Puller MIDI - 20/3cm 2db

Értékelés: 5 8 értékelés Márka: Puller Katalógus száma: 929612

Puller MIDI - 20/3cm 2db

A Puller egy egyedülálló oktatási segédeszköz és interaktív játék egyben. A Puller MIDI kis és közepes méretű kutyák számára készült. További információ

5990
5 8

6 390 Ft
5 990 Ft

Katalógus száma: 929612

Leírás

Termékleírás

A Puller két körből áll, amellyel egyszerűen és intenzíven edzheted a kutyád összes izmait.

A Puller egyedi anyagból készül, amely nem károsítja a kutya fogait és ínyét. Az anyag lehetővé teszi, hogy a kutya könnyedén harapjon anélkül, hogy tönkretenné a Puller alakját és tulajdonságait.

A Puller nem úgy van kitalálva hogy egyedül játssz vele, vagy rágd, hanem hogy másokkal együtt szórakozz és eddz

A játék és az edzés a Puller-rel, mindenki számára hasznos A Puller-t gyerek is képes kezelni, mert használata egyszerű és biztonságos. A Puller nagyszerű lehetőségeket kínál az aktív sportolóknak a teljesítmény intenzív törekvéseivel és a kutya izomrészeinek célzott megerősítésével, mint például a bull sport, vagy más sportok, mint például az engedelmesség, a frisbee, a kutya tánc, az agilitás és még sok más. Az idősebb tulajdonosok, akik nem akarják tétlenül látni a négy lábú barátjukat, minden bizonnyal értékelni fogják a Puller egyszerűségét és a két kör használatát, ami jelentősen csökkenti a testmozgást a tulajdonos számára.

A Puller tartós: A látható fognyomok a Puller közös jellemzője és nem csökkenti az ellenállóságát és tartósságát. A Puller idővel elveszíti sima felületét, ami az anyag természetes velejárója és a Puller használatához tartozik.

A Puller előnyei:

 • hosszú ideig tart – a kutya nem rágja szét azonnal
 • nagyon ellenálló
 • nem károsítja a fogakat és az ínyeket
 • az anyag egészségre ártalmatlan
 • hihetetlenül könnyű, de jól repül
 • vízen úszik, jól tapad a felületen
 • ellenáll a szagnak és a szennyeződésnek
 • könnyű karbantartás – csak öblítsd le vízzel
 • 2 db-os készletben az intenzív edzéshez
 • könnyen tartható kézben.

Puller MINI mérete:

 • A kör külső átmérője 20 cm
 • A vastagság 3 cm

Gyakorlat a Puller-rel

A kétgyűrűs edzési módszer megkülönbözteti a Pullert más termékektől, és számos előnnyel rendelkezik. Csak három egyszerű edzésre van szükséged 20 percig, és a kutyád annyi energiát bocsát ki, mintha 5 km-ert futna Ezek a gyakorlatok megerősítik az összes izomrészt, a kutyádnak javul majd a fizikai, fitnesz és edzési intenzitása, ami nagy koncentrációt és észlelést igényel, a kutya kellemesen és pozitívan kimerül, mentálisan játékos és szórakoztató lesz.

A Puller-rel való edzéssel versenyezhetsz az új kutya sportban a Dog Puller-ben

Húzás:

 • Az első gyakorlat, amit a legjobban meg kell tanítanod a kutyádnak a Puller húzása Engedd, hogy a kutya megragadja a kört és húzza. A kutya morgását, vedd a játék részeként és a harc örömeként. Használja mindkét kört újra. Csinálj szórakoztató húzást és hagyd, hogy a kutya nyerjen. Amikor a kutya kihúzza a Puller-t a kezedből, ajánlj neki egy második kört. Támogathatod a versenyt és a párhuzamos húzás örömét. A nyújtás erősíti a nyakat és a nyak izmait, az állkapocs izmokat és a szilárd harapást. Tökéletesen kiegészíti a többi gyakorlatot, és a kutyának nyerő érzetet ad

A húzás vonzóbbá tételének számos módja van:

 • A kutyák együtt húzhatnak. Több kutya húzásához a Puller MAXI-t ajánljuk. Amikor a kutyák egymást húzzák együtt mozognak a Puller kicsavarodhat, ami töréshez vezethet. A tulajdonossal való húzáskor a Puller nem torzul és nem feszül, így a Puller tovább kitart.

