Lábbal hajtható jármű

Szín: ibolya

-22%
Dohany Műanyag motor, 143 Superbike, 4 Mini, ibolya
55x

Dohany Műanyag motor, 141 Superbike, 4 Mini

5 120 Ft
3 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Dohány Műanyag motor, 141 Superbike, 4 Mini egy vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült, lábbal hajtós járgány. Az első kerék kormányozható, a felület pedig színes matricákkal van díszítve.

Forgalmazó: MALL
Dohany Műanyag motor, 143 Superbike, 4 Maxi, ibolya
102x

Dohany Műanyag motor, 143 Superbike, 4 Maxi

5 190 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Dohány Műanyag motor, 143 Superbike, 4 Maxi egy vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült, lábbal hajtós járgány. Az első kerék kormányozható, a felület pedig színes matricákkal van díszítve.

Forgalmazó: MALL
First BIKE Cross Gyakorló kerékpár, Lila
44x

First BIKE Cross Gyakorló kerékpár

54 090 Ft

Raktáron – Átvehető akár: 2021.5.21

A strapabíró és rugalmas szerkezetű First Bike Cross segítségével gyermeke játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, miközben a gyártók a biztonságról sem feledkeztek meg. A csúszásmentes nyereg, a kézi vezérlésű, szelíd és fokozatos fék, illetve a rozsdamentes és időjárásnak ellenálló váz felhőtlen szórakozást garantál. 2–5 éves korig ajánlott.

Forgalmazó: MALL
First BIKE Street Gyakorló kerékpár, Ibolya
82x

First BIKE Street Red

49 690 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

First Bike Street egy nagyon könnyű és modern tervezésű futóbicikli 2 éves kortól. A futóbiciklivel a gyermek gyorsan megtanulja az egyensúlyozást és könnyedén áttérnek a pótkerék nélküli biciklire.

Forgalmazó: MALL
Little Tikes Cozy Coupe Bébitaxi, Tündér
9x

Little Tikes Cozy Coupe Bébitaxi, Tündér

26 200 Ft
24 110 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Little Tikes Cozy Coupe bébitaxi egy stabil vázú, kényelmes gyermekjáték tündéres mintával. Kialakítása lábbal hajtós, valamint a szülők számára tervezett fogantyú segítségével tolható is. A jármű magas háttámlával és hátsó tároló rekesszel is rendelkezik. A vezető felőli oldalon az ajtó nyitható, a padló kivehető. A kisautó belterét kisgyermekek számára tervezték, így a dudával felszerelt kormány is kis kezekhez lett kialakítva. A két első kerék 360° fokban körbe forog, így nem okoz gondot az irányítás. A gyújtáskapcsoló forgatható, a tanksapka nyitható. Teherbírása 23kg-ig terjed, használata 18 hónapos kortól ajánlott.

Több info
Forgalmazó: MALL