Fitmin Dog Purity Snax Collection
5 090 Ft 3 890 Ft

Csomag falatkákkal ideális ajándék felnőtt kutyák számára nemcsak karácsonyra. Tartalma 4 különböző fajta finomság magas hústartalommal. Gluténtől, sótól és vegyi anyagoktól mentes. Fitmin Dog Purity Snax Collection szuperprémium és hipoallergén minőségben.

Fitmin Dog Liver Biscuits 1,5 kg
3 790 Ft

Újdonság

Kutya jutalomfalatok, amik friss májat tartalmaznak és kitűnő A vitamin forrás. Csökkentett energiatartalommal. Fitmin Dog Liver Biscuits 1,5 kg praktikus, súlyú praktikus visszazárható .vödörrel és lapátta

Fitmin Dog Biscuits 180 g

Fitmin Dog Biscuits 180 g

Értékelés: 4,8
890 Ft

Újdonság

Piskóta kutyák számára csökkentett cukor és glutén tartalommal a klasszikus emberek számára készült piskótákhoz viszonyítva. Nem terheli meg a kutya szervezetét sokkal barátságosabb hatású. A Fitmin Dog Biscuits 180 g ásványi anyagokkal, vitaminokkal és más egészségre pozitív hatású anyagokkal van dúsítva.

Fitmin Dog Biscuits mini 180 g

Fitmin Dog Biscuits mini 180 g

Értékelés: 4,8
890 Ft

Újdonság

Piskóta kutyák számára csökkentett cukor és glutén tartalommal a klasszikus emberek számára készült piskótákhoz viszonyítva. Nem terheli meg a kutya szervezetét sokkal barátságosabb hatású. A Fitmin Dog Biscuits mini 180 g ásványi anyagokkal, vitaminokkal és más egészségre pozitív hatású anyagokkal van dúsítva.

Fitmin Dog treat chicken sushi 70 g
1 090 Ft

Az egyszerűen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított húsból készültek, magas fehérjetartalmúak és alacsony zsírtartalmúak. A puha tekercsek támogassák az immunitást és biztosítsák a fényes szőrzetet. A Fitmin Dog treat chicken sushi 70 g jutalomfalatként adható a képzés során.

Fitmin Dog treat chicken & cod sandwich 70 g
1 090 Ft

jutalomfalatok könnyen emészthetőek, minőségi fehérjét tartalmaznak, és alacsony zsírtartalmúak. A tekercsek csirkehúsból és halból készültek. A Fitmin Dog treat chicken & cod sandwich 70 g kisebb darabokra is osztható, így kisebb testű fajok számára is ideális.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS liver 64 g
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós nyalánkság kutyáknak magas marhamáj tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS liver 64 g 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES beef 5 drb
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ízletes falatok a kutyáknak, nagy arányban tartalmaz borjúhúst és marhahúst, szép és fényes bundát biztosít. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax STRIPES marha 5 db 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb 180 g
2 490 Ft 2 390 Ft

Újdonság

Ropogós nyalánkság kutyáknak magas bárányhús tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS chicken 180 g 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog dental cross, 30 db
4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog dental cross, 30 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog Purity Snax BONES chicken 2 ks
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós, kocka alakú nyalánkság kutyáknak magas csirkehús tartalommal. Hipoallergén, valamint gabona, glutén és tartósítószermentes. Előnye a könnyű emészthetőség. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS chicken 2 db 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog tasty sticks salami, 35 db
4 290 Ft 4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog dental sticks with mint, 35 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog & cat treat chicken jerky 70 g
1 090 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított csirkehúsból készültek, magas fehérje és telített zsírsav tartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat chicken jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog & cat treat chicken pieces 70 g
1 090 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított csirke- és halhúsból készültek, magas fehérjetartalmúak. Finom csontocskák, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat chicken pieces 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog & cat treat rabbit jerky 70 g
1 090 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított nyúl- és halhúsból készültek, magas fehérjetartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat rabbit jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog dental cross eucalyptus, 30 db
4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Eukaliptusz illóolajat tartalmaz, ami gondoskodik a fogak és az íny egészségéről. Cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog dental cross eucalyptus, 30 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog dental sticks with mint, 35 db
4 290 Ft 4 190 Ft

Menta illóolajat tartalmazó jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog dental sticks with mint, 35 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog Liver Biscuits 150 g
1 090 Ft

Jutalomfalatkák kutyáknak, amik friss májat tartalmaznak és kitűnő A vitamin forrás. Csökkentett energiatartalommal. Csökkentett energiatartalommal, valamint a vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányával rendelkeznek. A Fitmin Dog Liver Biscuits 150 g jutalomfalatkával jutalmazhatod a kutyádat, vagy csak úgy örömet szerezhetsz neki.

