Akinu CRACKLE vaddisznó játék
2 990 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Akinu KOST DENTAL kutyajáték
2 090 Ft 1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Akinu DENTAL kutyajáték tökéletes azoknak akiknek nincs idejük házikadvencük fogainak rendszeres tisztítására. A kutyus maga fogja fogait tisztítán tartani miközben elfoglalja magát a játék rágcsálásával. A gumicsont puha része kíméli, masszírozza a fogínyt míg a kemény része eltávolítja a fogkövet és edzi az állkapocs izmait.

Akinu Villogó Kutyafrizbi

Akinu Villogó Kutyafrizbi

Értékelés: 4
1 990 Ft 1 690 Ft

Az Akinu Villogó kutyafrizbi remek módja, hogy megmozgassuk házi kedvencünket. A frizbi kialakitása lehetővi teszi a stabil fogást és ellenáll a kutya harapásának is. A frizbi közepén led lámpák vannak elhelyezve, amelyek ütődésre bekapcsolnak ezzel megkönnyítve a frizbi megtalálását ha túl messzire dobtuk volna vagy ha a kedvencünk elhagyta volna játék közben, akár még sötétben is.

Akinu Textil kutyajáték

Akinu Textil kutyajáték

Értékelés: 4,5
1 890 Ft 1 690 Ft

Az Akinu Textil kutyajáték az első számú játék kutyák számára. A játék használata az egyik legjobb lehetőség a sportolásra, tanításra és játékra egyszerre. A kutyusa számára nagyszerű szórakozást nyújthat.

Akinu CRACKLE kutya játék-53%

Akinu CRACKLE kutya játék

Értékelés: 3
2 990 Ft 1 390 Ft

Akció

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Akinu JEANS báb - tehén 34 cm-41%
3 590 Ft 2 090 Ft

Akció

Kutyáknak alkalmas szórakoztató játék, amely többféle anyagból készült. Mérete 34 cm

Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött csont játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu Jégkrém játék kutyáknak-40%
2 490 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Lebeg a vizen és nem mérgező. Akinu SNACK Kutya hűsítő jégkrém játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SHINY flamingó kutyáknak
2 990 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű és szórakoztató kutyajáték, amely ellenálló anyagból készült. 18cm-es rózsaszín flamingó

Akinu SNACK kutya hűtőgyűrű játék-43%
2 990 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött gyűrű játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu BASIC Interaktív kutyajáték
2 290 Ft 1 890 Ft

Az Akinu interaktív kutyajáték lényege, hogy a jutalomfalatok megszerzéséhez a kutyusnak logikai feldatatokat kell megoldania, ezzel hozzájárulva szellemi fejlődéséhez, koncentrációjának fejlesztéséhez. A jutalomfalatokat a 3 falap által lefedett mélyedésekbe kell elrejteni, ahonnan kedvencük kiszimatolhatja és megszerezheti. Ezzel hosszabb időre le is foglalhatják kedvencüket, türelemre taníthatják vele.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: