Trixie Plüss Róka pamut csomóval, 34 cm
2 990 Ft

Trixie Plüss róka rendkívül nagyszerű játék kutyák számára: erős anyagból készült, ugyanakkor puha plüss állat, így kiválóan alkalmas lehet bármilyen fajtájú és méretű kutyák számára. Minőségi kialakítása és varrása ellenállóvá és mindennapos játékra alkalmassá teszi. A pamut anyagból készült, csomózott láb különleges rágófelületet nyújt a házi kedvenceknek.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga sípot tartalmaz.

BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

Liker Labda kutyáknak LUMI S, 5 cm világító és fényvisszaverő kötéllel-15%
3 190 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI S, 5 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm
3 490 Ft 3 190 Ft

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR habból narancssárga, 20 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból narancssárga, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból narancssárga, 9 cm-15%
2 590 Ft 2 190 Ft

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból narancssárga, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

Liker Labda kutyáknak CORD M, 7 cm kötéllel
2 890 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Labda közepes fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD M, 7 cm kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak L, 9 cm
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket és úszik a víz felszínén. Liker Labda kutyáknak L, 9 cm erőteljes színnel, amely még a borús időben is láthatóvá teszi.

Liker Labda kutyáknak LUMI L, 9 cm, világító és fényvisszaverő kötéllel
4 790 Ft 4 190 Ft

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI L, 9 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak LUMI M, 7 cm világító és fényvisszaverő kötéllel
3 990 Ft 3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Labda közepes fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Tartalmaz egy kötelet, amely megvilágítását követve akár 1 órát képes világítani. Liker labda kutyáknak LUMI M, 7 cm világító és fényvisszaverő kötéllel lebeg a víz tetején.

Pitch Dog Edzőgyűrű kutyáknak, narancssárga, 28 cm
4 290 Ft 3 890 Ft

Edzőgyűrű hab anyagból, ami nagyon puha és kíméletes a kutyus fogaihoz és ínyéhez. Alkalmas húzásához, apportírozáshoz és ugrások edzéséhez Pitch Dog edzőgyűrű kutyáknak, 28 cm narancssárga színben, ami úszik a vízen és könnyen lemosható.

Pitch Dog KÖR edzésre kutyáknak narancssárga 20 cm
3 590 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kör edzéshez hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 20 cm narancssárga színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.

Pitch Dog repülő DISK kutyáknak narancssárga 24 cm
5 090 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Repülő DISK hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Repüléskor remek tulajdonságokkal rendelkezik. Használat után, vagy beszennyeződéskor elég vízzel leöblíteni. Pitch Dog repülő DISK kutyáknak 24 cm narancssárga színben, úszik a víz felszínén.

Pitch Dog SPORT BALL labda kutyáknak, narancssárga, 9 cm
4 590 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A labda olyan formájú, hogy biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Hab anyagból készül, amely nagyon puha és nem irritálja a fogakat vagy az ínyeket. Ellenáll a szennyeződéseknek. Pitch Dog SPORT BALL, labda kutyáknak, narancssárga, 9 cm, úszik a vízen.

Liker Labda kutyáknak S, 5 cm-23%
1 690 Ft 1 290 Ft

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket és úszik a víz felszínén. Liker Labda kutyáknak S, 5 cm erőteljes színnel, amely még a borús időben is láthatóvá teszi.

Karlie akciós labda, narancssárga, 24 cm-17%
6 790 Ft 5 590 Ft

Akciós labda zsinórokkal, amelyek ideálisak a húzogatásra, vagy dobálásra. Karlie akciós labda, narancssárga, 24 cm nem csak a kutyák számára biztosít szórakozást, hanem a gazdájuk számára is.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

Liker Labda kutyáknak CORD L, 9 cm kötéllel
3 690 Ft 3 290 Ft

Labda nagy fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD L, 9 cm kötéllel lebeg a víz tetején.

Liker Labda kutyáknak CORD S, 5 cm kötéllel-15%
2 590 Ft 2 190 Ft

Labda kicsi fajta kutyák számára olyan formával rendelkezik, amely biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Puha anyagból készült, amely nem irritálja se a fogakat se az ínyeket. Része a kötél, amely jobb dobást biztosít. Liker labda kutyáknak CORD S, 5 cm kötéllel lebeg a víz tetején.