Dog Fantasy Játék répa 20 cm
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Répa formájú Húzó játék ami ideális kutyák számára. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Összefont pamutszálakból készült. Megrongálódás esetén cseréld ki egy új darabra. A Dog Fantasy Játék répa 20 cm kitűnő visszahozásra is.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm
2 590 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.

Dog Fantasy Csomó
1 690 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Csomó segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm
1 690 Ft

Újdonság

Húzó játék, amellyel kiválóan lefoglalhatod négylábú barátodat. Természetes pamutból készült, jól ellenáll a húzásnak, amelyet leginkább a közös játék során próbálhatsz ki. A Dog Fantazy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm a nap nagy részében lefoglalja a kutáydat.

Dog Fantasy Húzó játék cop 37 cm
1 590 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. Dog Fantasy Húzó játék cop 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm
1 890 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm
2 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm
1 690 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cm
1 590 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cmcm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 szem 34 cm
1 390 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 szem 34 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm
2 690 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm
1 690 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm
1 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm
1 890 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Rugalmas és erős pamutból készült, ami jól ellenáll a húzásnak. A Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm
2 190 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm
1 490 Ft

Újdonság

Elefánt, amely hangokat ad ki. Ideális ajándék kutya pajtásodnak. Latexből készült. Dog Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm, nagyon puha játék, amely kiskutyáknak és éles fogú kutyáknak alkalmas.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm
1 990 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.

Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm
2 790 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.