Lábbal hajtható jármű

Szín: szürke

list.txt_product-list_count_few
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Racer, szürke
16x

ZOPA Pedál nélküli kerékpár, Racer

24 490 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

Mega meghajtású jármű a kis versenyződ számára a Qplay istállóból, a Zopa zászló alatt versenyezhet. A visszapattanó fel van szerelve puha üléssel, gumi markolatokkal a kormányon és felfújható kerekekkel. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A magnéziumszerkezetnek köszönhetően a visszapattanó nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,7 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature, szürke

KinderKraft Balance bike Runner 2021 Nature

18 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

A RUNNER futóbicikli ideális az aktív kis kerékpárosok számára. A kormány egy biztonsági eszközzel van felszerelve, amely korlátozza a kormányzási szöget, így csökkenti a leesés kockázatát. Sok örömet és szórakozást nyújt a gyermeknek, miközben támogatja a motoros koordináció és az egyensúly gyakorlását.

Forgalmazó: MALL
Teddies Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár, szürke
1359x

Teddies Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár

11 290 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

Egyedi! Okos! Műanyag 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre. A két magassági beállítás biztosítja, hogy a pedál nélküli gyerekkerékpár a kicsivel együtt nőjön. Új gumi kerekek!

Forgalmazó: MALL
TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár szürke
17x

TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár

28 390 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.17

A 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár megosztja a gyerekekkel a mozgás igazi örömét. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Forgalmazó: MALL