Lábbal hajtható jármű

Max.súly: 60kg - 100kg

list.txt_product-list_count_few
  • Max.súly
    60 kg - 100 kg
    ×
First BIKE Street Gyakorló kerékpár, Rózsaszín
81x

First BIKE Street Red

54 090 Ft
Ingyen szállítás

Raktáron – Átvehető akár: holnap

First Bike Street egy nagyon könnyű és modern tervezésű futóbicikli 2 éves kortól. A futóbiciklivel a gyermek gyorsan megtanulja az egyensúlyozást és könnyedén áttérnek a pótkerék nélküli biciklire.

Forgalmazó: MALL
First BIKE Cross Gyakorló kerékpár, Piros
44x

First BIKE Cross Gyakorló kerékpár

54 090 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

A strapabíró és rugalmas szerkezetű First Bike Cross segítségével gyermeke játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, miközben a gyártók a biztonságról sem feledkeztek meg. A csúszásmentes nyereg, a kézi vezérlésű, szelíd és fokozatos fék, illetve a rozsdamentes és időjárásnak ellenálló váz felhőtlen szórakozást garantál. 2–5 éves korig ajánlott.

Forgalmazó: MALL
First BIKE Limited Edition Orange
16x

First BIKE FirstBike limitált kiadás

59 690 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

FirstBike limitált kiadás egy olyan futóbicikli, amelyet minden biciklizni tanuló kisgyermek bátran használna a divatos kialakítása és színe, valamint a kényelmes ülés és kormány miatt. A könnyed irányítást és gördülést a Schwalbe Big Apple ballon gumiabroncsok szolgálják, amelyeken fényvisszaverő csík is található, ezzel növelve a biztonságot. A kormányon található fékek állíthatóak, így bármelyik gyermek számára kényelmesen beállítható. A kényelmes nyereg magassága szintén gyermeke méretéhez igazodva állítható, szerszámok nélkül. Használata növeli a gyermekek állóképességét, valamint egyensúlyérzéküket. 2 éves kortól ajánlott.

Forgalmazó: MALL