Fitmin Dog Purity Snax BONES bárány 2 db
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós, kocka alakú nyalánkság kutyáknak magas bárányhús tartalommal. Hipoallergén, valamint gabona, glutén és tartósítószermentes. Előnye a könnyű emészthetőség. A Fitmin Dog Purity Snax BONES bárány 2 db 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog Purity Snax BONES máj 2 db
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós, kocka alakú nyalánkság kutyáknak magas friss máj tartalommal. Hipoallergén, valamint gabona, glutén és tartósítószermentes. Előnye a könnyű emészthetőség. A Fitmin Dog Purity Snax BONES liver 2 db 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog Purity Snax BONES wild 2 ks
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós jutalomfalat kutyáknak csont formájában, magas arányban tartalmaz vadhúst és sertéshúst. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. Fitmin Dog Purity Snax BONES wild 2 db 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS chicken 64 g
1 190 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós nyalánkság kutyáknak magas csirkehús tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS chicken 64 g 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb 64 g
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós nyalánkság kutyáknak magas bárányhús tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS lamb 64 g 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS liver 180 g
2 490 Ft 2 390 Ft

Újdonság

Ropogós nyalánkság kutyáknak magas marhamáj tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS liver 180 g 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS wild 180 g
2 490 Ft 2 390 Ft

Újdonság

Ízletes jutalomfalatkák kutyáknak magas vadhús és sertéshús tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS wild 180 g 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS wild 64 g
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ropogós jutalomfalatkák kutyáknak magas vadhús és sertéshús tartalommal. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax NUGGETS wild 64 g 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES bárány 5 db
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Finom nyalánkság kutyáknak magas bárányhús tartalommal. A Chlorella alga biztosítja a megfelelő regenerációt és méregtelenítést. Hipoallergén, valamint gabona, glutén és tartósítószermentes. Előnye a könnyű emészthetőség. A Fitmin Dog Purity Snax STRIPES bárány 5 db 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES chicken 5 ks
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Ízletes nyalánkság kutyáknak magas csirkehús tartalommal, biztosítsa az egészséges ízületeket. Hipoallergén, nem tartalmaz gabonát, glutént és tartósítószereket. Előnye, hogy könnyen emészthető. A Fitmin Dog Purity Snax STRIPES csirke 5 db 10 hónapos kortól adható.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES wild 5 ks
1 290 Ft 1 090 Ft

Újdonság

Finom nyalánkság kutyáknak magas friss vadhús tartalommal. Hipoallergén, valamint gabona, glutén és tartósítószermentes. Előnye a könnyű emészthetőség. Fitmin Dog Purity Snax STRIPES wild 5 db 10 hónapos kortól adagolható.

Fitmin Dog tasty salami, 60 db
4 890 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog tasty salami, 60 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog tasty sticks, 35 db
4 290 Ft 4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog tasty sticks, 35 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog tasty sticks marrow, 35 db
4 290 Ft 4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog tasty sticks marrow, 35 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog tasty sticks with chicken liver, 35 db
4 290 Ft 4 190 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Fitmin Dog tasty sticks with chicken liver, 35 db kitűnik a könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog tasty triagles with calcium and chicken liver, 45 db
4 890 Ft

Kitűnő alakú jutalomfalat kutyáknak, ami minden fajtájú kutya számára megfelelő. Gondoskodik a fogak és az íny egészségéről, cukor- és szójamentes. A Dog tasty triagles with calcium and chicken liver, 45 db kitűnik könnyű emészthetőségével.

Fitmin Dog treat chicken & cod roll 200 g
1 790 Ft

Újdonság

jutalomfalatok könnyen emészthetőek, minőségi fehérjét tartalmaznak, alacsony zsírtartalmúak. A tekercsek csirkehúsból és halból készültek. A Fitmin Dog treat chicken & cod roll 200 g kisebb darabokra is osztható, így kisebb testű fajok számára is ideális.

Fitmin Dog treat chicken & cod sandwich 200 g
1 790 Ft

Újdonság

jutalomfalatok könnyen emészthetőek, minőségi fehérjét tartalmaznak, alacsony zsírtartalmúak. A tekercsek csirkehúsból és halból készültek. A Fitmin Dog treat chicken & cod sandwich 200 g kisebb darabokra is osztható, így kisebb testű fajok számára is ideális.

