Akinu CRACKLE kutya játék-53%

Akinu CRACKLE kutya játék

Értékelés: 3
2 990 Ft 1 390 Ft

Akció

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Beco Gumikarika kutyáknak, L-34%
3 490 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

Beco gumikarika rugalmasságának köszönhetően tökéletes fogást biztosít. Ideális idősebb kutyák érzékeny, valamint fiatalabb kutyák kisebb fogaihoz egyaránt, hiszen rendkívül puha és könnyű. Kizárólag természetes gumiból készült, így nem ártalmas a kutyák számára.

Trixie Plüss Mamut, 22 cm-34%

Trixie Plüss Mamut, 22 cm

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 3 290 Ft

Akció

kutyusoknak is szüksége van játékra, éppen mint a gyerekeknek. Néha a legegyszerűbb dolgokat imádják a legjobban kedvenceink! És most a Trixie elhozott a kutyusoknak egy egyszerű, de mégis nagyszerű plüss játékot! Ez a plüss mamut elképesztően aranyos, és a kutyák is rendkívüli módon kedvelik, hiszen puha, de mégis rendkívül tartós. Ezentúl kutyájának ez a kis mamut lesz a legjobb barátja!

Akinu JEANS báb - tehén 34 cm-41%
3 590 Ft 2 090 Ft

Akció

Kutyáknak alkalmas szórakoztató játék, amely többféle anyagból készült. Mérete 34 cm

Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm-53%
1 690 Ft 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Akinu Jégkrém játék kutyáknak-40%
2 490 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Lebeg a vizen és nem mérgező. Akinu SNACK Kutya hűsítő jégkrém játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya hűtőgyűrű játék-43%
2 990 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött gyűrű játék főleg meleg nyári napokon használható.

Dog Fantasy Csomó-53%
1 690 Ft 790 Ft

Akció

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Csomó segít a rágóizmok megerősítésében.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: