KIWI WALKER Úszó polip TPR habból kék, 20 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból kék, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból rózsaszín, 20 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból rózsaszín, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból zöld, 20 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból zöld, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR habból narancssárga, 20 cm
3 990 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból narancssárga, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.