Puller MAXI - 30/7cm 1ks

Puller MAXI - 30/7cm 1ks

Értékelés: 4,5
7 490 Ft

A Puller egy egyedülálló oktatási segédeszköz és interaktív játék egyben. A Puller MAXI különösen erős állkapocsú kutyák számára készült.

Beco Bone Large
6 590 Ft

Mókás, dobálható és extra ugráló gumi csont nagy méretű kutyafajtáknak. Három színkialakításban Játék nagysága 22 cm

Beco Papagáj Plüssjáték, 16 cm
4 590 Ft 4 290 Ft

Beco Papagáj Plüssjáték kutyája számára ellenállhatatlan játszótársnak ígérkezik. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Ferplast Gumiabroncs PA 6432

Ferplast Gumiabroncs PA 6432

Értékelés: 4,5
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferplast Gumiabroncs PA 6432 egy kifejezetten nagy testű kutyák számára készült játék. Nagyon tartós, hosszas játék után is megőrzi alakját. A hozzáerősített kötélnek köszönhetően könnyedén megfogható és akár elhajítható.

Beco Bone Medium

Beco Bone Medium

Értékelés: 5
4 590 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mókás, dobálható és extra ugráló gumi csont kutyáknak. Három színben kapható

Beco Teddy Plüssjáték, 21 cm
3 990 Ft

Beco Teddy Plüssjáték kutyája számára ellenállhatatlan játszótársnak ígérkezik. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Beco Ball Gumilabda kutyáknak, XL
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beco Ballban üreges kialakításának köszönhetően elrejthet jutalomfalatot kedvece számára. A labda természetes gumiból készült, nem tartalmaz mérgező anyagokat, így teljesen biztonságos a kutyák számára. Rugalmas, tökéletesen pattog, ezáltal a kutyák kedvenc játékává válik.

IMAC Textiljáték kutyának - bárány - 25 x 20 cm
3 290 Ft

Újdonság

Természetes textiljáték kutyának – bárány – 25 × 20 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Kényeztesd a kedvencedet más típusú játékkal, amely kibírja a huzavonát is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

Trixie Plüss Mamut, 22 cm-34%

Trixie Plüss Mamut, 22 cm

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 3 290 Ft

Akció

kutyusoknak is szüksége van játékra, éppen mint a gyerekeknek. Néha a legegyszerűbb dolgokat imádják a legjobban kedvenceink! És most a Trixie elhozott a kutyusoknak egy egyszerű, de mégis nagyszerű plüss játékot! Ez a plüss mamut elképesztően aranyos, és a kutyák is rendkívüli módon kedvelik, hiszen puha, de mégis rendkívül tartós. Ezentúl kutyájának ez a kis mamut lesz a legjobb barátja!

Beco Labda kötélen kutyáknak, L
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beco labda egy kötélre van rögzítve, amelynek köszönhetően jól ötvözhető a dobálós és húzogatós játék. A labda kizárólag természetes gumiból, valamint a kötél 100% pamutból készült, így nem ártalmas a kutyák számára. A játék rendkívül tartós és strapabíró, így még a legerőssebb fogaknak is ellenáll.

Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött csont játék főleg meleg nyári napokon használható.

Tommi Serengeti Soul - Vadkacsa
2 990 Ft

Tommi játék vadkacsa kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Beco Labda kötélen kutyáknak, S
3 590 Ft 2 990 Ft

Beco labda egy kötélre van rögzítve, amelynek köszönhetően jól ötvözhető a dobálós és húzogatós játék. A labda kizárólag természetes gumiból, valamint a kötél 100% pamutból készült, így nem ártalmas a kutyák számára. A játék rendkívül tartós és strapabíró, ezáltal még a legerőssebb fogaknak is ellenáll.

Ferplast PA6519 Kötél játék teniszlabdával
2 990 Ft

Ferplast Kötél játék teniszlabdával biztonságos, és szórakoztató. Kifejezetten nagy mozgásigényű ebeknek készült. Fogantyúja segítségével könnyű messzire hajítani.

Tommi Serengeti Soul - Kígyó
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tommi játék kígyó kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Beco Zsiráf Plüssjáték, 25 cm
3 390 Ft 2 890 Ft

Beco Zsiráf Plüssjátékkal kutyája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Beco Aligátor Plüssjáték, 23 cm
3 390 Ft 2 890 Ft

Beco Aligátor Plüssjátékkal kutyája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

IMAC Játék kutyának - csont zsinegekkel - 41 x 5 x 5 cm
2 790 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – csont zsineggel az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - karikák zsineggel - 48 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – karikák zsineggel – 48 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csillag zsineggel - 38 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – csillag zsineggel – 38 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

Tommi Serengeti Soul - Farkas
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Serengeti Soul farkas alakú játékkal nem fog unatkozni a négylábú barátod és te sem. Méret 28 cm, 40 cm-es kötél

Tommi Serengeti Soul - Gyík
2 590 Ft

Tommi játék gyík kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Akinu CRACKLE kutya játék

Akinu CRACKLE kutya játék

Értékelés: 3
2 990 Ft 2 590 Ft

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Akinu SHINY flamingó kutyáknak
2 990 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű és szórakoztató kutyajáték, amely ellenálló anyagból készült. 18cm-es rózsaszín flamingó

Tommi Bungee toy Kutyajáték, Tacskó, 59-78 cm
2 990 Ft 2 490 Ft

Tommi Bungee toy tacskó formájú kutyajáték rugalmas, strapabíró. Hamar kedvence legkedvesebb játékszere lesz. Rágcsálásra hangot ad ki, ami fokozza a kutyák játékhangulatát.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: