Berlingerhaus Tésztafazék 24 cm Bh-6015 Holdfény

Berlingerhaus Tésztafazék 24 cm Bh-6015 Holdfény

Száma: 22272017
Közvetlenül partnerünktől
A BERLINGER HAUS Moonlight sorozatának edényei és tartozékai kiváló minőségű kovácsolt alumíniumból készülnek, amelyet belülről hármas gránit (márvány) bevonattal látnak el, amely nagyon magas keménységi együtthatóval rendelkezik. További információ
30 492 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Greatstore

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Greatstore

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22272017

Leírás

A BERLINGER HAUS Moonlight sorozatának edényei és tartozékai kiváló minőségű kovácsolt alumíniumból készülnek, amelyet belülről hármas gránit (márvány) bevonattal látnak el, amely nagyon magas keménységi együtthatóval rendelkezik. A külső bevonat többféle színben kapható, jellegzetes fémes csillogással. Ez a vonzó és divatos főzőedény alapfelszereltségként SOFT TOUCH szilikon fogantyúval van ellátva. Minden típusú tűzhelyhez igazítható: gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós. A TURBO INDUCTION rendszer (nagyon gyors fűtés) lehetővé teszi, hogy akár 35% energiát takarítson meg.
Méretek: Virágcserép Ø24 × 13,5 cm (5,5 l)

Szellőzőnyílással ellátott üvegfedél. Speciális perforált peremmel ellátott fedél, amely megkönnyíti a főtt tészta, burgonya vagy rizs vizének lefolyását.

Jellemzők:

Háromszoros tapadásmentes gránit bevonat
Anyag: kiváló minőségű öntött alumínium
Puha tapintású fogantyú: szilikon fogantyúk

TURBO INDUCTION rendszer (nagyon gyors fűtés) 35% energiamegtakarítás
Mosogatógépben mosható
Minden típusú tűzhelyhez: gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós.
Szín: kékesszürke

A gránitbevonat egy gránitszemcsékkel dúsított teflonbevonat, amely nagyobb keménységet biztosít. Keményebb, mint a teflon, de megtartja előnyeit: nem ég, és jól eloszlatja a hőt. Egyesíti az öntöttvas és a teflon edények előnyeit. A teflon minden előnyével rendelkezik, de ellenállóbb a sérülésekkel szemben, sőt, még a kerámiabevonatokat is felülmúlja.

A gránitfelület rendkívül karcállóvá és tartóssá teszi a főzőedényt. Az ilyen típusú edények és serpenyők lehetővé teszik azt is, hogy minimális zsiradékkal süssön, mivel az edények úgy melegednek, mint a kő, és a teljes felületükön keresztül adják le a hőt.

Az alumíniumtest és a ferromágneses alap összetétele lehetővé teszi az indukciós és minden más típusú tűzhelyen való használatot, valamint az öntött és kovácsolt alumínium legjobb akkutamikai tulajdonságainak kihasználását minden tűzhelyen és főzőlapon.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.