Ferplast Atlas Open 10

Ferplast Atlas Open 10

Száma: 415987001
Az Atlas Open Top panorámás szállítóboxban első osztályú utazási élmény várja kedvencünket. A kisállat hordozó nem csak a bejáratán elöl, de a tetején lévő biztonsági rács segítségével is nyitható, így még könnyebben elhelyezhetjük benne cicánkat. A nyitató tető kiváló szellőzést biztosít, emellett kedvencünk nem csak oldal irányba, de felfelé is kikukucskálhat a boxból. További információ
9 890 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 415987001

Leírás

Az Atlas Open Top szállítóbox ssegítségével kedvencünk első osztályon utazhat. A nyitható felső rács segíti a boxba történő könnyű beszállást, emellett kiváló szellőzést is biztosít. Kedvencünk szinte minden irányban kilát a macskahordozóból, így út közben biztosan nem fog unatkozni, hisz mindig lesz számára érdekes látnivaló. A szállítóboxhoz tartozik egy kényelmes párna is, melyen a cicák szunyókálni is tudnak, ha elfáradtak a hosszú úton. Ha megéheznének, akár élelmet is fel tudunk szolgálni számukra az elülső rácsra rögzíthető ételtároló segítségével. Gondoskodjunk róla, hogy ne csak mi, de kedvencünk is príma ellátásban részesülhessen a hoszabb-rövidebb utazások során!

cicc

Néhány praktikus tanács:

A megfelelő szállítóbox kiválasztásához fontos tudnunk, mekkora helyre van szüksége kedvencünknek a kényelmes utazáshoz. Hiába fér bele a kutya vagy macska a kisállat hordozóba, ha nem tud nézelődni, helyezkedni, akkor kényelmetlen lesz számára az utazás. Válasszunk olyan hordozót, melyben kedvencünk mozgatni tudja a végtagjait, nézelődni tud, esetleg meg tud fodulni benne.

Könnyedén még kényelmesebbé tehetjük az utazást kedvencünk számára, ha a szállítóbox aljára pokrócot, vagy párnát helyezünk, így a kemény felület helyett cicánk vagy kutyánk egy kényelmes, puha párnán utazhat. Az Open Top macskahordozó egyik tartozéka egy párna, így ezt a kényelmet ez a szállító alapvetően megadja kedvencünknek. A másik tartozékának köszönhetően pedig még kis mennyiségű eledel, jutalomfalat is elhelyezhető a szállítóboxban. Elhelyezhetjük kedvenc játékát is a kisállat hordozóban, így még konfortosabbá tehetjük számára az utazást.

A termék paraméterei:

  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Kényelmes és biztonságos
  • Tartozékok: itatótál, párna
  • Szín: aktuális készlet szerint

Méretek:

  • Open 10: 48 × 32,5 × 29 cm
  • Open 20: 58 × 37 × 32 cm
  • Open 30: 60 × 40 × 38 cm
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.