Lábbal hajtható jármű

ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Racer, zöld
16x

ZOPA Pedál nélküli kerékpár, Racer

24 490 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Mega meghajtású jármű a kis versenyződ számára a Qplay istállóból, a Zopa zászló alatt versenyezhet. A visszapattanó fel van szerelve puha üléssel, gumi markolatokkal a kormányon és felfújható kerekekkel. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A magnéziumszerkezetnek köszönhetően a visszapattanó nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,7 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár, lila
1359x

Teddies Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár

11 290 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Egyedi! Okos! Műanyag 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre. A két magassági beállítás biztosítja, hogy a pedál nélküli gyerekkerékpár a kicsivel együtt nőjön. Új gumi kerekek!

Forgalmazó: MALL
-30%
Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli), ezüst

Stiga Runracer C10 kerékpár (futóbicikli)

26 190 Ft
18 090 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Újdonság

Kiváló minőségű és precízen készített pedál nélküli gyerekkerékpár a svéd Stiga márkától, ami tökéletes választás minden gyerek számára. A futóbicikli nagyon könnyű a kiváló minőségű könnyű acél és az EVA anyagból készült kerekek felépítésének köszönhetően. A futóbiciklinek állítható magasságú ülése is van.

Forgalmazó: MALL
TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár szürke
17x

TryBike Pedál nélküli gyerekkerékpár

28 390 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

A 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár megosztja a gyerekekkel a mozgás igazi örömét. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike, fekete
11x

ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Tech Bike

16 990 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Nagyszerű visszapattanó a Qplay istállóból és a Zopa zászló alatt, mely 18 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára készült. Ez nem csak egy csábító játék, hanem mindenekelőtt egy hasznos eszköz, amely szórakoztató módon felkészít a kerékpározásra. A visszapattanó lágyított üléssel és gumi markolatokkal van felszerelve. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A robosztus szerkezetnek köszönhetően nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,8 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
TryBike Fa kerékpár / háromkerekű, narancssárga
13x

TryBike Fa kerékpár / háromkerekű 4 az 1-ben

50 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A fából készült kerékpár vagy tricikli az igazi örömét adja a gyerekeknek. A használata során a gyerek gyakorolja az egész teste egyensúlyát és koordinációját. A kismotor elégséges támogatást biztosít a gyermekek részére, fejleszti a motorikus készségeket és a koncentrációt. A séták hosszabbak és élvezetesebbek lesznek.

Több info
Forgalmazó: MALL
Weina Multifunkcionális lábbal hajtós játék
6x

Weina Multifunkcionális lábbal hajtós játék

22 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Weina Multifunkcionális lábbal hajtós játék ideális választás 9 hónapos kortól. Nagy segítséget jelent a kisgyermek első lépéseinél, később pedig nagyszerű lábbal hajtós. A hang- és színeffektek még élvezhetőbbé teszik a játékot.

Több info
Forgalmazó: MALL