Beco Bone Medium

Beco Bone Medium

Értékelés: 5
4 590 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mókás, dobálható és extra ugráló gumi csont kutyáknak. Három színben kapható

Akinu CRACKLE vaddisznó játék
2 990 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Tommi Serengeti Soul - Farkas
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Serengeti Soul farkas alakú játékkal nem fog unatkozni a négylábú barátod és te sem. Méret 28 cm, 40 cm-es kötél

Beco Labda kötélen kutyáknak, S
3 590 Ft 2 990 Ft

Beco labda egy kötélre van rögzítve, amelynek köszönhetően jól ötvözhető a dobálós és húzogatós játék. A labda kizárólag természetes gumiból, valamint a kötél 100% pamutból készült, így nem ártalmas a kutyák számára. A játék rendkívül tartós és strapabíró, ezáltal még a legerőssebb fogaknak is ellenáll.

Tommi Serengeti Soul - Vadkacsa
2 990 Ft

Tommi játék vadkacsa kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Akinu JEANS báb - tehén 34 cm-41%
3 590 Ft 2 090 Ft

Akció

Kutyáknak alkalmas szórakoztató játék, amely többféle anyagból készült. Mérete 34 cm

Argi Kötélrágóka

Argi Kötélrágóka

Értékelés: 5
2 990 Ft 2 390 Ft

Az Argi Kötélrágóka tökéletes választás kedvencünk számára. Erős és stabil kialakításának köszönhetően hosszantartó rágást és játékot biztosít. Kedvencét erős rágásra készteti, a súlyzó forma kialakítása pedig felébreszti a játékösztönt.

Tommi Serengeti Soul - Kígyó
2 990 Ft

Tommi játék kígyó kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Tommi Serengeti Soul - Gyík
2 590 Ft

Tommi játék gyík kutyáknak. Szórakoztató elfoglaltság és aktivitást megőrző játék a négylábúaknak!

Tommi Bungee toy Kutyajáték, Tacskó, 59-78 cm
2 990 Ft 2 490 Ft

Tommi Bungee toy tacskó formájú kutyajáték rugalmas, strapabíró. Hamar kedvence legkedvesebb játékszere lesz. Rágcsálásra hangot ad ki, ami fokozza a kutyák játékhangulatát.

Ferplast PA6519 Kötél játék teniszlabdával
2 990 Ft

Ferplast Kötél játék teniszlabdával biztonságos, és szórakoztató. Kifejezetten nagy mozgásigényű ebeknek készült. Fogantyúja segítségével könnyű messzire hajítani.

Trixie Plüss Mamut, 22 cm-34%

Trixie Plüss Mamut, 22 cm

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 3 290 Ft

Akció

kutyusoknak is szüksége van játékra, éppen mint a gyerekeknek. Néha a legegyszerűbb dolgokat imádják a legjobban kedvenceink! És most a Trixie elhozott a kutyusoknak egy egyszerű, de mégis nagyszerű plüss játékot! Ez a plüss mamut elképesztően aranyos, és a kutyák is rendkívüli módon kedvelik, hiszen puha, de mégis rendkívül tartós. Ezentúl kutyájának ez a kis mamut lesz a legjobb barátja!

Akinu Textil kutyajáték

Akinu Textil kutyajáték

Értékelés: 4,5
1 890 Ft 1 690 Ft

Az Akinu Textil kutyajáték az első számú játék kutyák számára. A játék használata az egyik legjobb lehetőség a sportolásra, tanításra és játékra egyszerre. A kutyusa számára nagyszerű szórakozást nyújthat.

Puller MAXI - 30/7cm 1ks

Puller MAXI - 30/7cm 1ks

Értékelés: 4,5
7 490 Ft

A Puller egy egyedülálló oktatási segédeszköz és interaktív játék egyben. A Puller MAXI különösen erős állkapocsú kutyák számára készült.

Trixie Dog Activity FLIP BOARD Kutyajáték
5 890 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trixie Dog Activity Flip Board izgalmas és érdekes játék kutyák számára. A Flip Board nem csupán szórakoztató, hanem közben hozzájárul a kutyák szellemi fejlődéséhez és javítja a koncentrációs képességet. A játékpad csúszásmentes kialakítása biztosítja a stabilitást, így játék közben sem csúszkál. A kutyákat a különböző feladványok megfejtésére jutalomfalatok motiválják.

