MOSER REX POWER +++ 1230 15W kutyanyírógép

Márka: MOSER Katalógus száma: 100037303608

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

MOSER REX POWER +++ 1230 15W kutyanyírógép

****FIGYELMEZTETÉS**** HU Tisztelt Vásárló! Tapasztalataink szerint gyakran a gép megvásárlása után a hajnyírót azonnal használatba veszik anélkül, hogy elolvasták volna a használati utasítást,ezért kérjük hogy olvassa el ezt a tájékoztatót! Új hajnyírógép vásárl?… További információ

40388

40 388 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100037303608

Leírás

Termékleírás

****FIGYELMEZTETÉS****

HU Tisztelt Vásárló!

Tapasztalataink szerint gyakran a gép megvásárlása után a hajnyírót azonnal használatba veszik anélkül, hogy elolvasták volna a használati utasítást,ezért kérjük hogy olvassa el ezt a tájékoztatót! Új hajnyírógép vásárlásakor az első alkalommal is a vágószett olajzásával kezdje a munkát, mert lehetséges hogy a gép már hosszabb ideje raktáron állt és kiszáradt a gyártáskor rávitt olajfilm!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra,hogy a hajnyírógép kése, mint kopó alkatrész nem tartozik a garancia hatálya alá. Annak tisztítása, napi kenésének elmulasztása a kés gyors felmelegedéséhez vezet és nagymértékben hozzájárul a vágásminőség hirtelen romlásához, nedves haj vágása után pedig a kés rozsdásodásához. A kés szoros járása a motor időelőtti károsodásához vezet. Amennyiben Ön iparszerűen használja akkor javasoljuk,hogy a kést minden műszakkezdéskor és a lehetőség szerint a műszak folyamán többször is szíveskedjen olajozni. Két-három csepp olajat tegyen a kés fogaira és a kés hátsó vezető felületére, ahogy az a használati utasításban látható, a gép bekapcsolt állapotában. Amennyiben a kést tisztítószerrel lemossa, akkor induláskor ismételt olajzás szükséges. Az egyedi vásárló az alkalmi használat előtt kell hogy olajozza a kést a fent leírt módon.

A kutyanyírásnál meg kell fürdetni és szárítani nyírás előtt, mert a szőrzetben lévő homokszemcsék pillanatok alatt tönkreteszik a vágószettet.

Reméljük, hogy tanácsunkkal javíthatunk a helytelen kezelésből bekövetkező meghibásodások elkerüléséhez.

HU: Tisztelt vásárló!

A használati utasítás szerint a vágókések olajzásával kell kezdeni a munkát, abban az esetben is ha új gépről van szó!

A kések olajzásához kérjük a használati utasítás képes illusztrációit tanulmányozni!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a hajnyírógép kése , mint kopó alkatrész nem tartozik a garancia hatálya alá. Lásd jótállási jegy 15. pontja. Annak a tisztítása, napi kenésének elmulasztása a kés gyors felmelegedéséhez vezet és nagymértékben hozzájárul a vágóminőség hirtelen romlásához, nedves haj vágása után pedig a kés rozsdásodásához. A kés szoros járása a hajtóelemek időelőtti károsodáshoz vezet. Amennyiben Ön iparszerűen használja akkor javasoljuk, hogy a kést minden műszakkezdéskor és a lehetőség szerint a műszak folyamán többször is szíveskedjen olajozni. Két – három csepp olajat tegyen a kés fogaira és a kés hátsó csúszó – felületére, ahogy az a használati utasításban látható, a gép bekapcsolt állapotában. Amennyiben a kést tisztítószerrel lemossa, akkor induláskor ismételt olajzás szükséges. Reméljük, hogy tanácsunkkal javíthatunk a helytelen kezelésből bekövetkező meghibásodások elkerüléséhez.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Macskáknak nem
Kutya igen
Madár nem
Rágcsálóknak nem
Lovak nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.