Fitmin Dog treat chicken & cod stick, 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Könnyen emészthető jutalomfalatok. Halból készültek, csirkehússal borítottak, magas fehérjetartalmúak. Az egyesi forma és struktúra segítenek eltávolítani a foglepedéket és a fogkövet. A Fitmin Dog treat chicken & cod stick 200 g tanulás közben jutalomfalatként adagolható.

Fitmin Dog treat chicken rings 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Az egyszerűen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított húsból készültek, magas fehérjetartalmúak és alacsony zsírtartalmúak. A húskarikák ennek a kíméletes szárításnak hála teljes ízüket megtartják. A Fitmin Dog treat chicken rings 200 g tanulás közben jutalomfalatként adagolható.

Fitmin Dog treat chicken stripes 70 g
1 090 Ft

Hosszú vékony csík alakú jutalomfalatok, amik ideálisak miden kutya számára. Kacsahúst tartalmaz, aminek köszönhetően magas a szükséges fehérjetartalma. A Fitmin Dog treat chicken stripes 70 g könnyen emészthető és nem színezett.

Fitmin Dog treat chicken sushi 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Az egyszerűen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított húsból készültek, magas fehérjetartalmúak és alacsony zsírtartalmúak. A puha tekercsek támogassák az immunitást és biztosítsák a fényes szőrzetet. A Fitmin Dog treat chicken sushi 200 g jutalomfalatként adható a képzés során.

Fitmin Dog treat chicken with calcium bone 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Az egyszerűen emészthető jutalomfalatok rendelkeznek csirkével bevont kalciumcsonttal, magas fehérjetartalommal és alacsony zsírtartalommal. Támogatja az egészséges izomzatot, egészséges ínyt és fogakat. A Fitmin Dog treat chicken sushi 200 g jutalomfalatként adható a képzés, vagy játék során.

Fitmin Dog treat chicken with rawhide stick 200 g
1 790 Ft

Újdonság

A könnyen emészthető jutalomfalatok nyers szarvasmarha bőrrel bevont csirkehúsból készültek, magas fehérjetartalommal és alacsony zsírtartalommal rendelkeznek. A különleges forma és struktúra segítenek eltávolítani a foglepedéket és a fogkövet. A Fitmin Dog treat duck with rawhide stick 200 g képzés közben jutalomfalatként adagolható.

Fitmin Dog treat duck & cod roll 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Jutalomfalat, ami ideális csirkehús allergiában szenvedő kutyák számára. Kacsa és halhúst tartalmaz és magas az egészségre pozitív hatású anyagtartalommal rendelkezik. A Fitmin Dog treat duck & cod roll 200 g kisebb darabokra is osztható, így kisebb testű fajok számára is ideális.

Fitmin Dog treat duck & cod roll 70 g
1 090 Ft

Jutalomfalatka, ami ideális csirkehús allergiában szenvedő kutyák számára. Kacsa és halhúst tartalmaz és magas az egészségre pozitív hatású anyagtartalommal rendelkezik. A Fitmin Dog treat duck & cod roll 70 g kisebb darabokra is osztható, így kisebb testű fajok számára is ideális.

Fitmin Dog treat duck sushi 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Kutyaeledel tekercs formájában. Levegővel szárított halhúst tartalmaz, amely telítetlen zsírsavakat tartalmaz. A kacsahús kitölti a szükséges fehérjéket, valamint könnyen emészthető. A Fitmin Dog treat duck sushi 200 g eledelt jutalomfalatként adagolt a tanítás során.

Fitmin Dog treat duck sushi 70 g
1 090 Ft

Jutalomfalatka tekercs formájában, amely levegővel szárított halhúst tartalmaz telítetlen zsírsavakkal. A kacsahús kitölti a szükséges fehérjéket, valamint könnyen emészthető. A Fitmin Dog treat duck sushi 70 g eledelt jutalomfalatként adagolt a tanítás során.

Fitmin Dog treat duck sushi 70 g
1 090 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított kacsahúsból készültek, magas fehérjetartalmúak és alacsony zsírtartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat duck jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog treat duck with calcium bone 200 g
1 790 Ft

Újdonság

Jutalomfalat, ami ideális csirkehús allergiában szenvedő kutyák számára. Kacsahúst tartalmaz és magas fehérjetartalmú. Támogatja az egészséges izomzatot, az egészséges ínyt és fogakat. A Fitmin Dog treat duck with calcium bone 200 g tanulás közben jutalomfalatként adagolható.