SmellWell Smell Well zöld camo szagtalanító

SmellWell Smell Well zöld camo szagtalanító

Száma: 100054221611
Közvetlenül partnerünktől
A Smell Well szagtalanító tökéletes megoldás a nem kívánt szagok és nedvesség eltávolítására a bokszkesztyűből, sporttáskákból, poggyászból, fiókokból, cipőkből és hasonlókból. További információ
4 090 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MMAstore

Elfogyott

Termékek partnerünktől: MMAstore

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100054221611

Leírás

Smell Well zöld camo szagtalanító

A Smell Well szagtalanító tökéletes megoldás a nem kívánt szagok és nedvesség eltávolítására a bokszkesztyűből, sporttáskákból, poggyászból, fiókokból, cipőkből és hasonlókból.

- felszívja a nedvességet
- elnyeli a szagot
- hagy illatot
- eltarthatóság 6 hónap
- párban adják el

Használati utasítás: Helyezze mindkét SmellWell ™ táskát cipőbe (egy táska mindegyik cipőhöz) vagy sportfelszereléshez, ideális esetben éjszakára. A SmellWell ™ Original szagtalanító elnyeli a nedvességet, eltávolítja a szagokat és friss illatot hagy maga után. Bizonyos esetekben több napig is eltarthat, mire a maximális hatást eléri. Felhasználhatósági időtartam legfeljebb 6 hónap.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.