Kutya utazás, szállítás

IMAC Linus Cabrio Szállítóbox, Rózsaszín
328x

IMAC Linus Cabrio Szállítóbox

8 290 Ft

Az Argi Linus Cabrio egy tetején nyitható, fémajtós szállítóbox macskák és kistestű kutyák számára. Könnyen tisztán tartható, emellett kedvencünk számára is kényelmes utazást biztosít a tágas beltérnek, és a megfelelő szellőzésnek köszönhetően. A tetején lévő fogantyúk segítségével könnyen mozgatható, remekül elhelyezhető akár a csomagtartóban is, hogy kedvencünk a hoszabb autóutakon is biztonságban utazhasson.

Forgalmazó: MALL
Tommi Szállító ketrec, S
18x

Tommi Szállító ketrec

26 490 Ft
Utolsó darab!

szállító ketrec felhasználható sebészeti beavatkozásra, kiállításokra vagy közös utazásra. 3 mm horganyzott huzalból készült. Elülső és oldalsó ajtóval ellátva az egyszerű hozzáférés érdekében. Tommi A szállítóketrec kivehető tálcával és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
TowBox V1 DOG kutyaszállító szett

TowBox V1 DOG kutyaszállító szett

99 000 Ft
Utolsó darab!

TOWBOX® V1 DOG egy nagyszerű megoldás a kutya és más házikedvencek szállításához. A szellőző nyílások nem csak a megfelelő szellőzésről gondoskodnak, hanem a box gyors és egyszerű tisztítását biztosítják. Ez jelentős időmegtakarítást jelent a csomagtartó porszívózáshoz, tisztításhoz képest.

Partnerünktől: TAKERA Sports
Maelson Soft Kennel Szállítódoboz, Fekete/Antracit, 72
76x

Maelson Soft Kennel Szállítódoboz, Fekete/Antracit

46 490 Ft

Maelson Soft Kennel szállítódoboz kényelmes otthont ad kedvencének utazás alatt. A doboz könnyű, de tartós nylon anyagból készült, könnyen összecsukható, majd újra kinyitható. A doboz 3 külön, hálós nyílással is rendelkezik, az egyik oldalon, elől és fent, ezek közül két nyílás elsötétíthető, hogy kedvence nyugodtan pihenhessen. A doboz alja vízálló anyagból készült, hogy a belső tér szárazságát garantálja. Belül egy kivehető és mosható, kényelmes párna található.

Forgalmazó: MALL