan, a döntés csak rajtad áll.

TEFAL DRINK2GO tritán palack 0,7 l
6 690 Ft

A DRINK2GO ivópalack 100%-ban vízálló még szénsavas italok esetében is. A gomb megnyomásával intuitívan nyitható, tartós kupakkal rendelkezik. Ideális a víz nem kívánt szivárgása ellen.

ion8 Vizespalack One Touch Kids Unicorns 500 ml
4 690 Ft

Az ion8 One Touch Kids Unicorns 500 ml-es vizespalack az egyszarvúk minden kis és nagy kedvelőjének megdobogtatja a szívét. Ez a palack nem csak a kitűnő, vidám képeket mutató dizájnjával, hanem a kiváló minőségű kidolgozásával is felhívja magára a figyelmet. A palack kupakja tökéletesen zár, ennek köszönhetően nem kell félned, ha a táskád a feje tetejére áll, további biztonságot jelent az véletlen kinyílás elleni biztosíték is. A palack kényelmes ivónyílással és One Touch / Easy Open rendszerrel rendelkezik, így könnyen kinyitható, becsukható és lezárható egy kéz hasaranyval.