Maelson Soft Kennel Szállítódoboz, Antracit, 62

Maelson Soft Kennel Szállítódoboz, Antracit, 62

Száma: 1068265002
Maelson Soft Kennel szállítódoboz kényelmes otthont ad kedvencének utazás alatt. A doboz könnyű, de tartós nylon anyagból készült, könnyen összecsukható, majd újra kinyitható. A doboz 3 külön, hálós nyílással is rendelkezik, az egyik oldalon, elől és fent, ezek közül két nyílás elsötétíthető, hogy kedvence nyugodtan pihenhessen. A doboz alja vízálló anyagból készült, hogy a belső tér szárazságát garantálja. Belül egy kivehető és mosható, kényelmes párna található. További információ
Forgalmazó: MALL
34 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1068265002

Leírás

Maelson Soft Kennel Szállítódoboz

Kényelmes otthon kedvencének

A doboz három, hálós nyílással is rendelkezik, az egyik oldalon, elől és fent. Az oldalsó és felső nyílások egy fedéllel elsötétíthetőek, hogy kedvence nyugodtan relaxálhasson. A doboz alja vízálló, így a belső tér és kutyája szárazséga garantált. Belül egy kényelmes, könnyen kivehető és cserélhető párna található.

Praktikus hordozás

A Soft Kennel szállítódoboz nem csak kedvence, hanem ön számára is kényelmes. A doboz textil és belső fém keretes kialakításának köszönhetően egyszerűen összecsukható a könnyebb hordozásért, majd újra kinyitható. Egy praktikus hordozásra tervezett fogantyúval is rendelkezik.

Biztonság

A doboz nyílásai belülről nem nyithatóak, a doboz biztonságosan rögzíthető autóban biztonsági övekkel, vagy a csomagtartóban lekötözhető.

Főbb adatok

Méretek
  • 52 × 33 × 33 cm
  • 62 × 41 × 41 cm

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.