Ferplast Atlas Car Mini

Értékelés: 4,5 31 értékelés Márka: Ferplast Katalógus száma: 415487001

Ferplast Atlas Car Mini

A kutyatuéajdonosok nagy része nem szeret elutazni kedvenve nélkül. A közös utazás többé nem jelenthet gondot, hála a Ferplast Atlas Car 80 szállítóboxnak. Könnyű, ám mégis masszív anyagból készült. Az oldalán lévő fogantyúk segítségével könnyen mozgatható, remekül elhelyezhető akár a csomagtartóban is, hogy kedvencünk a hoszabb autóutakon is biztonságban utazhasson. További információ

16490
4.5 31

16 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 23 990 Ft, Megtakarítás: 7 500 Ft (31 %)

Katalógus száma: 415487001

Leírás

Termékleírás

A Ferplast szállítóbox óriási segítséget nyújt utazás közben. Az elején található kétutas tolórács biztonsági zárral van ellátva, mely könnyen kezelhető, de a kutyák nem tudják felnyitni, így biztosak lehetünk benne, hogy kedvencünk a hosszabb autóutakon is biztonságosan utazik. A box amellett hogy biztonságos, kényelmes is, köszönhetően tágas belső terének, és a megfelelő szellőzést biztosító szellőzőnyílásoknak.

A szállítóboxon lévő tároló rekeszek segítségével nem csak kutyusunkat, de a számára szánt élelmet is könnyedén szállíthatjuk. A rácsos ajtó leszerelhető, így nem csak szállításra alkalmas, de könnyen pihenőhelyet, kutyaágyat is varázsolhatunk belőle. Egy több napos kirándulás alkalmával ez nagyon hasznos tud lenni. Helyezzünk a box aljába párnát vagy takarót, és máris kényelmes fekhelyet biztosíthatunk kedvencünk számára.

sleeping

Néhány praktikus tanács:

A megfelelő szállítóbox kiválasztásakor érdemes tisztában lennünk az autónk belső méreteivel, illetve kedvenvünk helyigényével. Egy hoszabb út során nem tesz jót a kutyáknak, ha nem hagyunk nekik elég mozgásteret. Hiába fér be az állat a boxba, ha nem tud nézelődni, helyezkedni, akkor kellemetlen lesz számára az utazás. Tudnunk kell hová szeretnénk elhelyezni a gépjárműben a boxot, továbbá hogy az adott helynek milyen paraméterei vannak. Csak ezen adatok tudatában van lehetőségünk megfelelő fajtájú és méretű szállító egységet választani.

A termék paraméterei:

  • Anyaga: tartós műanyag + fém
  • Praktikus fogantyúkkal ellátott

Méretek:

  • Atlas Car Mini: 72 × 41 × 51 cm
  • Atlas Car 80: 82 × 51 × 61 cm
  • Atlas Car 100: 100 × 60 × 66 cm
  • Atlas Car Maxi: 100 × 80 × 71 cm

Paraméterek

%2% paraméterei

Méret S
Szín

Szín

szürke
Hosszúság 72 cm
Szélesség 41 cm
Magasság 51 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.