IMAC Játék kutyának - karikák zsineggel - 48 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – karikák zsineggel – 48 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Textiljáték kutyának - hal - 21 x 12 cm-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

Akció

Természetes textiljáték kutyának – kutya – 21 × 12 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Biztosíts a kedvencednek egy más típusú játékot, amely kibírja a huzigálóst is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Gumilabda kutyának - narancssárga-kék - 5 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék gumilabda kutyának 5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi labdából készült, amivel a kutyád kijátssza magát Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csillag zsineggel - 38 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – csillag zsineggel – 38 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csont zsinegekkel - 41 x 5 x 5 cm-25%
2 790 Ft 2 090 Ft

Akció

Vidám színes játék kutyák számára – csont zsineggel az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Textiljáték kutyának - bárány - 25 x 20 cm
3 290 Ft

Újdonság

Természetes textiljáték kutyának – bárány – 25 × 20 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Kényeztesd a kedvencedet más típusú játékkal, amely kibírja a huzavonát is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Textiljáték kutyának - háromágú - 21 cm
2 190 Ft

Újdonság

Természetes textiljáték kutyának – háromágú – 21 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Biztosíts a kedvencednek egy más típusú játékot, amely kibírja a huzigálóst is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Gumicsont kutyának - narancssárga-kék - 10,5 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék gumicsont kutyának 10,5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Rögbi labda - narancssárga-kék - 7 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék Rögbi labda narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi labdából készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.