Argi Teniszlabdás kutyajáték
1 852 Ft 1 090 Ft

Az Argi Teniszlabdás kutyajáték tökéletes választás kedvencünk számára. Erős és stabil kialakításának köszönhetően hosszantartó rágást és játékot biztosít. Kedvencét erős rágásra készteti, a gyűrű forma kialakítása pedig felébreszti a játékösztönt.

Akinu SHINY flamingó kutyáknak
2 990 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű és szórakoztató kutyajáték, amely ellenálló anyagból készült. 18cm-es rózsaszín flamingó

Beco Zsiráf Plüssjáték, 25 cm
3 390 Ft 2 890 Ft

Beco Zsiráf Plüssjátékkal kutyája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Beco Aligátor Plüssjáték, 23 cm
3 390 Ft 2 890 Ft

Beco Aligátor Plüssjátékkal kutyája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Tommi Bungee toy Kutyajáték, Rottweiler, 59-78 cm
2 990 Ft 2 490 Ft

Tommi Bungee toy Rottweiler formájú kutyajáték rugalmas, strapabíró. Hamar kedvence legkedvesebb játékszere lesz. Rágcsálásra hangot ad ki, ami fokozza a kutyák játékhangulatát.

Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm-53%
1 690 Ft 790 Ft

Akció

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Akinu Villogó Kutyafrizbi

Akinu Villogó Kutyafrizbi

Értékelés: 4
1 990 Ft 1 690 Ft

Az Akinu Villogó kutyafrizbi remek módja, hogy megmozgassuk házi kedvencünket. A frizbi kialakitása lehetővi teszi a stabil fogást és ellenáll a kutya harapásának is. A frizbi közepén led lámpák vannak elhelyezve, amelyek ütődésre bekapcsolnak ezzel megkönnyítve a frizbi megtalálását ha túl messzire dobtuk volna vagy ha a kedvencünk elhagyta volna játék közben, akár még sötétben is.

Akinu KOST DENTAL kutyajáték
2 090 Ft 1 690 Ft

Az Akinu DENTAL kutyajáték tökéletes azoknak akiknek nincs idejük házikadvencük fogainak rendszeres tisztítására. A kutyus maga fogja fogait tisztítán tartani miközben elfoglalja magát a játék rágcsálásával. A gumicsont puha része kíméli, masszírozza a fogínyt míg a kemény része eltávolítja a fogkövet és edzi az állkapocs izmait.

Akinu BASIC Interaktív kutyajáték
2 290 Ft 1 890 Ft

Az Akinu interaktív kutyajáték lényege, hogy a jutalomfalatok megszerzéséhez a kutyusnak logikai feldatatokat kell megoldania, ezzel hozzájárulva szellemi fejlődéséhez, koncentrációjának fejlesztéséhez. A jutalomfalatokat a 3 falap által lefedett mélyedésekbe kell elrejteni, ahonnan kedvencük kiszimatolhatja és megszerezheti. Ezzel hosszabb időre le is foglalhatják kedvencüket, türelemre taníthatják vele.

Beco Teddy Plüssjáték, 21 cm
3 990 Ft

Beco Teddy Plüssjáték kutyája számára ellenállhatatlan játszótársnak ígérkezik. Anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, ellenálló, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Beco Labda kötélen kutyáknak, L
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beco labda egy kötélre van rögzítve, amelynek köszönhetően jól ötvözhető a dobálós és húzogatós játék. A labda kizárólag természetes gumiból, valamint a kötél 100% pamutból készült, így nem ártalmas a kutyák számára. A játék rendkívül tartós és strapabíró, így még a legerőssebb fogaknak is ellenáll.

Akinu CRACKLE kutya játék-53%

Akinu CRACKLE kutya játék

Értékelés: 3
2 990 Ft 1 390 Ft

Akció

Egyedi játék a magyar piacon! A Crackle játéknak hála kutyád egyenesen megőrül majd a boldogságtól. Egy PET-palack van benne elrejtve, amely rágcsálás közben jellemző éles hangot ad ki.

Argi Textil kacsa kutyajáték
2 190 Ft

Az Argi Textil kacsa kutyajáték tökéletes választás kedvencünk számára. Erős anyagból készült, ugyanakkor puha plüss állat, így kiválóan alkalmas lehet bármilyen fajtájú és méretű kutyák számára. Minőségi kialakítása és varrása ellenállóvá és mindennapos játékra alkalmassá teszi.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: