BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet narancssárga sípot tartalmaz.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet zöld-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet zöld sípot tartalmaz.

Karlie monstrum játék kutyáknak, latex, sipogó, zöld, 14x12 cm
2 590 Ft

A latex monstrum olyan anyaggal ellátott, amely puha és kíméletes a fogakhoz és az ínyhez. Sipogó részt is tartalmaz. A Karlie monstrum játék kutyáknak, latex, sipogó, zöld, 14×12 cm nem csupán a kutyának, hanem a gazdájának is örömet szerez.

BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, narancssárga, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm
3 690 Ft 3 390 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, gorilla, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm
3 690 Ft 3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, oroszlán, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ANGRY puppy játék, vaddisznó, 25 cm
3 690 Ft 3 190 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak erősebb kutyafajta esetén is. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A BeFUN ANGRY puppy játék, vaddisznó, 25 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín-28%
2 490 Ft 1 790 Ft

játék idősebb kutyák számára alkalmas akik ínygyulladásban, fogak hullásában vagy fájdalmas rágásban szenvednek. Gyapjúból készült, amely biztosítja a lágyságot, miközben a varrás garantálja a szilárdságot. BeFUN játék CALYPSO szenior négyzet rózsaszín sípot tartalmaz.

BeFUN ROBBOT puppy játék, kék, 38 cm-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, kék, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

BeFUN ROBBOT puppy játék, türkiz, 38 cm-31%
2 190 Ft 1 490 Ft

Játék kölyökkutyáknak tartós anyagból, amely ellenáll az éles kölyökfogaknak. Egy belső síp is a részét képezi a játék interaktív jellegének fokozása érdekében. A lengő részek támogatják a vadászösztönt. A BeFUN ROBBOT puppy játék, türkiz, 38 cm ideális társ az unalom elűzésére.

Karlie latex malac játék, rózsaszín, 22 cm-15%
3 790 Ft 3 190 Ft

latex malac olyan anyaggal ellátott, amely puha, kíméletes a fogakkal és az ínnyel. A Karlie latex malac, rózsaszán 22 cm nem csak a kutyák számára biztosít szórakozást, hanem a gazdájuk számára is.

Karlie sípolós játék kutyáknak, latex, különböző színek, 26x8x9 cm
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

latex játék olyan anyaggal ellátott, amely puha, kíméletes a fogakkal és az ínnyel. Fütyülős részt is tartalmaz. A Karlie sípolós játék kutyáknak, latex, különböző színek, 26×8×9 cm, nem csupán a kutyának, hanem a gazdának is örömet szerez.

Karlie sípolós latex pingvin, játék kutyáknak, fekete-fehér, 10x9 cm
2 590 Ft 2 390 Ft

latex pingvin olyan anyaggal ellátott, amely puha, kíméletes a fogakkal és az ínnyel. Fütyülős részt is tartalmaz. A Karlie sípolós latex pingvin, játék kutyáknak, fekete-fehér, 10×9 cm, nem csupán a kutyának, hanem a gazdának is örömet szerez.