Figyelmeztetés: Ügyeljen arra, hogy ez a gyakorlat biztonságos legyen. Ne hagy, hogy a kölcsönös játék verekedéshez vesesen. A Puller-t merev rúdra csúsztathatod (vagy egy erős hevederrel összekötheted) így a kutya egyedül is húzhatja magát. Felügyelet mellett gyakoroljon

Ugrás: A Puller Jumping-ban a gyakorlat célja, hogy felváltva megragadja a Puller-t. Az ugrás edzés alapja a mindkét kör használata. A kutya célja nem egy kör megszerzése, hanem hogy elkapja ugrás közben, elengedje földetérést után és ugorjon a második körhöz. Vedd rá a kutyát, hogy vigye a Puller-t a kezedbe. Emeld fel, hogy a kutyádnak ugrania kelljen Puller-hez Hagyja, hogy a kutyád megragadja a Puller-t, amikor a levegőben van. A Puller elengedhető vagy megtartható a többi ugráshoz is Hagyd a földre leesni Győződj meg róla, hogy a kutya egyszerre esik a lábaira. Ezután mutassa meg neki a második kört, és vidd át a figyelmét, hogy elengedje az elsőt és felugorva megragadja a másikat. Ez a gyakorlat újra és újra folytatódik. Az ugrás intenzitása a Puller kezelésétől függ. Engedd, hogy a kutya kicsiket ugorjon Ez alkalmas a kevésbé igényes gyakorlatokhoz. Szükség esetén pihentesd a kutyád vagy csökkentsd az intenzitást.

**Figyelmeztetés: Állítsd be a gyakorlat intenzitását a kutya állapotához, egészségi állapotához és korához megfelelően. Ha 1,5 évnél fiatalabb kutyával csinálod ezt a feladatot, csak kis ugrást csinálj. Nagy és óriási fajták esetében a hátsó lábakról való elrugaszkodás mind a négy lábra gyakorol hatást.

Futás:

 • A Puller Running gyakorlat célja, hogy megragadja a kört futás közben. Ha a kutyád szereti visszahozni a dolgokat, a Puller megszerzése szórakozótani fogja Sok kutya számára sokkal vonzóbb, mint a labda visszahozása. Ezen túlmenően ez a gyakorlat egészségesebb, mert a kutya egyidejűleg éri el a kört, miközben mozog, így nem kell erőteljesen fékeznie, gyakran megállnia a fűben, az összmozgás sokkal folyamatosabb, ezért kíméletesebb.

Az elején a legfontosabb dolog az, hogy a tulajdonos megtanulja, hogyan kell eldobni helyesen a kört

VIGYÁZAT – NE dobd laposan, mint egy frisbee-t, vagy magasan, hanem gurítsd Amikor a kutya visszatér, dobd el a második gyűrűt, a kutyád sokkal intenzívebben fog futni. Puller Running egy játék A gyakorlat végrehajtása során gyakori hiba a „Hozd“ parancs. Ez nem egy klasszikus sport edzés, mint súlyzózás, hanem intenzív futás- és megfigyelési gyakorlat. Ezért a Puller Running-nál, nem kell a tulajdonos kezébe átadni, különben a játék unalmas lesz, és a kutya érdeklődése hamarosan elszáll. Éppen ellenkezőleg, használd mindkét kört, és használd a „puller“ parancsot a kutya figyelmének megtartásához. Így az edzés nagyon szórakoztató és hatékony lesz a kutyád számára, és kényelmes lesz a számodra is

Figyelmeztetés: Mindig állítsa be az edzés intenzitását a kutya állapotára, életkorára és egészségére!

Felakasztás:

 • Ha a bika sport rajongója vagy a High Jump, Hang Time vagy Wall Climbing témaköröket szeretné képezni, vagy csak azt szeretné, hogy a kutyája másfajta szórakozást élvezhessen, próbálja meg felfüggeszteni a Pullert különböző magasságokhoz, attól függően, hogy a kutyája fizikai állapota és a Pullerbe való megharapás lógott felülről. A kutya felugorhat a Puller-re, megpróbálhatja elkapni és rajta maradni A kutyát a lógó Puller-re is felemelheted, és az erőfeszítései célja, hogy a lehető leghosszabb ideig lógjon. A másik lehetőség az, hogy a Puller úgy lógjon, hogy a kutya a földről elérje, és csak felülről lefelé húzza, ami egyéb izomcsoportokat erősíti, mint a 4 lábbal való húzás.

Figyelmeztetés: Még ebben a gyakorlatban sem lehet korlátozni a kreativitást. Mindig figyeljen a kutya biztonságára.

Úszás:

 • A Puller nagyon könnyű, jól úszik a felszínen és jól megragadható a vízen, ideális a vízi szórakozáshoz.

A Puller használható vízből való visszahozáshoz, vagy arra, hogy motiváld a kutyákat, akik félnek a víztől. Ha a kutyád szereti a Puller-t, de nem akar bemenni a vízbe, próbáld motiválni a Puller-rel. Válassz egy sekély területet, ahol a szokásos módon játszhatsz a kutyáddal, ha többet szeretne játszani, mint úszni. Dobd el a Puller-t a parttól távolabb, de csak azért, hogy egyedül tartsd. Sok kutya ilyen zavarba esik, és megtanul úszni.

Figyelmeztetés: Soha ne dobd a kutyát a vízbe, ne erőltesd, vagy ne tegyél úgy mintha valami baj történne veled. A kutyának magának kell kapnia a bátorságot. Türelem!

A Puller nem egy rágójáték!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Játék fajta interaktív
Szín

Szín

ibolya
Méret MEDIUM

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.